Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нетера пуска сателитна ТВ

Започната от fox, 14-03-2013, 13:26

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Илия Иванов

Последното, което чух е, че където има оптика, ще се предлага настоящия пакет на НЕТ1 и само при липса на оптична свързаност ще се дава достъп до сателитната платформа.. Въобще доста неадекватни са напоследък мениджърите на Глобул.

даниелмкд

то излезна вече пакета им на тор със дреам крипт кодировка

shamarasat

Цитат на: даниелмкд;243403то излезна вече пакета им на тор със дреам крипт кодировка
а добро утро
· Radio Viva BG

Цец0

Цитат на: Илия Иванов;243387Последното, което чух е, че където има оптика, ще се предлага настоящия пакет на НЕТ1 и само при липса на оптична свързаност ще се дава достъп до сателитната платформа.. Въобще доста неадекватни са напоследък мениджърите на Глобул.
Демек навсякъде, впредвид топ покритието на Нет1. Все пак София не е България :)

Илия Иванов

Били сключили договори с доста оператори из страната, така че не само в София. В Пловдив със сигурност вече има 100% оптично покритие.

Цец0

Цитат на: Илия Иванов;243434Били сключили договори с доста оператори из страната, така че не само в София. В Пловдив със сигурност вече има 100% оптично покритие.
С кой ще работят в Пловдив? Защото определено 100% оптично покритие на Пловдив ми звучи като доста сериозно изхвърляне :)

Илия Иванов

Честно казано нямам представа кой ще е краен доставчик. Вероятно ще са нет1 и за Пловдив. Едва ли го знаеш, но при вас те имат готови трасета от 2 години насам.

тотален

Като знам как в нови сгради има практиката този който пусне първи кабели в сградата, да циментира след това трасето, за да не може да пуска никой друг, си представям и 100-процентовото покритие на НЕТ1.
Малкото уточнение е, че не сме 2002-а и кабелите не се пускат между гнездата по дърветата.

krasivn

На транспондера на Нетера има качено Българско радио от няколко дни.

Satellite: Thor 6

Beam: K2

Transponder: BSS13

Downlink Frequency: 11958MHz

DVB Standard: DVB-S2

Modulation: 8PSK

Polarization: Vertical

Symbol Rate: 30 000Ksps

FEC: 3/4

Encryption: FTA

Service Name: Party FM

Provider: Neterra

Service Type: Digital Radio Sound Service

SID: 906

APID: 2906

PCR: 2906

PMT: 5906

sunylove

пуска се много яка музика;;650

антена

некви нови фрее има ли?
:itv:

Момчил Здравков

При мен нещо Тянков ТВ няма аудио, само видео, при вас как е положението ? :)
SkyBox S12 HD PVR; 1.20m offset with Optibox H-H Motor (75E<->15W) ; Vivacom 60 cm -> 19.2E ; скоро 90 cm 39E-42E. ;;650

gogyto

Цитат на: Момчил Здравков;251063При мен нещо Тянков ТВ няма аудио, само видео, при вас как е положението ? :)

Че то от месец и повече от както ги бяха пуснали фрии, е така..
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Veskop

Звука е ААС формат!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

gogyto

Цитат на: Veskop;251066Звука е ААС формат!

Веско, при мен го дава AAC-HE - каквото и да значи това, на китайския DM звук нъцки....
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания