Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Американски футбол

Започната от ман, Август 06, 2013, 10:54:54 PM

« назад - напред »

ман

Здравейте, пълен лаик съм в сателитните истории. направих си абонамент към виваком - пакет екстра, за да мога да гледам еспн америка но я спряха. някой има ли идея по какъв начин (с сателитна антена) или каквото е, може да се гледа предстоящия сезон на лигата и по коя програма? разбрах че СПОРТ1 - немска ще го предават. възможно ли е тя да се хване по някакъв начин? ще съм много благодарен за отговорите? мерси.

п.с. моля за извинение ако темата е в неподходящия раздел.

stereobg

Да питам в тази тема , на американския футбол , ръгби ли му викаха или бъркам ?

AGT

Бъркаш.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

stereobg

А кой спорт беше ръгби , спомням си че имаше спорт с  това име ?

миро86

Цитат на: ман;268440
Здравейте, пълен лаик съм в сателитните истории. направих си абонамент към виваком - пакет екстра, за да мога да гледам еспн америка но я спряха. някой има ли идея по какъв начин (с сателитна антена) или каквото е, може да се гледа предстоящия сезон на лигата и по коя програма? разбрах че СПОРТ1 - немска ще го предават. възможно ли е тя да се хване по някакъв начин? ще съм много благодарен за отговорите? мерси.

п.с. моля за извинение ако темата е в неподходящия раздел.

Sport 1 US ще предава мачове, но той се лови с много голяма чиния. И аз чакам сезона, но не знам къде точно ще го гледам.  BeIN Sport ще дават 3 мача на седмица, Sky Sports UK също ще дава по някой друг мач, Canal+ Spain също, но никой от тях не е като  ESPN America.

http://en.wikipedia.org/wiki/National_Football_League_on_television#International_broadcasters

миро86

Цитат на: stereobg;268444А кой спорт беше ръгби , спомням си че имаше спорт с  това име ?

Ръгбито си е ръгби :) много хора ги вземат за един спорт, а всъщност са мнооооооого различни

ВалчоП

Преди имаше инфо ето тук:
http://liveonsat.com/los__US_FTball.php

Надявам се като тръгне сезона, отново да има точна информация кои мачове по кои канали ще се излъчват.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

ман

Цитат на: миро86;268453Sport 1 US ще предава мачове, но той се лови с много голяма чиния. И аз чакам сезона, но не знам къде точно ще го гледам.  BeIN Sport ще дават 3 мача на седмица, Sky Sports UK също ще дава по някой друг мач, Canal+ Spain също, но никой от тях не е като  ESPN America.

http://en.wikipedia.org/wiki/National_Football_League_on_television#International_broadcasters
а тези канали които изброи могат да се хващат със сателит или? и по какъв начин? мерси за отговора

themaster301

Atlanta Falcons - Cincinnati Bengals , Championat NFL , pre - saison

beIN Sport 1 HD , 09.08. , 02:55 часа .
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

ман

хващат ли се тези програми със сателит?

ВалчоП

Довечера започва новият сезон в NFL. :a0335::a0335:

След като ESPN America спря излъчване за Европа, Близкия изток и северна Африка (MENA), излъчването на мачовете от това първенство в UK се поема от Скай Спортс 2, а в Германия - от новия канал Sport 1 US.
Ето програмата за мачовене по скай :clickme
Ето програмата на Sport 1 US :clickme

Мачове ще се излъчват и по Скай Италия, по испанския Канал+, BeIN Sport за Франция, Puls 4 за Австрия, за повече инфо - ето страницата на NFL със списък на операторите/каналите за всяка държава :clickme

За мен №1 по отношение на систематизиран информация за мачовете си остава разбира се liveonsat.com  :p050a:

На феновете на NFL пожелавам приятни часове с новия сезон! ;;650

[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,

миро86

Packers - Ravens - 20:00 - Arena Sport 1 (cro) и Sky Sports 3 (it)
Saints - Patriots - 23:25 - Arena Sport 1 (cro) и Sky Sports 3 (it)

Хубави срещи неделя вечерта. За феновете на американския футбол - nfl-bulgaria.com и facebook.com/nflbg

Underworld

Вдигам темата - ако някой го интересува и иска да дискутира...
В събота са "четвъртфиналите". Преки предавания - бол:)
Фен на New England!

ВалчоП

Още един фен на Пейтриътс! ;;513

Очаквам Том Брейди и Ко. да си отмъстят първо на Рейвънс (въпреки, че Флако ми е симпатичен като куотърбек),
а после евентуално на конярите от Денвър (с цялото ми уважение към Пейтън),
защото имат да си връщат за загубите в плейофите именно от тях в последните години.
Един Супербоул между Пейтриътс и Грийн Бей, би бил истинска класика!
Но да не подценяваме и бързаците от Сиатъл!

VU+ Ultimo 4K,

Underworld

Цитат на: ВалчоП;352170Още един фен на Пейтриътс! ;;513

Очаквам Том Брейди и Ко. да си отмъстят първо на Рейвънс (въпреки, че Флако ми е симпатичен като куотърбек),
а после евентуално на конярите от Денвър (с цялото ми уважение към Пейтън),
защото имат да си връщат за загубите в плейофите именно от тях в последните години.
Един Супербоул между Пейтриътс и Грийн Бей, би бил истинска класика!
Но да не подценяваме и бързаците от Сиатъл!

:19:
Е дано!
Аз се надявах да се срещнат с Аризона - но те пък издъхнаха.
 За мен би било по-весело със Сиатъл на супербоуа:) Още ми е чудно как се класираха.
За мача с Денвър съм във Фоксбъро - е не на стадиона (в хотел), но поне няма да се съобразявам с часовата разлика, за да го гледам..Пък може и някой бонус да дадат от фирмата, ако бием:)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания