Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

препоръки за нискобюджетен ЛИНУКС приемник

Започната от boboturboto, Декември 29, 2013, 11:30:35 AM

« назад - напред »

Rabin

Цитат на: garanciq;302140Golden Interstar LX 1 e линукс нещо като ЕТ 4000 със същия процесор БЦМ7358 и някой лев по евтин.А тоя транзистор дали не седна на компа на участника?:)
Не съм помирисвал пукница днес, но вече не ви разбирам и дума!

sleeper

Цитат на: Rabin;302144Не съм помирисвал пукница днес, но вече не ви разбирам и дума!

участника е юзър,дето подканят да пише от фирмения си профил.......изтървал си явно 😉

garanciq

Цитат на: sleeper;302146участника е юзър,дето подканят да пише от фирмения си профил.......изтървал си явно 😉
А вече стана транзистор.:)А по въпроса флаша на GOLDEN INTERSTAR XPEED LX1 го дават 512 срещу 128 на ет 4000 a рама с 512 срещу 256.

koscom

Цитат на: garanciq;302161А вече стана транзистор.:)А по въпроса флаша на GOLDEN INTERSTAR XPEED LX1 го дават 512 срещу 128 на ет 4000 a рама с 512 срещу 256.

Ако иска и резистор да стане-евтинджос рекламите май ги забраниха или не съм разбрал, че терена е разчистен отново за реклама,а?

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Чък Норис

Не си разбрал, той си е платил за реклама, ама не я правеше през фирмения акаунт. А тренда никой не може да го събори, особенно някоя от ефтинджос пръчките, защото никой друг няма подобна поддръжка.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания