Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови HD канали от Булсатком

Започната от Булса, 13-09-2013, 12:05

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Пламен Тачев

Цитат на: slaitt;276563БТВ я има само на 11632 която е ъплинк на нуртс и виваком я ползва. Ама айде стига че стана много спам
Тук грешиш, ъплинкът на НУРТС за бТВ е на 11591 и наистина е FTA, но с някаква променлива компресия, която малко приемници могат да разчетат, така че трудно може да каже някой там на каква резолюция е.
А на 11632 си е изцяло вивакомското бТВ.
Не вземам страна в спора, но май повече вярвам на приемника на ТРОТОАР. Но в крайна сметка - 20 пиксела в повече не правят велика картината на никой от двата оператора... Както писах и на ЛС, в еднакви л*йна сме.

slaitt

Цитат на: TPOTOAP;27656411591V DVB-S2    8PSK   Stream 3    30000 3/4   BTV Bulgaria    NURTS Digital    Clear

http://en.kingofsat.net/sat-is12.php

Тия канали са за ефирната цифрова телевизия
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

berks

Цитат на: Пламен Тачев;276565Тук грешиш, ъплинкът на НУРТС за бТВ е на 11591 и наистина е FTA, но с някаква променлива компресия, която малко приемници могат да разчетат, така че трудно може да каже някой там на каква резолюция е.
А на 11632 си е изцяло вивакомското бТВ.
Не вземам страна в спора, но май повече вярвам на приемника на ТРОТОАР. Но в крайна сметка - 20 пиксела в повече не правят велика картината на никой от двата оператора... Както писах и на ЛС, в еднакви л*йна сме.

Ъплинка за кабелни е на нормална модулация 11.632 V. На 11.591 V е за ефира.
-/-writer.-.

slaitt

Цитат на: беркс;276568Ъплинка за кабелни е на нормална модулация 11.632 V. На 11.591 V е за ефира.

беркс я кажи когато имаш възможност резолюцията на бнт от 45Е вивакомската не за ефирната цифрова при теб колко я показва
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

slaitt

Ето и снимка която ми пратиха преди малко.

[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Чък Норис

Голяма защита за тия капути от вивашита ей :lol15:
А защо да не приемем, че твоят приемник не прави разлика м/у 704*576 и 720*576, линукс приемника със сигурност не греши?!

stilo72

Цитат на: Продуцентът;276587Голяма защита за тия капути от вивашита ей :lol15:
А защо да не приемем, че твоят приемник не прави разлика м/у 704*576 и 720*576, линукс приемника със сигурност не греши?!

БиииииииииииииииииииП;;650
Не му су връзвай на Слайт;)
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

пенсия

Ей, скарахте се за глупости.Май не трябваше да питам, но извода е ясен и двата са пълен кенеф.Беше ми интересно, как е сателита им, защото при iptv-то са се справили доста добре, а може би и най-добре в България.

рйонков

и с кое по-точно от IP TVто???
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

сателитков

Цитат на: klapana;276320Пазара не бил пригоден за ХД канали- пълни глупости.
Колко абоната дръпнаха с Филм+ ХД??????
Като взеха формулата и Испанското през 30 секунди, по тв+ дъниха реклама в ХД по Филм+. Спорта на ХД им донесе клиенти, пак той ще им ги отнеме. Пиша го като БИВШ техен абонат, махнал се от тях, именно заради спорта на ХД. Аз живея в 21 век, който живее в 16ти, да продължава да гледа 544 х 576 резолюция, и да се кефи че плащал ЕВТИНО, 14 кинта. :lol15::lol15::lol15:

Българинът го интересува цената а не качеството!Затова си мисля че
операторът с най-ниски цени на пакетите ще просперира!А ние с теб че търсим качество това тях не ги интересува!
Edison Mio 4К,Edison OS mega,Edison Mini,DM 800HD,DM 500,парабола 2.10 конв.Inverto 0.3db,офсет 0.90 четири конв. ALPS 0.5db,офсет 0,90 дв.конв.GS 0,2db за кръгова поляризация,офсет 0.60 четворен.конв.GT-TC40 0.2db,DISEqC Едисион 10x1.

Антонио

Цитат на: сателитков;276655Българинът го интересува цената а не качеството!Затова си мисля че
операторът с най-ниски цени на пакетите ще просперира!А ние с теб че търсим качество това тях не ги интересува!
Именно, важното е да има много баби с подарени от децата им НЕО кинескопи и същите деца плащащи месечните икономични абонаменти, за да подсмърчат бабите по Али Резак и Ферхунде по цял ден...
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Хоризонт

Цитат на: Булса;275685Спокойно, те ще са на новата ни платформа iptv. 2015 ще има и нов спътник, а булсатком до тогава ще оправи нещата с нет и gsm. Всичко ще си дойде на мястото. В тези 2 години ще е трудно, но стъпим ли си на краката няма да имаме конкуренция.

:worry:
лошо е когато собственото мнение заглушава креативното мнение на зрителя.
HD канали ще ми пускате, че първо си оправете битрейда негодници недни!!! Да ме извинява админа за изпуснатите нерви, обаче тия от була са такива негодяи, и нищо не можи да промени моето мнение! Цяло лято техните пияри /с мъжки и женски гласове/ ме тормозят с различни оферти по телефона, а са толкова технически некъдърни, че всичко се свежда до разместена чиния ако има някъкав проблем. А и тия пиарсополанковци все още не са чули за ефирна цифрова телевизия! Бързо забравиха крамолата с БТВ и как даваха указания за да си сложим ефирна антена за да се гледат босфорските сапунки. Хак да им е ! Историята ще се повтори и с НОВА предполагам.
Оправете си пикселизираната псевдо сат талавизия и тогава се занимавайте с други глупости, които ще ви довършат!!!!
;;513

om63

Забравихте какво е логото на Булсат май :)
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

д.е.м.т

Beat me, hate me
You can never break me

Пламен Тачев

Нелош битрейт за СД канал.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания