Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

bTV с нов собственик?

Започната от Huligan4o, 04-06-2013, 22:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Huligan4o

Една от най-големите и най-гледани български телевизии вече има  нов собственик. Този слух упорито плъзна в последните часове, но засега  официална информация по въпроса липсва и е възможно истината да е друга.

Според слуховете bTV вече е част от ,,Нова българска медийна група",  чийто изпълнителен директор е Ирена Кръстева. Кръстева е майка на депутата от ДПС  Делян Пеевски.  По непотвърдена и неофициална информация ,,Нова българска медийна група"  е финализирала сделката за bTV, но не е ясно кога това ще бъде обявено.  Засега от телевизията няма официално съобщение по въпроса и не се знае  със сигурност дали информацията е истина, пише actualno.com

Друг слух гласи, че членът на Надзорния съвет на "БТВ Медиа Груп"  Красимир Гергов има просрочени задължения и затова е съдействал за  продажбата на телевизията. Отново според непотвърдена информация още  преди няколко месеца Гергов е отстъпил контрола върху рекламата в  телевизията на Корпоративна търговска банка.

Справка в официалния сайт на bTV и в Търговския регистър показва, че  през 2011 година, за която последно е качен финансов отчет, телевизията  има 6,598 млн. лева печалба. Капиталът на "БТВ Медиа Груп" според  Търговския регистър е 40 млн. лева. Като собственик на bTV в регистъра е  посочена СМЕ (Central European Media Enterprises) – холандска компания,  която притежава 20 телевизии в общо седем държави. През 2010 година СМЕ  купи bTV от News Corporation на Рупърт Мърдок.
                                                                                                                                                     Автор:                                                    
                                                    Константин Тодоров                                                

http://www.novini.bg/news/140220-btv-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA.html

ivo

Ако е истина това, значи и ДПСто ще намаже с една от най-големите и ефирни телевизии в България. Е тогава вече със сигурност ще бъде затрита от фаворит листите ми.

Илия Иванов

Истина си е, и то от няколко седмици. Така Бареков ще може да прави мощни студия и по трите национални телевизии. Остава едно БНТ като опозиция на Цветан В.

gogyto

Слуха е далече от истината обаче ;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Илия Иванов

Дано да си прав, за bTV бях чул само слухове, докато за Нова съм сигурен. Но няколко човека, които са в bTV казват, че и там нещо се случва.

Дато

Цитат на: gogyto;253107Слуха е далече от истината обаче ;;650
Не са ли купени от нов собственик БТВ?

hajduk

Цитат на: Илия Иванов;253105... трите национални телевизии ...
А третата коя е?
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Veskop

Цитат на: Дато;253111Не са ли купени от нов собственик БТВ?

Купени са,от баче Генту!От утре,Адриана Лима е водеща+ моя милост!;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Илия Иванов

hajduk

Цитат на: Илия Иванов;253117Нова. :twisted:
Ще му/им се ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

gentu

Цитат на: Veskop;253116Купени са,от баче Генту!От утре,Адриана Лима е водеща+ моя милост!;;573
-ами Ади искаше много кинта и нещо не се разбрахме , а за тебе е сигурация след като си навит и за без хонорар!!!;;650(единственото условие беше да засенчи дудука по оплюване на герб и той каза че няма проблеми с това!);)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

armaturata

Дали е купена или не няма значение.
И в двата случая си остава турска телевизия :)

Veskop

Цитат на: gentu;253136-ами Ади искаше много кинта и нещо не се разбрахме , а за тебе е сигурация след като си навит и за без хонорар!!!;;650(единственото условие беше да засенчи дудука по оплюване на герб и той каза че няма проблеми с това!);)
Бачо,аз съм я навил по любов ;) Коя мацка не обича руски   възпитаници,комунистически милиардери? :D

gentu

Цитат на: Veskop;253149Бачо,аз съм я навил по любов ;)
-а бе , сещам се че тука имаше един дето жена му влизаше във форума с неговия акаунт , та се питам да не е и при тебе същото , та после да стане к'вото стана в "Къртицата" с Моро и Валя?;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Veskop

Цитат на: gentu;253152-а бе , сещам се че тука имаше един дето жена му влизаше във форума с неговия акаунт , та се питам да не е и при тебе същото , та после да стане к'вото стана в "Къртицата" с Моро и Валя?;;650
Объркал си се,пий си гинко-то ;)А тия къртици,не знам за какво говориш?Имаше някога едно филмче за къртици ,ама не се казваха моро и валя???Кви са тия къртици?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания