Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Next18500HD

Започната от stefan57, Юли 25, 2013, 08:19:01 PM

« назад - напред »

Пламен_Хасково

Абсолютно си прав във случая, можеш ли някой да ми каже от къде да сваля софтуера от 07.2013, или да ми го изпрати на Email - pgpanayotov@abv.bg Благодаря предварително !
Успехът е способността да се провалиш отново, и отново без никаква загуба на ентусиазъм!

бендо

Цитат на: Пламен_Хасково;338176Абсолютно си прав във случая, можеш ли някой да ми каже от къде да сваля софтуера от 07.2013, или да ми го изпрати на Email - pgpanayotov@abv.bg Благодаря предварително !

Колега,ще ти го пратя по-късно тази вечер ;;650

ВанкоСв

И аз съм със софта от 4.7.2013-наложи се пак да сложа него защото този от 11.10.2013 рестартираше приемника и то само при смяна на каналите от 23,5,последният не съм го тествал а и след тези коментари едвали ще го направя.

gogotogo

Колеги дайте линк от къде се теглят фирм. за Н 18500 хд.
благодаря.
1.60см парабола-75E-30W;Telesystem 100cм-36E;Vivacom 80cм-45Е-30W;Bulsatcom 80см-39Е;Офсет 1.30см-45Е-30W;Debian-8.7.1;Zgemma H7s 4К;Zgemma H9Twin 4k;Octagon SF4008 4К

Момчил Минков

Цитат на: gogotogo;338413Колеги дайте линк от къде се теглят фирм. за Н 18500 хд.
благодаря.
от тук, но това е коментирания по-горе, ако искаш, ще ти пратя миналогодишния дето работи добре (от юли)
.
.
Снощи като изключих мрежата и Нова ТВ си продължи от емулатора, а кото го включа без мрежа, само 10s ... странна работа :s101
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

Пламен_Хасково

Цитат на: Момчил Минков;338425от тук, но това е коментирания по-горе, ако искаш, ще ти пратя миналогодишния дето работи добре (от юли)
.
.
Снощи като изключих мрежата и Нова ТВ си продължи от емулатора, а кото го включа без мрежа, само 10s ... странна работа :s101
Все още съм с firmware от 18.09.2014, проблема с емуто изглежда е само при irdeto всичко останало работи нормално за сега... :s101
Успехът е способността да се провалиш отново, и отново без никаква загуба на ентусиазъм!

4oker

На ирдетото,май не си с правилния ключ и на че си бачка ;;650
Нищо не знам,само се уча

Момчил Минков

Цитат на: 4oker;338819На ирдетото,май не си с правилния ключ и на че си бачка ;;650
Е, едва ли и аз не съм с правилния ключ, до сега го слагам по един и същ начин и с новия фърм - проблеми. тази вечер ми се разкачи 2 пъти и май ще връщам backup-а

Момчил Минков

След като ми разкачи 3-ти път тази вечер, влязох в мрежови настройки да презакача и при натискане на зелен бутон - приемника заби (off/on го оправи но флаша с бакъпа беше вече поставен). Това ми се беше случвало и преди с последния фърмуеър да забива така. Та...пак съм със стария от юли месец ;;675

gogotogo

Цитат на: Момчил Минков;339572След като ми разкачи 3-ти път тази вечер, влязох в мрежови настройки да презакача и при натискане на зелен бутон - приемника заби (off/on го оправи но флаша с бакъпа беше вече поставен). Това ми се беше случвало и преди с последния фърмуеър да забива така. Та...пак съм със стария от юли месец ;;675

Колега , би ли казал този софт от юли месец как се държи,и имали разка4ване от ццкама и ако не от къде да си го дръпна.
Благодаря.
1.60см парабола-75E-30W;Telesystem 100cм-36E;Vivacom 80cм-45Е-30W;Bulsatcom 80см-39Е;Офсет 1.30см-45Е-30W;Debian-8.7.1;Zgemma H7s 4К;Zgemma H9Twin 4k;Octagon SF4008 4К

4oker

Цитат на: Момчил Минков;339559Е, едва ли и аз не съм с правилния ключ, до сега го слагам по един и същ начин и с новия фърм - проблеми. тази вечер ми се разкачи 2 пъти и май ще връщам backup-а
Еми на предишния,без джамийте моя приятел е с него но проблем.То и какво ли може да се промени на този приемник ;;650 не обиждам приемника но толкова са му възможностите.
Нищо не знам,само се уча

ВанкоСв

Цитат на: gogotogo;339578Колега , би ли казал този софт от юли месец как се държи,и имали разка4ване от ццкама и ако не от къде да си го дръпна.
Благодаря.
Софта от 4 7 2013 работи без проблемно,ако нета и сървъра са ти стабилни няма да имаш ядове.Дай емейл на лични и ще ти го пратя.

Момчил Минков

Цитат на: 4oker;339586Еми на предишния,без джамийте
То само на първите имаше джамии, тук от повече от година ги няма вече ;;650

Който го иска фърма от юли 2013 и аз мога да го пратя

бендо

Колеги,излезе нов sw за 18000 cx hd от 19.02.2015.Може би е по-добър от предишните.Ако може да го коментираме.При мен за сега е добре ;;650 http://www.nextdestek.com/Next-18000-HD-CX.html

erdinerdin872

Цитат на: бендо;359818Колеги,излезе нов sw за 18000 cx hd от 19.02.2015.Може би е по-добър от предишните.Ако може да го коментираме.При мен за сега е добре ;;650 http://www.nextdestek.com/Next-18000-HD-CX.html

18500 HD имали

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания