Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ИГРА БУЛСАТКОМ

Започната от Рувас, 14-05-2013, 11:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Рувас

Публикуваха  ли списъкът с печелившите от "Великденската игра" 2013 г
на БУЛСАТКОМ ?:D

4799inpl64

Цитат на: Рувас;247464Публикуваха  ли списъкът с печелившите от "Великденската игра" 2013 г
на БУЛСАТКОМ ?:D

Тегленето на големите награди ще се състои на 20.05.2013г в присъствието на специално назначена комисия. В тегленето участват всички регистрирани талони, в периода от 00:00 ч. 08.04.2013 г. до 24:00 ч. на 11.05.2013 г. Наградата се получава лично от печелившото лице или от негов представител с нотариално заверено изрично пълномощно в най-близкия по местоживеене Бизнес Център на "БУЛСАТКОМ" АД до 20.06.2013 г. В случай, че до тази дата наградите не бъдат потърсени, правото да бъде получена наградата се погасява. ,,БУЛСАТКОМ" АД не носи отговорност за качеството на наградите.

Дидо_Д

Цитат на: 4799inpl64;247467Тегленето на големите награди ще се състои на 20.05.2013г в присъствието на специално назначена комисия. В тегленето участват всички регистрирани талони, в периода от 00:00 ч. 08.04.2013 г. до 24:00 ч. на 11.05.2013 г. Наградата се получава лично от печелившото лице или от негов представител с нотариално заверено изрично пълномощно в най-близкия по местоживеене Бизнес Център на "БУЛСАТКОМ" АД до 20.06.2013 г. В случай, че до тази дата наградите не бъдат потърсени, правото да бъде получена наградата се погасява. ,,БУЛСАТКОМ" АД не носи отговорност за качеството на наградите.
Тегленето на 360 броя тримесечни абонаменти ще се извърши на 13.05.2013 г.  При невъзможност за осъществяване на контакт с печелившото лице в рамките на 7 дни от датата на теглене на наградата и/или ако спечелилият участник  не потърси или се откаже от наградата си в същия срок , се организира ново теглене за изтеглянето на резервен участник, който да получи наградата. Това правило се прилага многократно за периода на провеждане на Играта. За сключването на договор със спечелилия участник и инсталирането на оборудването се прилагат Общите условия на индивидуалните договори, сключвани с крайните потребители на електронни съобщителни услуги, предоставяни от ,,Булсатком" АД, които са публикувани на www.bulsat.com.
офсет 80см. ZHD200 - 13°E, 16°E , 19,2°E, 39°E, Vivacom IPTV
Руски форум - питаш и ти отговарят с въпрос.
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си прост.

Виктор

Списъка е във форума на Булсатком.;)

антена

кога е имало игра въобще не съм разбрал :;803
:itv:

макс+

Цитат на: Виктор;247771Списъка е във форума на Булсатком.;)
Може ли линк? Благодаря предварително! :)

аспух

Някой от спечелилите да се намира тук?

sat66

Цитат на: аспух;249425Някой от спечелилите да се намира тук?

аз съм от печелившите(смартфон),обадих се на *4800 от там ми казаха,че ще проверят и ще ми се обадят(не знам защо но ми се стори ,че са изненадани). поискаха името и моб.номер. ще видим.....

тутанхамон

,,БУЛСАТКОМ" АД не носи отговорност за качеството на наградите. Бисери о Българскя фолклор:s104

Veskop

Цитат на: sat66;249625аз съм от печелившите(смартфон),обадих се на *4800 от там ми казаха,че ще проверят и ще ми се обадят(не знам защо но ми се стори ,че са изненадани). поискаха името и моб.номер. ще видим.....

само да не се окаже с 2 годишен договор на най-високата тарифа към някой оператор.... ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Пламен Тачев

Цитат на: Veskop;249657само да не се окаже с 2 годишен договор на най-високата тарифа към някой оператор.... ;;573

Заключен към нестартиралия още Булсатком? :lol15:

sat66

Цитат на: Пламен Тачев;249765Заключен към нестартиралия още Булсатком? :lol15:

днес си взех смартфона от офис на Булсатком и мога да кажа ,че нито е заключен към оператор нито е с договор.;;650 за  Булсатком и на всички вас....

Хоризонт

Цитат на: sat66;255084днес си взех смартфона от офис на Булсатком и мога да кажа ,че нито е заключен към оператор нито е с договор.;;650 за  Булсатком и на всички вас....
;;513
браво на тебе имаш сръчни ръчки;)
;;513

Хоризонт

Цитат на: Хоризонт;255095;;513
браво на тебе, имаш сръчни ръчички;)
ц
;;513

севдалин

Лятната игра на bulsatcom. http://www.specheli.eu/
ОФСЕТ 80 МУЛТИФИЛД 23,5е 28.2е 39е  ОФСЕТ 60  75е   кабелна тв

SatShop.bg