Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

И аз искам промяна

Започната от yavor1, 12-11-2013, 18:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

yavor1

Здравейте, поради факта че в последно време от технически  форума  започна да се превръща в меко казано педалски ( домашни любимци, оплаквания че не ни обичат,сведения за битаци , скоро очаквам плетки и гоблени да се обсъждат), което определено измества идеята  на самия форум,все пак не сме БГ-МАМА, ако някой желае да превърне форума в БГ-ТАТКО или нещо средно, мисля че в този форум няма подходяща среда за подобни попълзновения.
Във връзка с гореизложеното, предлагам всички теми  от раздела <дъра-бъра>  да не се отчитат като нови и да не отиват най-отгоре в списъка.
 Смятам че така ще се запази техническата и информационна цел на форума .
 Както се постъпи с темата политика , така да се процедира и с останалите теми, а който има подобни интереси  може да влезе в темите дъра-бъра.         ;;650

Кермит

И да се трият на момента постове които нямат връзка с темата и свързани със заяждане. Главно твоите на Дзурлата и оня там с многото никове, а и разни пакостници и др. тях подобни.
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

Вокстер

Подкрепям мнението на колегата yavor1
Golden Interstar XPEED LX1 powered by OpenVix v4.2; Cloud iBox III powered by OpenPli; Dish: Triax 78, 19.0E & 23.5E; Vivacom 65cm, 39E; Samsung UE40D6530

Пламен Тачев

Но и Кермит-а е много прав. Много обиди и заяждания има из всички теми (и аз съм се поддавал, не се цепя).

miral

Аз съм ЗА и за двете предложения.

GIGABLUE HD QUAD PLUS; XTREND ET6000 HD; SKYBOX F3

Дред

Цитат на: Кермит;288562И да се трият на момента постове които нямат връзка с темата и свързани със заяждане. Главно твоите на Дзурлата и оня там с многото никове, а и разни пакостници и др. тях подобни.

Това е разумно ! Достааа! Винаги за ! ;;650
Модераторите явно са доста търпеливи момчета , но има работа и за тях - примера е пресен , няма да го коментирам !
Heavy metal forever ! :a0335:

Дред

Цитат на: yavor1;288558Здравейте, поради факта че в последно време от технически  форума  започна да се превръща в меко казано педалски ( домашни любимци, оплаквания че не ни обичат,сведения за битаци , скоро очаквам плетки и гоблени да се обсъждат), което определено измества идеята  на самия форум,все пак не сме БГ-МАМА, ако някой желае да превърне форума в БГ-ТАТКО или нещо средно, мисля че в този форум няма подходяща среда за подобни попълзновения.
Във връзка с гореизложеното, предлагам всички теми  от раздела <дъра-бъра>  да не се отчитат като нови и да не отиват най-отгоре в списъка.
 Смятам че така ще се запази техническата и информационна цел на форума .
 Както се постъпи с темата политика , така да се процедира и с останалите теми, а който има подобни интереси  може да влезе в темите дъра-бъра.         ;;650

И ти като най-големия техничар и разбирач си постоянно в темите от " дъра-бъра " и ръсиш глупости и спам на поразия и те търпят модераторите . Като не ти изнася не ги чети , а тези теми са доста четени . В всеки голям форум ги има . Предложението не е уместно в този си вид ! ;;573

yavor1

Цитат на: Дред;288572И ти като най-големия техничар и разбирач си постоянно в темите от " дъра-бъра " и ръсиш глупости и спам на поразия и те търпят модераторите . Като не ти изнася не ги чети , а тези теми са доста четени . В всеки голям форум ги има . Предложението не е уместно в този си вид ! ;;573
Това , че си се регнал с нов ник, защото сивика е на почивка, не ти дава право да ми даваш оценка :e085:
Това че не си баннат заради втория ник, не е повод да си налагаш мнението за плетки,домашни любимци и подобни изцепки, има си бе-патки, има синя стрида - там е място за подобни лигавщини :e085:
Няма лошо,че собственикът на форума е пуснал подобен раздел, но дайте да се разберем каква е основната насоченост на форума :worry:

А който желае да списва за плетки,гоблени и подобни, той ще се разходи по трасето и ще си намери мястото ;)

Нека да не се забравя как се казва форума и за какво иде реч:

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

;;650;;650;;650

Дред

ЦитатТова , че си се регнал с нов ник, защото сивика е на почивка, не ти дава право да ми даваш оценка
Това че не си баннат заради втория ник, не е повод да си налагаш мнението за плетки,домашни любимци и подобни изцепки, има си бе-патки, има синя стрида - там е място за подобни лигавщини

Това няма нищо общо с истината , но не си ти човека на когото да давам обяснение , а то е много просто , но не те засяга . Оценка не давам , само мнение , нали затова е форума , но ти прекаляваш и не се усещаш , имаш прекалено развинтена фантазия и мръсно подсъзнание за технически форум . .

Правила , извадка :

Ние приветстваме всяка инициатива във нашия форум.
Всяка полезна информация и взаимопомощ е добре дошла.
Всяко полезно мнение, съвет, предложение, го обсъждаме и се поучаваме от него.
Приветстваме всички полезни отговори на въпроси на други членове от нашия форум.

Това не се отнася до теб ! Значи  ...... :worry:

yavor1

Цитат на: Дред;288579Това няма нищо общо с истината , но не си ти човека на когото да давам обяснение , а то е много просто , но не те засяга . Оценка не давам , само мнение , нали затова е форума , но ти прекаляваш и не се усещаш , имаш прекалено развинтена фантазия и мръсно подсъзнание за технически форум . .

Правила , извадка :

Ние приветстваме всяка инициатива във нашия форум.
Всяка полезна информация и взаимопомощ е добре дошла.
Всяко полезно мнение, съвет, предложение, го обсъждаме и се поучаваме от него.
Приветстваме всички полезни отговори на въпроси на други членове от нашия форум.

Това не се отнася до теб ! Значи  ...... :worry:
Сигурно, но по - скоро не, защото ако форумът се наричаше ДОБИЧЕ-БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЖИВОТНОВЪДСТВО И ПЛЕТКИ,  тогава да :worry:
Но ти като бивш печен специалист от сателитна варненска фирма, ще ми обясниш ли полезното инфо от снимката на домашния ти любимец, бил той настоящ или блаженно починал ;)

Така че да се придържаме към темата на форума:

Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
защото, когато някой не толкова печен като теб , потребител потърси техническа информация, а на първо място в най-новите мнения , вижда информация за добичета, плетива, скрита реклама и други подобни алабализми, то естествено е човека да си помисли, че е объркал или форума или мястото и да си излезе :D

Така че не ми излизай с номерцата за полезното инфо, което ще намеря в педалските теми за плетки,котенца,кученца,птиченца и други.

за да не ме изкараш говедо фоб, имам си в къщи и аз , но е в клетка и само за храна приказва  ;) -и за да не стане грешно тълкуване - папагал ;;650

Дред

Колега , това не са номера - оплачи се на собственика , не съм ги мислил аз .
Нищо не смятам да ти обяснявам . Има тема - пиша по нея , не спамя , не псувам , не нагрубявам , не се държа надменно , .... като теб !

Който търси инфо намира , има начини , а не всичко да е наготово .
Ти си имаш мнение по въпроса за " педалските теми " , ами ... не ги чети , но не можеш да се сдържиш , нали така ?? :s101

yavor1

Днес влизам в Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
и помислих че съм объркал дестинацията, попадам на киноложки форум ;)
Помислих, че по някакъв начин са ме пренасочили към БГ-МАМА , БГ-ПАТКИ или нещо подобно, но не и сателитен форум:s101
 Мисля, че не трябва да се пренебрегва искането ми за темите от ДЪРА-БЪРА да не се появяват на първо място и като нови мнения, а да бъдат както темите за ПОЛИТИКА, все пак форума е с техническа насоченост, или греша :D  ;;650

Дред

Грешиш , но всеки има право на лична трагедия ! :worry: Иначе новия аватар  е точно като за теб !! ;;516

бахретин

Колеги предлагам да се направи анкета за или против дали да има теми тип "дъра-бъра" или форума да си остане чисто технически.
*LG 40UF671V*VU+Zero 4K*Inverto black ultra & quad*ADB 2840 C*

Дред

Добро предложение , но всеки форум си има подобна тема - за релакс и нещата от живота . А този е доста стар форум  и нищо не му пречи или вреди - всеки да намира това , което търси , но малко трябва да се порови - това е ! Лично мнение .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания