Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови HD канали от Булсатком

Започната от Булса, 13-09-2013, 12:05

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

ВалчоП

С какво се отличава Тянков ТВ от Форклор ТВ и Планета Фолк по отношение на музиката? :s101
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

slaitt

радвайте се че не е Тянков Music
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Гепарда7472

Цитат на: slaitt;276888радвайте се че не е Тянков Music
Що бре, че тук таме има по някое индианско изпьлнение- голяма работа- важни са песните за маса и душата!!!;;650

Дато

Цитат на: ВалчоП;276886С какво се отличава Тянков ТВ от Форклор ТВ и Планета Фолк по отношение на музиката? :s101
Тянков ТВ е може би най-добрия канал за българска народна музика. Много по-хубава музика се излъчва по Тянков ТВ в сравнение с останалите канали с такава тематика. Поне според мен.

Хермес

Цитат на: klapana;276821Очаквайте от 15-ти октомври два нови канал в мрежата на Bulsatcom:

Тянков ТВ
F+

някой ще може ли да даде някакви параметри ...... Прегледах каналите си но не ги открих. Отказвам да коментирам тези две програми, едно че мимоходом съм гледал първата и второ ако с приказки се пускаха тв канали за iConcert HD бих написал романи.

Veskop

Цитат на: Хермес;276912някой ще може ли да даде някакви параметри ...... Прегледах каналите си но не ги открих. Отказвам да коментирам тези две програми, едно че мимоходом съм гледал първата и второ ако с приказки се пускаха тв канали за iConcert HD бих написал романи.

Колега,тури очилата!не виждаш ли датата-15.ОКТОМВРИ ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

valbg

btw какво е Ф+? fen tv+, fashion+, f1+ ? ;;basi
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

archibal

Цитат на: valbg;276918btw какво е Ф+? fen tv+, fashion+, f1+ ? ;;basi
Футбол+ :s101

Veskop

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Хермес

Цитат на: Veskop;276915Колега,тури очилата!не виждаш ли датата-15.ОКТОМВРИ

Пффффф и толкова постове за "нероден Петко", то големи локуми, то големи писания. Още не излязли "вече" и имената на каналите се знаят. Гадачите и баячите ряпа да ядат ..... пред прозренията тука. Аз разбирам да има някаква дискусия и предпочитания за тези 2 канала при наличие на представител на оператор, а то какво било - "тука има - тика нема"

klapana

Цитат на: Хермес;277071Пффффф и толкова постове за "нероден Петко", то големи локуми, то големи писания. Още не излязли "вече" и имената на каналите се знаят. Гадачите и баячите ряпа да ядат ..... пред прозренията тука.

http://www.bulsat.com/novini.php

Петър У

От един преместил се абонат:
Uploaded with ImageShack.com

Снимката е правена с мобилен телефон.

Борчо

Стига сте пускали снимки, че така ме карате и аз да се местя.Като ни пуснат Ф+ и аз ще пусна снимки ;;573

ВалчоП

От един настоящ абонат :D

[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Булса

Голяма работа, едно ХД-каналче на ьТВ. Айде вълчоп ще гледа реал и барса някъде, а на теб вивките сигурно ще ти го пуснат по вива арена:)
Bulsatcom - your digital world

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания