Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

За всички,дето искат да гледат 36"

Започната от koscom, Ноември 02, 2013, 05:01:38 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lyubo8306

Ще слагам една антена за 36 - от старите на Тотал тв в Русе.

Въпроса ми е - има ли смисъл да си играя да правя пластини за да вдигна сигнала с 1-2 децибела, като в русе имаме достатъчно ули най добре да си купя някой фабричен конвертор..........
Xtrend  6000, TRIAX TD110,Multifeed 9,13,16,19,2,23,5 Inverto black Ultra - 0,2 dB
Triax TD 78 - 30W, Triax TD 88 - 28,2, Bulsatcom 65 - 39E, Bulsatcom 65 - 75E - PHILIPS

42PFL8404H Ambilight

РИКИ

Ако имаш излишен с права поляризация,му слагай пластината и си готов.Ако трябва да купуваш нов конвертор,по-добре да е фабричен.

njor

Цитат на: atuani;288658Тея  пластини   с извън земните  форми  дет ви зариби dzumba  -ta  са ...ала бала , с дебелината съм съгласен да  ... както и да е ,всеки сам  да си тества ;;513 ;;650

Сори,но тая пластина не е на разработка на дзумбата а моя.
Колкото до дзумбата може в много случай да е с изключително вулгарен п--- л и затова с него сме се ръфали много,но е един от хората с най много сат бягаж и е помогнал на много колеги.Така че второто трябва да му го признаем и да му бъдем благодарни.:;810
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Joe

Линеен конвертор с такава пластина по-добър резултат ли ще изкара? И още - за София има ли смисъл да се пробвам? В момента
изкарвам около 330 канала от 36гр.

Send from my mobile using Tapatalk4 Pro

njor

Цитат на: Joe;288673Линеен конвертор с такава пластина по-добър резултат ли ще изкара? И още - за София има ли смисъл да се пробвам? В момента

По добър в сравнение с какъв?
И този резултат с каква антена с какъв конвертор е постигнат?
Принципно това е най добрата форма на пластина.Материалът е от бяла(не боядисана) пластика (карта).Принципа "образно казано" е в това пластината постепено да подхване и спре въртящата поляризация и след това плавно да отпусне сигнала при движението му към антените в конвертора.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

РИКИ

Цитат на: Joe;288673Линеен конвертор с такава пластина по-добър резултат ли ще изкара? И още - за София има ли смисъл да се пробвам? В момента

Трбва да се опита.При мен сигнала е достатъчно силен и с пластината веднага отлепи.Не съм тествал с фабричен.Между другото моята си е квадратна 20х20мм. от текстолит за на платки.Чертежа бях взел на времето от руски форум.

ivan_sv

Цитат на: Lyubo8306;288665Ще слагам една антена за 36 - от старите на Тотал тв в Русе.

Въпроса ми е - има ли смисъл да си играя да правя пластини за да вдигна сигнала с 1-2 децибела, като в русе имаме достатъчно ули най добре да си купя някой фабричен конвертор..........

Купуваш един конвертор за кръгова поляризация / казват ,че MTI били най-добри/ , намираш една по -голяма офсет антена / колко по-голяма толкова по добре/ и си готов , какво толкова му мислиш.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания