Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Вчера по Дудук тв

Започната от BULLET, 31-05-2013, 08:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ICO42

Цитат на: Rabin;251976Ами миналото лято се наложи да сменя 2 пъти работа. Единия път си намерих работа за 2 седмици, втория за 2 дни.
София не е България,ела в Павликени и си намери за 2 дни работа,казах защо не искам да си сменя местоживееното,и държавата,имам дълг към хората които обичам.
No pain, no gain

gentu

Цитат на: Veskop;251984Ех коко,кокоооо,де да беше истина,сега нямаше да се разправям с теб,а щях да джиткам някъде из Виена,Париж или друго красиво място....Благодаря ти все пак за виртуалното издигане ,което ми приписа
-а , недей така по тъча!Там джиткат само "отличниците" , а верните синове на партията са тук на първа линия , изтеглени от села и паланки към Софето да защитават с гърдите си правата линия на Партията.Други пък не до там "верни" , са откомандировани по места в провинцията , да се грижат за електората на Партията (да гласува правилно) , който по дифолт си е от там!!!  ;;650
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

fen

Цитатда се грижат за електората на Партията

Да за баба ти Пена от Горно нанадолнище,същото важи и за Вас от герб,сякаш вие сте "фактор"  в тая партия:s104

gentu

Цитат на: Veskop;251930Лумпените от гроб,кой да е! :lol15:
-точно така , каза го и дудука!!!:s104

ЦитатВладо Йончев

Това  е най-бързото журналистическо разследване, което съм виждал. За 1  секунда Бареков установи, че лайната са на Фидоска. Интересно как е  направена експертизата?

dman

Цитат на: gentu;252010Владо Йончев

Това  е най-бързото журналистическо разследване, което съм виждал.  За 1  секунда Бареков установи, че лайната са на Фидоска. Интересно как е   направена експертизата?

:s104

Хахаха - ми то е ясно бе! Кой друг може да из**ре две торби ла**а на веднъж!!! :lol15:

gentu

Цитат на: dman;252015Хахаха - ми то е ясно бе! Кой друг може да из**ре две торби ла**а на веднъж!!! :lol15:
-ами Делян Пеевски може и повече да изсере , ако мен ме питаш.....

Царски

Цитат на: ICO42;251970Ами позволяваме го,иначе няма и толкоз,не те знам от кой край на България си но в Търновският нямаш голям избор,а имаме семейства,студенти които трябва да се издържат,стари родители около които трябва да сме,то иначе е ясно терминал2 поне моята професия добре се котира в истинския капитализъм.
По света има организации, които на български им викат също СИНДИКАТ, само дето разликата между тях и нашите е като между мравката и слона. Затова сме на това дередже в държавата, и ще си останем докато не се роди нов Левски, който да работи за хората, а не само за собствения си гъз и тези на баджанака и шурея.
За справка може да се провери как са уредени тези отношения в Германия и ще стане ясно защо те са там, а ние в най-дълбоката дупка с лайна.

dman

Цитат на: gentu;252021-ами Делян Пеевски може и повече да изсере , ако мен ме питаш.....
ААА не става - даже на малкия пръст на фидоската не може да се опре! :)

Антонио

Само не мога да разбера защо са нацапали лайната с Бареков?
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

Чушкопека

Цитат на: dman;252048ААА не става - даже на малкия пръст на фидоската не може да се опре! :)
Една мисъл тука ме мъчи, ако Пеевски опъне Фидоската дали може да счупят кревата?

cvbyte

ЦитатПървоначално написано от Rabin  
Ами миналото лято се наложи да сменя 2 пъти работа. Единия път си намерих работа за 2 седмици, втория за 2 дни.
София не е България,ела в Павликени и си намери за 2 дни работа,казах защо не искам да си сменя местоживееното,и държавата,имам дълг към хората които обичам.

В София нарочно се подържа изкуствено по-висок стандарт на живот...
Сами се сетете -защо.

ВалчоП

Цитат на: koko_varna;252220Една мисъл тука ме мъчи...
Коко, издаваш се... ;;573
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Rabin

Цитат на: cvbyte;252243В София нарочно се подържа изкуствено по-висок стандарт на живот...
Сами се сетете -защо.
Не се сещам, кажи защо.
п.с. Логичното място да отвориш офис ако ще бачкаш с чужденци е точно София. Сещай се как ще караш шефовете на Берлинския офис в Търговище, примерно. В Германия съм вземал 150 километра за под 1 чАс с ICE, ама то върви с 270 км/ч, и вътре е като самолет, че и по-луксозно. Международния влак в БГ намалява на 30 км/ч покрай Телиш, ся го засилиха на цели 50 км/ч! Засичал съм с GPS. Аз винаги пътувам с влак ако имам възможност, но чистотата на вагоните е под всякаква критика, а за комфорт е много философски въпрос.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания