Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Zamunda.net хакната !

Започната от Хиена, Април 16, 2013, 08:20:27 PM

« назад - напред »

Хиена

.
ЦитатНа 14 април сайта zamunda.net беше хакнат и откраднат. В момента се  контролира от друг човек(въпросния ......., който го е хакнал) поради  невъзможността да се възстанови домейна, екипа на сайта на чело със  стария(вече) собственик решиха да пуснат сайта на нов домейн. http://zamunda.se/ тук можете да се логнете със вашите си име и парола и да си продължите използването на сайта както трябва.Няма загуба на данни, всичко е там. И най-важното - целия екип и 90% от  ъплоудърския състав е в новия сайт, така че всичко за което някога сте  харесвали и обичали замунда е на адрес http://zamunda.se/ .

ИП пароли и мейлите на всички потребители се съдържат и на двете места.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

d.ivanov

Цитат на: Хиена;240859.

Не е хакната, а открадната, реално всички масови съобщения не са вярни, тракера се държи от един човек - този , който го открадна.
В момента на .se се гради на ново стария тракер с целия екип на замунда.

Мислех да пусна тема още днес на обяд, но от колегиалност не го направих, все пак това не трябваше да се радува поне до утре... ;;650

@ Edit: Повече се притеснявай за Ип-тата и паролите си които са на .net, тоя наглец може да злоупотреби!

Съвет към колегите, логвайте се на .se и първата ви работа е да си смените паролата!

Относно торентите, в момента всичко е изкопирано, каквото е имало на .net ще го има и на новия адрес, нищо няма да изгубите!

Слави2

Приятели, група хакери са свалили бекъп на сайта и е възможно да вдигнат  няколко сайта с подобен дизайн и информация от предишните дни.
Не се притеснявайте за паролите, те са криптирани и няма кой да ги види в чист вид.
Поради тази причина е затруднено влизането в сайта близките 2 дни.  Работим по отстраняване на проблемите и се извиняваме за причиненото  неудобство.

Екипът на Zamunda.NET!

Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници.
Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на  акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на  страницата ни.

hajduk

ЦитатЕкипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници.
Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на  акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на  страницата ни.                                                    
Последното Л.С. от Замунда ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

d.ivanov

Цитат на: Слави2;240861Приятели, група хакери са свалили бекъп на сайта и е възможно да вдигнат  няколко сайта с подобен дизайн и информация от предишните дни.
Не се притеснявайте за паролите, те са криптирани и няма кой да ги види в чист вид.
Поради тази причина е затруднено влизането в сайта близките 2 дни.  Работим по отстраняване на проблемите и се извиняваме за причиненото  неудобство.

Екипът на Zamunda.NET!

Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници.

Цитат на: hajduk;240862Последното Л.С. от Замунда ...

И двете са долна лъжа!

От доста време се занимавам и мога да ви ги опровегая, само не знам тоя долен наглец до къде ше стигне с наглостта си!  :lol15:

фейкър

Цитат на: Хиена;240859.

ИП пароли и мейлите на всички потребители се съдържат и на двете места.

Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни.
и сега кой е истинкият?
GM spark reloaded,next 18500hd,atlas asr5000,2 H-H strong,2 dish 120sm offset,1.50m russian parabola,:hammer: my favorite sat:13e,19e,23.5e,36e,39e

Хермес

Замунда се повява и на друг интернет адрес --> http://zelka.org/

d.ivanov

Цитат на: фейкър;240865Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници.
 Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни.
и сега кой е истинкият?

Истинският е новия, както и зелката, до стария екипа няма достъп. ;;650

Слави2

Поради технически проблем в дейта центъра, където се намират сървърите  на Zamunda.net, са възможни прекъсвания с тракера. Ако е необходимо  рестартирайте торент задачите си.

armaturata

От Замунда.нет пък пращат писма, да не се логват в подобни сайтове :)

hajduk

Цитат на: didomh;240864И двете са долна лъжа!

Аз съм в Замунда от доста време и мога да ви ги опровегая, само не знам тоя долен наглец до къде ше стигне с наглостта си!  :lol15:
Как би могъл да докажеш кое е лъжа и кое истина ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

bu12tras

zamunda.net работи влиьам си с паролата и имах няколко лс от админ в които се казва, че някой е копирал сайта и да не се логвам никъде с юзъра и паса и,че са криптирани.

d.ivanov

Цитат на: hajduk;240873Как би могъл да докажеш кое е лъжа и кое истина ...

Ами днес участвах в 4 часова дискусия в затворения форум с Екипа и имам логове на всичко, които разбира се няма да постна.

До ден-два ще бъде официално обявена кражбата, при това грамотно, ще участват и други сайтове за да бъде по-цивилизовано и за да могат хората да се доверят.

Иначе няма как да ти докажа, но ти казвма от кухнята, че  е така!

kostading

Е добре де, аз не мога да повярвам че на някой ще му гепят домейна в случая zamunda.net домейн.
В регистрацията на домейна освен e-mail присъстват и телефонни номера и други данни.
Някак си доста нереално ми се вижда,
според мен истинската zamunda.net е точно домейна zamunda.net.
1. Своге: http://koce.dynalias.net/razni/satgadjets/SatShema.jpg
2. София: Dish: 60 sm, Lnb: GT-T40, Tuner: Optimuss os2 plus

d.ivanov

Цитат на: kostading;240877Е добре де, аз не мога да повярвам че на някой ще му гепят домейна в случая zamunda.net домейн.
В регистрацията на домейна освен e-mail присъстват и телефонни номера и други данни.
Някак си доста нереално ми се вижда,
според мен истинската zamunda.net е http://whois.domaintools.com/zamunda.netточно домейна zamunda.net.

Не е НЯКОЙ , а е човек от екипа ;)

http://whois.domaintools.com/zamunda.net

има пресни записи.... ;;650

НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ, не вярвайте на каквото ви се подхвърли, нереално е но е факт! Това е най-големия удар върху тракера при това изотвътре!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания