Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zamunda.net хакната !

Започната от Хиена, Април 16, 2013, 08:20:27 PM

« назад - напред »

Jovanoty

Zamunda.net може да се каже , че вече работи нормално след хакването и . Един ден почти след тръгването нормално на трекера ето какво пише на началната им страница:

2022-06-12 - Скъпи приятели,
Както вече знаете, на 10.06 сайта беше хакнат. В следствие на това базата данни беше повредена и беше прекратен достъпа до сайта.
Екипът на Замунда успя да установи проблема и успешно отстрани грешките в системата. За момента сайтът е възстановен като продължаваме работа по възстановяването на част от данните.
Искаме да ви уверим, че вашите данни се съхраняват при нас в криптиран вид и никой не може да ги прочете за да ви навреди.

За сведение на по-любопитните, влязохме в контакт с хакера, който извърши атаката. Той преустанови достъпа до свалената от сайта информация и в момента съдейства за премахването на всички публикации свързани с тази тема.

Калито

Колко скромен хакер!:)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Jovanoty

Цитат на: Калито;575468Колко скромен хакер!:)

Да горе долу и Аз това си казах :s101

Гробар

Старите пароли са невалидни или поне при мен.

Добре че си намерих регистрационния e-mail от преди 15-20 години, да си генерирам нова парола.

Явно са ги резетнали умишлено, защото старите пароли са изтекли към хакерите от ............ ГДБОП и ДАНС :D

oldgraf

При мен си работи паролата...Всъщност не съм влизал наново, явно кукито е вечно. И в двете замунди не съм се логвал откакто се  раздвоиха. Тъпото е, че липсва половин година

TUISTERa

Току що пробвах, не са ресетнати паролите, просто си забравил каква ти е била :)

Huligan4o

И при мен няма проблем, всичко си е както беше.

Българин

We will get back to you soon. Zamunda.NET & Zamunda.CH

4естито

Калито

Честито и на теб,сайтовете работят :worry:
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Милео

Написали са, че ще възстановяват старите торенти до колкото могат, значи ще барат по сайта още, заради това може да изкача това съобщение :)

БатеГойко

Отваря ли се при някой замундата ?

НАА

Цитат на: БатеГойко;603460Отваря ли се при някой замундата ?

ок си е

Малкия Мук

Замунда при мен се отваря през Коди и си бачка, но през Лаптопа не работи.

tedo

Посветения

Цитат на: tedo;603465И двете работят :)
И слава богу.. ;;650
;;666

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания