Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Premiere новини

Започната от AChechev, Април 17, 2008, 09:15:49 AM

« назад - напред »

AChechev

Вижте това: Premiere news

--------------------------------------------------------------------------------

Знаеше се, и ето публикация за премиере политиката:
Премиере прилага двойна стратегия срещу хакерите прилагайки последното развитие на водещите световни технологии за кодиране, преминавайки на NDS с паралелно ползване на новата Награ. Подмяната на картите започна.

Мюнхен, 15.04.2008..
Всички нови приемници ще са оборудвани с NDS Videoguard. Контракта с NDS Group ще бъде 10-годишен. Едновременно ще се ползва и новата Nagra на Kudelski до 2012г. или продължи още. Двуфазна промяна – ъпдейт с NDS Videoguard софт на всички съвместими с това приемници и смяна на картите. Лесно за потребителите – не е необходимо смяна на приемника. Всичко е направено по западно, много удобно – след ъпдейта ползвателя ще получи съобщение на ресивера предоставящо телефонен номер за директно поръчване на новата карта.На тези ползватели ще бъде даден достъп за Премиере програмите до получаване картите. На останалите ползващи настоящата Nagra от сателитни доставчици също ще се подменят картите. Паралелно и всички кабелни ползватели ще бъдат снабдени с новата Nagra система.

http://info.premiere.de/inhalt/eng/medi ... 042008.jsp

Крал Артур

Звучи отчайващо  :sad:

Джак

Като чета дори с шеринг няма да се гледа при тази защита...
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

ClubPulse

Несе притесняваите не е толкова зле има решение на вапроса

Чушкопека

Цитат на: МомчиКато чета дори с ше...нг няма да се гледа при тази защита...
При твоето ниво на знания, горенписания идиотизъм е оправдан :;504

Джак

Нали и Премиерето ще минава на Nagra 3, а ти Коко както сам си писал в друг форум, за NDS се изисква много бърз пинг до картата за да не прекъсва:
Цитат на: koko_varnaНо ECM-a на NDS се сменя на 12 секунди, следователно при пинг над 600 мс накъсва. Достъпа до картата ако е закачена на Финикс е 200мс
Следвайки логиката, това би затруднило гледането през шеринг, освен ако човек не си намери близка карта до която да подържа бърз и стабилен пинг.
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

ivo

Пинга ми до почти всеки доставчик в България е максимум 50-60мс. Това 600 ще да е някой чужд далечен сървър.

Джак

При мен CCcam-а показва от 200 милисекунди (вероятно рутера забавя малко пинга) до 1.5 секунди (когато картата е на 3-4 хопа от Дриймбокса).

netman

Цитат на: МомчиПри мен CCcam-а показва от 200 милисекунди (вероятно рутера забавя малко пинга) до 1.5 секунди (когато картата е на 3-4 хопа от Дриймбокса).

Момчи, много бре да не си с кабелен модем или безжичен нет ?
Никой рутер ни мой ти докара такова забавяне в пинг-а.  :lol:
Както и да е при стабилен и бърз нет и НДС се гледа, проблема е, че повечето сървари са в чужбина, а като изключим Софето, международния нет в бг е трагедия.  :cry:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Джак

Може би при шейха е забавянето.
И компютъра е зад рутера, но при него пинга е много по-бърз, отколкото стойностите, които показва CCcam.

Но много рядко се случва да накъса. Засега не смятам да търся друг шейх въпреки че имам още един вариант, нито пък да се възползвам от евтините руски сървъри.

netman

Пробвай с телнет да се докопаш до конзолата на бокс-а и пусни от там един пинг някъде из бг и инт и ще разбереш къде е забавянето.  :idea:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Джак

Така и така скоро ще слагам DM800 - да видим там дали ще има такова забавяне и ако има ще помагате да тествам през конзолата на Дрийма.
Но наистина се случва много рядко да накъса и то само на карти, които са на 3-ти или 4-ти хоп. Засега съм доволен от доставката.

Чушкопека

Момчиле Едит: той си го прочете
@ Тиесто, защо ти е Д+, след като скоро ще светне конакс?

Джак

Цитат на: kokoМомчиле Едит: той си го прочете
...
Последна промяна koko на Нед Май 11, 2008 9:27 pm, променена общо 1 път
Като си написал нещо го остави като мъж, а не го трий - май си придобил навиците на Боян от много висене в неговия форум.
Нали не смяташ да пренесем тук същия безумен спам, който сътворихме във форума на Кейбълтел? Цялата ми реакция към теб беше след като ти се регистрира там, за да ме обвиниш публично пред другите потребители, че лъжа че хващам SKY SPORTS програмите и дори не ми се извини, след като разбра, че си в грешка.
Последно ти казвам - в този форум няма да си позволя да спамиме по този начин, защото уважавам Ники и фирмата му, а каквото имахме да си кажем, го казахме вече там.
Затова от тук нататък не очаквай от мен отговори на твои провокации. Ако можеш да говориш по нормален и цивилизован начин, без обиди и лъжи - моля, заповядай на културен разговор с мен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания