Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с инверторен климатик

Започната от Лешник, 04-01-2014, 01:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Хигс бозон

Цитат на: Пламен Тачев;297290Оплюхме samsung, похвалихме дайкин, по живо, по здраво. :lol15:
А че над половината от техниката, дето се продава у нас, вкл. и самсунг, и дайкин, и мицубиши и т.н. или е пълен боклук, или е долен фалшификат с лепенка, разпечатана на сребърно фолио - нито дума.
Успех с промоциите. Забрави да кажеш къде ги правят, за да е завършена темата. ;;basi
А, добавил си и линк :lol15: Офиси във Варна имате ли?
Аз съм с GENERAL, така че ми е през оная работа дали ще хваля Дайкин или не. Вече 5 години работи БЕЗПРОБЛЕМНО, напук на мнението ти за пълните боклуци и фалшификати.
Дерзай.

Пламен Тачев

Е той е осмичка, явно непродадени бройки, сваляме цената, пишем у форумите...

Към  модераторите: Моля, като имате време, да прегледате внимателно темата и  поведението на автора (регистрация в сат форум единствено заради проблем с климатик, споменаване на фирма, бързо решаване на "проблема", пускане на линк към промоция, неяснота за модел на повредения и т.н. и т.н.) и да прецените дали случайно не се опитва да си  прави реклама на чужд гръб.
Бозоне, не говоря за теб... А щом е 5+ годишен, шансът да е добър рязко се увеличава... Споменах марките, защото най-често с такива идват да ме молят да разпечатам нови етикети, барабар със серийните номера. Защо ли.

Хигс бозон

Абе май имаш право... Леле... Тоя как приспа модераторите и си прави реклама по такъв подмолен начин! :s103
Ако не го стигнат модераторите, ще го стигне Божието провидение.

garanciq

Цитат на: Хигс бозон;297305Абе май имаш право... Леле... Тоя как приспа модераторите и си прави реклама по такъв подмолен начин! :s103
Ха сега да видим кой се върза и кой не.:)

Пламен Тачев

Цитат на: Хигс бозон;297305Абе май имаш право... Леле... Тоя как приспа модераторите и си прави реклама по такъв подмолен начин! :s103

Долавям ли тънка ирония, предвид особата ти? :lol15: ;;650  Може и да греша, разбира се, пък и не ми дреме чак толкова, просто ме  дразнят такъв тип теми "имам някъв неустановен проблем, една страница по-късно - опа, май се  оправих с помощта на линк".

AGT

Нали знаеш с линк най лесно се оправя проблема . Купуваш ново и готово .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

миронски

koscom

За да приключи темата-Daikin за 1300 лева е като dvb-s приемник от щанда за втора употреба!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

фолкръм

Пич объркал си форума!
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания