Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Шеринг сървър за Samsung Smart TV

Започната от Valebo, 05-11-2013, 21:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

viktor

Всичко върви отлично на SAMSUNG UE40F6400!;;650
С изключение на проблема с 3D-то,не може да се гледа нормално.Да се надяваме,че скоро ще го оправят.

П.П.
Някой ,ако има свалени интересни виджети /не официалните/ за Самсунг Смарт ТВ,да ги сподели.
В гората посоките на света се познават по мъха на дърветата ,а в града - по сателитните антени!

marto

Според създателите на Plex приложението за Samsung, 3D филмите се възпроизвеждат коректно само ако в името на файла е указан типа 3D (SBS или TAB).
 В името на файла трябва да се добави  H-SBS или Half-SBS за Side-By-Side съдържание, и H-TAB или Half-TAB за Top-And-Bottom съдържание. Това може да бъде изписано с малки или големи букви.
Ето пример за има на файл: Kung.Fu.Panda.2.2011.half-sbs.1080p.mkv

Ако колегата Valebo има възможност да промени 3D файловете по гореописания начин, ще е добре да тестваме ;)
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

ДимитърНЕ

Цитат на: marto;290532Според създателите на Plex приложението за Samsung, 3D филмите се възпроизвеждат коректно само ако в името на файла е указан типа 3D (SBS или TAB).
 В името на файла трябва да се добави  H-SBS или Half-SBS за Side-By-Side съдържание, и H-TAB или Half-TAB за Top-And-Bottom съдържание. Това може да бъде изписано с малки или големи букви.
Ето пример за има на файл: Kung.Fu.Panda.2.2011.half-sbs.1080p.mkv

Ако колегата Valebo има възможност да промени 3D файловете по гореописания начин, ще е добре да тестваме ;)

Абсолютно коректен отговор.Сърдечни поздрави на Марто ;;650

Valebo

Сервърът няма да работи известно време. Предстой смяна на машините и хардовете .

ДимитърНЕ

Някой знае ли как да направя картината на цял екран без черните ленти ?

Valebo

Сървърът отново работи . Обаче , понеже смених IP , трябва да влезите отново в акаунта си и да дадете ACCEPT. След смяната на версията на Plex servera и версията на приложението за Samsung , проблема с 3D е вече решен. Обаче след пускане на филм ще ви излезе меню , Моля дайте на auto select така няма да ви буферира. На transcoding мого ми твари компа.

Valebo

Забелязах . че се получава един проблем . След вписване на пин кода , трябва да излезите от приложението и да рестартирате телевизора. Естествено трябва да сте дали ACCEPT преди това а не след това .

неронмиро

при мен нещо има проблем стига до logoto na plex

Valebo

Цитат на: неронмиро;309664при мен нещо има проблем стига до logoto na plex

Премахни приложението от тв, рестартирай . После го инсталирай на ново.

bu12tras

Колега можеш ли да дадеш малко данни с какви параметри ти е сървъра каква е машината какви hdd използваш , под какъв ос си ги пуснал ? Ще ми е интересно , че и на мен ми се налага да ъпгрейдвам плекса и се чудя с каква машина ;;650

Valebo

В момента съм с HP xw8200 , като машина е много добра . За OS използвам windows xp sp3 , преди бях с Linux Ubuntu но при него бавно се индексираха mkv файловете. HDD имам 3 , 1 за OS 80gb, 1 500gb , и един 2TB , всички са на 7200pm. Но имам IBM sistem x3550 , сървърна машина  и се чудя къде да я сложа , много е шумна . Това е колега ;;650

bu12tras

Хм , при мен е точно обратното много по-добре се държи на линукс отколкото на уиндоус, особенно мкв-тата. Сега съм с Lenovo ThinkCentreM57 C2Duo E8200 2x2,66Ghz 4GB Ram 60GB SSD 1x2TB 1x1TB 2x500GB. Но съм замислил друга по сериозна с-ма, че вече нямам място на моята, един приятел я има подобна. Дъно подържащо поне 4 х сата2, i7 4x2,6Ghz ,8GB RAM, 3x4TB WD RED ,8GB USB Flash за системен диск и 1х500GB 2,5" за кеш, всичко това под UNRAID( Платен лиценз за да мога да ползвам кеш диска и повече от 7 диска в раида ) от limetechnologies. Започнах по малко да събирам чаркалъците да видим кога ще е готов.

Valebo

Сървърът няма да работи известно време , имам хардуерен проблем.

ДимитърНЕ

Цитат на: Valebo;316756Сървърът няма да работи известно време , имам хардуерен проблем.

Дано скоро си го оправиш ;)

nikson

Цитат на: ДимитърНЕ;316995Дано скоро си го оправиш ;)

От както съм с плекса забравих за торентите.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания