Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

DM500HD Проблем

Започната от paradise, 17-04-2013, 23:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

paradise

Както си гледах и стана черен екран и нищо не работеше, рестартирах от копчето отзад и тръгва но не зарежда енигмата, така около 50 рестартирания и не. Някакви идеи? ;;601

mistreated

Индикатора само червено ли свети или става и зелен? Пробва ли да префлашнеш?

paradise

Само зелено свети! Не съм пробвал защото не може да се кънектне в браузера ( Firefox can't establish a connection to the server at .....)

hameleona200

Изключваш от тока за 10-15 секунди, след като пуснеш захранването веднага натискаш POWER бутона от пред на панела докато не излезе dhcp пускаш го и на екрана трябва да видиш ип-то което му е дал рутерът. Пишеш го в експлорера и флашваш
DM800 HD clone secontage 72 , парабула 150см , 2 dreambox , 1 triax офсет , 1 БСК 65 см. Конвертори инвертор

пешето

Цитат на: paradise;241162Само зелено свети! Не съм пробвал защото не може да се кънектне в браузера ( Firefox can't establish a connection to the server at .....)

Изчакаи 1 мин. преди да го включиш пак.Ако не тръгне виж дали се свързваш с него с кабел  и Дреамъп.

paradise

Чаках 1 мин и пак същото! След като го пуснах задържах бутона но IP на тв не се появи само черен екран.
п.с. оригинал е бокса

shamarasat

И аз да попитам за моя същия дриим имам проблем с мгкама.Човека който го оправи ми каза че се е скапал кама от температура! Има ли нещо верно или си измисля. Температурата която показваще дриима беше 42 градуса и колко е оптимално да е.Извинявам се че се намесвам на колегата в темата!
· Radio Viva BG

пешето

Цитат на: shamarasat;241170И аз да попитам за моя същия дриим имам проблем с мгкама.Човека който го оправи ми каза че се е скапал кама от температура! Има ли нещо верно или си измисля. Температурата която показваще дриима беше 42 градуса и колко е оптимално да е.

Качил те е на клона.(черешата)
Кам и температура на бокса....

paradise

Цитат на: пешето;241168Изчакаи 1 мин. преди да го включиш пак.Ако не тръгне виж дали се свързваш с него с кабел  и Дреамъп.

И с дриймъп не става. Какви драйвери трябват за PC?

пешето

Цитат на: hameleona200;241165Изключваш от тока за 10-15 секунди, след като пуснеш захранването веднага натискаш POWER бутона от пред на панела докато не излезе dhcp пускаш го и на екрана трябва да видиш ип-то което му е дал рутерът. Пишеш го в експлорера и флашваш

Пробва ли и това, опитаи и като преди да включиш да задържиш(държиш без да пускаш) пауър бутона на бокса докато не изпише ИП-то.
Ако си с уин7 драивъите трябва да си ги намери сам.(знам ли някой които знае повече нека се обади)

paradise

Пробвах, не исписва ... сега ще пробвам това => http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm500-hd-flashing-dreamup

martinakis

Свали си vcp драйвъри за dm 500 hd ,както и dream up от тука http://www.dream-multimedia-tv.de/en/downloads и след това префлашни бокса.

Цитат на: paradise;241174И с дриймъп не става. Какви драйвери трябват за PC?
{triax td 110-multefeed -0.8W,4.8E,7E,9E,13E,16E;hirshmann 135 -36E,triax ts 78-multefeed-19E,23E,parabola 220cm,dm500 hd;xtrend ET5000}

пешето

Цитат на: paradise;241169Чаках 1 мин и пак същото! След като го пуснах задържах бутона но IP на тв не се появи само черен екран.
п.с. оригинал е бокса

Чакай че това нещо ме озадачи.Нали гледаш да се появи IP на дисплея на бокса не на екрана на TV ?
И точно това е DreamUp. С него при изключен бокс даваш кънект и след това включваш бокса.

paradise

ДМ 500ХД няма дисплей ;)

paradise

Преди 5 мин зареди енигмата и тръгна е така сам ;;601 Ебаси загадката, сега се чудя да ли да го флашвам? ;;601

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания