Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Трябва ли да се закрие ЦСКА?

Започната от Longines, 07-07-2013, 17:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Трябва ли да бъде закрит ЦСКА?

?а
56 (47.1%)
?е
63 (52.9%)

Общ брой гласове: 119

Гласуването приключено: 17-07-2013, 17:46

Longines

Цитат на: eeevgeniii;262346!!!!!!!!!
Пийни едно лексотанче!

eeevgeniii

Цитат на: Longines;262350Пийни едно лексотанче!
!!!!!!!!!

ВалчоП

Цитат на: tzvetann;262343Така както си я подкарал още малко ще излезе, че ЦСКА е създаден още преди ингилизите да са измислили играта футбол :)
Сегашния ЦСКА е създаден през 1999 г. доколкото си спомням, като ПФК ЦСКА ЕАД.
Само споменавам предшествениците на Чорбата.

Освен това ингилизите не са измислили тази игра.
МАКЕДОНЦИТЕ СА ГО НАПРАВИЛИ!!!! ;;650

[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Дедал

Цитат на: ВалчоП;262352МАКЕДОНЦИТЕ СА ГО НАПРАВИЛИ!!!! ;;650

Кви са тия ингилизи и що не са питали макетата като си приписват футбола ?:) ;;650

joroblue

Твърдо НЕ! Когато има силни Левски и ЦСКА, има и силен Български футбол. А тук дето се дракате кой бил по-велик от двата отбора, са безмислени глупости. ;;513

Питагор

Цитат на: Ламерчо;262335Левски е създаден в най-оптимистичното време в България, създаден от хора горди от постигнато от тях и техните сънародници, създаден от СВОБОДНИ ХОРА. Създаден е да възпитава и да бъде обичан.

ЦСКА е създаден от анти-хора, антифашисти, антикапиталисти, антихристияни... Създаден е от репресивен орган, обругал всичко постигнато в младата ни история.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81_%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2

Сами може да сметнете на каква възраст е бил Борис Василев-Боркиша , един от основателите на Левски . За десетилетие и половина житейски опит  несъмнено е постигнал много и е бил горд с това . ;;573

Само, че в редиците на репресивните органи има и антикапиталисти фенове на великия Левски . ;)
Сините фенове удобно забравят за Цола Драгойчева, Ангел Солаков, Борис Велчев и Иван Славков . По време на престоя в МВР на Солаков e бил подслушван треньора на ЦСКА . :worry:

Ламерчо

Нека да престанем с глупостите. Кой кога и какво няма значение. Не сравнявам хората ,а времето и мотивацията да се направи нещо. Тия тъпотии, които пише всеки втори червен фен може да си ги хортувате някъде насаме.

Ако се беше изтапанил '66 миналият век и да говориш за АС-23 щеше да изгниеш до неговите футболисти и ръководители. Не ви знам какви хора сте, ама дедо ми е бил левент по тва време бе.
На него Слависта ли да вярвам или на ГА.

Все още е много рано за да промените историята, има живи свидетели на вашето раждане.

ВалчоП

Цитат на: Ламерчо;262367Ако се беше изтапанил '66 миналият век и да говориш за АС-23 щеше да изгниеш до неговите футболисти и ръководители.
Все още е много рано за да промените историята, има живи свидетели на вашето раждане.
И кой от тези футболисти на АС23 е изгнил:
    Борислав Футеков (Борсата)
    Любомир Ангелов (Старото)
    Борислав Габровски
    Димитър Григоров
    Вучко Йорданов
    Георги Балъкчиев
    Тодор Дермонски
    Ангел Петров (Лебеда)
    Кирил Богданов (Картофа)
    Панко Георгиев
    Ангел Зафиров
    Любомир Петров
    Георги Пачеджиев (Чугуна)
    Бенжамин Астург (Бенжо)
    Драган Георгиев (Драго)
    Иван Димчев (Бачин)
    Любомир Гюзумов
    Борислав Краев

Играли са в обединения клуб. На своя си стадион, но преименуван. Ясно е, че по времето на комунизма беше заличена историята на офицерския спортен клуб АС23 и беше лансирана легендата, че клубът с червената петолъчка е роден от партията, след успешно оплождане от червената армия. Тези комунестически легенди и до сега се повтарят, защото са удобни някому. Излиза се с тезата, че някакви зверски палачи са унищожили АС23, избили са ги като пилци и са им заграбили базата. Че комунягите са трепели враговете на народната власт, в това няма спор, но мисля, че по отношение на съдбата на АС23 се прекалява с митологията.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,

Longines

Цитат на: ВалчоП;262372Че комунягите са трепели враговете на народната власт, в това няма спор.
Ами Валчо,питай ги тия червени лумпени в анкетата тогава,след като са чорбари,що гласуваха за БСП?От 50 гласували за чорбата,49 са гласували за БСП!

ВалчоП

Защо да смесваме футбол и политика? Знаеш ли колко върли комунисти познавам, които са върли левскари? Политиката си е политика, а спортът си е спорт.
Ако смесваме политика и кулинария, какво ще стане? Няма да поглеждаме домати, лютеница и червено вино, ли? ;;573
VU+ Ultimo 4K,

Ламерчо

Цитат на: ВалчоП;262372И кой от тези футболисти на АС23 е изгнил:
--CUT--    

Пак ще си кажа, кой какво и как няма значение. Лично аз нямам проблем с вашата история. Видял съм чул съм от където и каквото трябва. Порасъл съм сред хора живели и видели много. Познавам и чичо Мончо от "долната" (ул. Кирил и Методий до Раковска ), ял съм бой от Владиша от Искър.

Помня и сълзите на Мая Курвата от Бенковски когато паднаха (уж) комунистите, жената са я глобявали всяка седмица, че спи със МЪЖЪТ СИ, защото брака и анулиран с указ, щото свидел (кум дет му викат) е бил знатен царски офицер.

Всички тия по една или друга причина са свързани или с АС-23 или с ЦСКА.

Така, че патица от задника да си извадите не може ме убедите в цялата ви идеология. Просто няма как да стане. След 40, 50 години пробвайте, нови документи ще излязат, нови основатели ще имате.

Но докато аз съм жив няма да можете да ми набиете тъпата си пропаганда.

Поздрави.

Longines

Цитат на: ВалчоП;262391Защо да смесваме футбол и политика? Знаеш ли колко върли комунисти познавам, които са върли левскари
Няма такъв случай и сам не си вярваш!Чорбата е политически създадена за равновесие!

SERHI1970

100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Дедал

Шоуто "Пред тоалетната" разисква "ситуацията" в ЦСКА - в момента в "Шоуто на Слави" .:):);;650

juv

Може да съм прост чорбар ама уефски изядоха онзи ден Радж Капура

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания