Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Шеринг сървър за Samsung Smart TV

Започната от Valebo, 05-11-2013, 21:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Valebo

Проблема с комапа го оправих. Лошото е ,че си замина един хард.Не ме е яд заради харда , яд ме е за файловете трябва да се теглят на ново.Пак , че не беше харда с филмите.Сървъра работи отново , но ще трябва отново да си влезете в акаунта и да натиснете accept. На някой ако не съм му шернал , да ми пиши отново . Ник наме или емеил, не пазя всички лични съобщения.

Дарител

Здравейте ,
Като токущо присъединил се към сървъра на VALEBO искам да изкажа големите си благодарности и поздрави на човека отделил време и ресурс да ни предложи подобна услуга.
:;810:;810:;810

При ползването на услугата забелязах буфериране или дълго насичане на звук и картина при 3D филми, като телевизора беше свързан безжично към рутера. След свързването му чрез кабел нещата се оправика .

Поздрави.

ДимитърНЕ

Мойте телевизори не са свързи директно с интернет кабела и нямам никакви забелжеки при буфирането от Valebo нито на домашния сървър !

фейкър

ами ние със sony-тата май ще го дух.ме мисля:s101
GM spark reloaded,next 18500hd,atlas asr5000,2 H-H strong,2 dish 120sm offset,1.50m russian parabola,:hammer: my favorite sat:13e,19e,23.5e,36e,39e

bu12tras

Май най-добре един андроид мини пц и всеки тв е в играта, а Plex е едно от най-добрите приложения правени някога.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

AGT

Цитат на: фейкър;319305ами ние със sony-тата май ще го дух.ме мисля:s101

Колкото и да не ти се вярва тия със Сонитата винаги са го д*хали ......факт ;)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

OLEG

И аз се включих сега

АПетков

И аз съм в играта, благодарение на Valebo
;;513

Тодор Тодоров

Благодаря на Valebo, с Плекса на компютъра нямам проблем,но на телевизора не мога да видя сървъра му.
ТВ-то е 47LG660S .Плекса ми иска IP и порт на сървъра. Ако може Valebo да ми ги прати на лични за проба.
Ако има друг начин как да видя сървъра споделете.Плекса ми е качен на флашка и от там го стартирам на ТВ-то , понеже го няма за инсталиране при приложенията на LG.Когато стартирам плекса от флашката ми иска  IP и порт на сървъра - помогнете :;810
Dreambox DM500HD , Triax 110 , Marantz SR5007 Home Theater Receiver,B&W DM 500 speakers ,LG 47LA660S FULL HD LED TV.

bu12tras

Всеки път ли ти иска ип и порт , имам в предвид дори и за твоя плекс на компа ли ? Нямам LG, но доколкото знам има ап за плекс който може да се инсталира на тв диретно и да се вижда в менюто с плъгините ?!

Тодор Тодоров

Не , както съм писал по-горе с компютъра проблеми нямам.
Гледам си филмите без проблем.
Проблема е с плекса на ТВ-то.Плекса вижда само филмите от мойто РС.
Като настройка ми дава да вкарам друго IP и може би така ще отвори сървъра на Валебо, но той още не ми е казал IP-то на сървъра му.
Ако някой знае как да кача Плекса на LG Smart TV нека сподели.
Dreambox DM500HD , Triax 110 , Marantz SR5007 Home Theater Receiver,B&W DM 500 speakers ,LG 47LA660S FULL HD LED TV.

Valebo

Инструкция:
 1. Скачать архив отсюда http://plex.h3consulting.net/
 2. Распаковать архив на флешку в папку lgapps/installed
 3. Зайти в свой аккаунт на телевизоре
 4. Вставить флешку в порт для приложений (обычно верхний)
 5. Зайти в "My Apps", там справа около полосы с объёмом памяти появится 2 иконки - TV и USB. Выбрать USB
 6. Должна появится иконка приложения Plex. Открыть, выбрать IP компьютера на котором стоит Plex Media Server

How to inatsll app to LG TV:
 1. Download app from http://plex.h3consulting.net/
 2. Created the folder structure on usb drive like this: lgapps/installed
 3. Unzip archive to lgapps/installed on USB
 4.  Make sure you are signed in to your Smart TV account.
 5. Put USB drive into your TV
 6. On remote press 'SMART'.
 7. Click on 'LG Smart World' icon (bottom of screen).
 8. Click on 'My Apps' icon (top of screen).
 9. Click on the USB icon (top right). You should hopefully see the 'Plex Test' icon appear.
 10. Click on icon and enter PMS IP address. Nb 192.168.0.123 is  entered (via remote) as 192 'OK' 168 'OK' 000 'OK' 123 OK'. If the  address is correct then the familiar Plex UI will appear (most noticably  without artwork). Note also there is no backspace facility if you get  the IP address wrong!

турбо

Цитат на: Тодор Тодоров;319720Не , както съм писал по-горе с компютъра проблеми нямам.
Гледам си филмите без проблем.
Проблема е с плекса на ТВ-то.Плекса вижда само филмите от мойто РС.
Като настройка ми дава да вкарам друго IP и може би така ще отвори сървъра на Валебо, но той още не ми е казал IP-то на сървъра му.
Ако някой знае как да кача Плекса на LG Smart TV нека сподели.

Както е написал колегата, за моделите на LG от 2013 +  трябва plex сървър инсталиран при теб, LG клиента ти се свързва към него, с плъгигина за който ти е дал описание. Твоят инсталиран Plex сървър се свързва с акаунта ти към Plex от там получава данните за сървъра на valebo и телевизора ги получава от него.
Plex server може да инсталираш на компютър или на NAS

https://plex.tv/downloads

За по старите модели на LG се използва Medialink

dodo_pv

Цитат на: Тодор Тодоров;319584Благодаря на Valebo, с Плекса на компютъра нямам проблем,но на телевизора не мога да видя сървъра му.
ТВ-то е 47LG660S .Плекса ми иска IP и порт на сървъра. Ако може Valebo да ми ги прати на лични за проба.
Ако има друг начин как да видя сървъра споделете.Плекса ми е качен на флашка и от там го стартирам на ТВ-то , понеже го няма за инсталиране при приложенията на LG.Когато стартирам плекса от флашката ми иска IP и порт на сървъра - помогнете :;810
Плексът има едно основно меню, две от подменютата на което са "Preferences" и "Shared Content". В подменю "Preferences" не може да бъде добавен сървъра на Valebo, чрез "Discover PMS". Нещата се получават безпроблемно в подменю "Shared Content", където излиза цялото съдържание на сървъра му, има и търсачка.

Олег Стефанов

Здравейте, нов съм с тоя Plex, ама само на компютъра... за сега. Искам да попитам, на телефона си виждам всичко и си имам субтитри, но на таблета и другия телефон нямам субтитри и не мога да се оправя с тях. Молбата ми е, ако някой може да ми обясни точно какво трябва да направя, че да виждам субтитрите на всички устройства.
Благодарности на всички отзовали се на нуждаещи я :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания