Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какво ми е необходимо за да гледам пакета на Al Jazeera Sports

Започната от Пацко, Юли 10, 2013, 12:55:57 PM

« назад - напред »

Пацко

Здравейте сателитни маниаци :n020:
Искам да гледам спортните канали предлагани от Al Jazeera Sports. Нямам кой знае какви познания в сателитната тв. От прочетеното във този форум разбрах, че ми трябва приемник, който да поддържа шеринг и някаква връзка с интернет. Спрях се на SKYBOX F3 и булсатска антена. Може ли някой да ми каже, какви пари ще ми излезе удоволствието да гледам тези спортни канали, по възможност без да ми забиват(ще гледам предимно ШЛ,, ЛЕ, английското и испанското първенство). Ако може да ми предложите и други пакети където да гледам тези първенства(по възможност в ХД), ще съм ви благодарен. ;;650

миро86

Като за начало става с това оборудване, антената трябва да я насочиш на 13Е градуса и да си намериш някой който да ти пусне шеринга. На тази позиция има италиански и полски канали които също предават мачове.

Маверик_79

Антена и 65см става аз лично ползвам една вивакомска за 13 и имам много добър сигнал за Джазирите един хубав приемник който подържа шеринг и  си готов.
Xtrend ЕТ6000,Triax TD 110 - 75E/30W, LNB -Inverto Red Extend Single Long- Neck, Circular Black Pro, H-H MOTOR Powersat DG380 S , 80 см DIGI Satellite,

Пацко

От къде трябва да търся шеринг. Хвърлих едно око на зарга и на tvboom, но прочетох няколко негативни мнения за насичане или за черни екрани от време на време.

Veskop

Цитат на: Пацко;262887От къде трябва да търся шеринг. Хвърлих едно око на зарга и на tvboom, но прочетох няколко негативни мнения за насичане или за черни екрани от време на време.
колега,за 5лв свирка за 5лв свири ;)като си толкова претенциозен,купи си карта за джазирите и няма да имаш прекъсвания.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Пацко

Не съм толкова претенциозен, просто да може да се гледа мача спокойно. Ясно ми е, че няма да получа качеството на услугата, както ако си купя карта за 250лв :)

миро86

Доста хора има на заргата, специално за джазирите са ок. Като за старт стават, и аз с тях почнах :)

Пацко

Благодаря за информацията. В детайлите на пакета в зарга пише, че предлагат +1+2+3+4+6+7+8, а +5 и двата ХД канала има ли ги или от къде мога да ги намеря. Благодаря на всички взимащи участие в темата и помагащи на неуките като мен ;;650

Динко

Пиши на лични за по-бързо отварящ сървър в сравнение с заграта.;);;650
За някои сателитната техника е само хоби.

nikommm

Цитат на: Пацко;262837Здравейте сателитни маниаци :n020:
Искам да гледам спортните канали предлагани от Al Jazeera Sports. Нямам кой знае какви познания в сателитната тв. От прочетеното във този форум разбрах, че ми трябва приемник, който да поддържа шеринг и някаква връзка с интернет. Спрях се на SKYBOX F3 и булсатска антена. Може ли някой да ми каже, какви пари ще ми излезе удоволствието да гледам тези спортни канали, по възможност без да ми забиват(ще гледам предимно ШЛ,, ЛЕ, английското и испанското първенство). Ако може да ми предложите и други пакети където да гледам тези първенства(по възможност в ХД), ще съм ви благодарен. ;;650
трябва ти NEXT 18500HD ,то си има

mit

Цитат на: nikommm;263170трябва ти NEXT 18500HD ,то си има
Баш това на никой не му трябва..

Добромир Димитров

Да не създавам нова тема, ще използвам текущата. Може ли някой да ми обясни (предполагам на ЛС) как да си платя в някой от сайтовете чрез paypal ?

vassilp

Ако целта ти е основно програмите на Ал Джазира Спорт и си от София вариант е да се вържеш към Спиди Нет - в тяхната оферта за ТВ ги има от +1 до +8.

http://www.speedy-net.bg/service/vip-%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F

Добромир Димитров

vassilp

Цитат на: Добромир Димитров;277843от Троян съм, няма как.
http://dtv-bg.com/showthread.php?t=21424&highlight=%EF%EB%E0%F9%E0%ED%E5+paypal&page=33
В тази тема това е обсъждано. Ако имаш време - поразрови се. Успех!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания