Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нетера пуска сателитна ТВ

Започната от fox, 14-03-2013, 13:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

GeorgiD

Цитат на: slaitt;241128Това е ирански канал и пускат филми по него.

:h035::drink::drink::drink::e055::e055::e055::a037::a037::a037::;823;;536;;536;;536

slaitt

Цитат на: GeorgiD;241131:h035::drink::drink::drink::e055::e055::e055::a037::a037::a037::;823;;536;;536;;536

:lol15: хората ще учат арабски.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

евросат

Иран - земя на арийци. Езиците са индоевропейски, не и арабски.

Бай Джейсън

Цитат на: naso58;240823До Бай Джейсън......!Аз пак си позволявам да ти подскажа ,че нещо бъркаш форумите.Тука е форум за неща съвсем различни от ПОЛИТИКАТА.Ходи във полит. форуми и там си "прай" агитацията.И макар ,че не съм писал никъде на диалект ,искам да ти кажа ,че и на "диалект" дори да говоря и да пиша аз съм от някой от регионите на територията на Република България,с Българска лична карта ,в която пише Български гражданин.И асоциацията ти с интелектуалните ми възможности по този начин, говорят за твоята,а не за моята .Дори и да има хора които говорят така те в пъти са по умни и възпитани от тебе.И накрая ,никъде не говоря в множествено число имайки предвид и други.Не, в случая имам предвид само тебе и никой друг ,но тъй като съм писал НЕ УВАЖИТЕЛНО за тебе то "вие" е  с малка буква именно по тая причина.
Господине, съизмерването на достойнствата по начина, по който Вие го правите, не е по-различно от едно упражнение, което се нарича "пишкомерене". Две неща витаят в писанието Ви, дето не са верни. Първо - коментирането на скапани търговски практики не е политическа агитация, а точно обратното - сочи се в случая как се прави нерегламентирана политическа агитация.
Второ - откъде пък го измислихте, че демонстрирам някакво превъзходство над Вашите интелектуални възможности, ако се бъзикам с правУписа? Ми ако ми е стил, ко праим ся :D Ми ако па съм негрЪмотен, кво още?
Отново Ви напомням, че не Вие решавате кое-що да се пише в този форум. Нахалството се възприема като начин за просперитет от много биологични единици с български лични карти. Ако това Ви е цел в живота - Ваша си работа, не ми говорете Вие за възпитание, направихте възможното да си проличи Вашето :hammer:. Я впрочем вижте колко хора са ми благодарили за написаното, дето не Ви кефи. И накрая един непоискан съвет - животът Ви ще стане по-хубав, ако престанете да се заяждате на дребно :worry:
П.П. Ако това ще Ви накара да се чувствате по-добре, "изпразнете" се след мен, та да Ви олекне. А, да - не посочихте къде "ние" (аз, де), плачем по форумите, то няма и как да го посочите :lol15: Аз повече няма какво да Ви кажа :D

мнн

Цитат на: GeorgiD;241086Има някаква iFilm на 11958 V 30000 3/4 DVB-S2/8PSK... Какво ли пускат по нея? ;;601

;;673 дали не е нещо Apple-ско ;;673

sunaikasabov

АКО ЩЕ Я ПУСКАТ,ДА Я ПУСКАТ ТАЯ ТЕЛЕВИЗИЯ
ТЕСТОВЕ ТА ТЕСТОВЕ
НЕ ЧЕ И ТЯХ МОЖЕ ДА ГИ ГЛЕДАШ
пък и къде кой как ще се плаща с какво ще се лови
да си оправят и сайта и стига сте се крили като мишки ми напишете няколко реда на хората да стане ясно  ще има ли в крайна сметка нещо или и пране на пари

Илия Иванов

При Глобул няма яснота кога точно ще стартира телевизията. В момента се тества оптичния интернет, като по план трябва да започне да се предлага на крайни клиенти до края на годината в пакет с телевизията. Тоест, скоро.

GeorgiD

Доста изкривено разбиране за "скоро"... Като на онея от вайтивито едно време преди да се споминат... До края на годината... :lol15: :;807:;807:;807

Златанов

Цитат на: Илия Иванов;241295При Глобул няма яснота кога точно ще стартира телевизията. В момента се тества оптичния интернет, като по план трябва да започне да се предлага на крайни клиенти до края на годината в пакет с телевизията. Тоест, скоро.

За клиенти в кои градове?

Milenrec

Сигурно покритието ще им е като на Булсата,демек никакво!

Цец0

Относно Глобул и техните опити да навлязат на пазара за фиксиран интернет тези дни имаше статия в Капитал. Тези мераци по описания начин ми прилича повече, че с трици маймуни искат да ловят и е лееееко нож с две остриета, но ако решат така - от опит глава не боли :)

klapana

Уважаеми потребители,

Нетера ЕООД продължава да води търговски преговори с бТВ Медия Груп      за подписването на нов договор за разпространението на телевизионния      сигнал на бТВ на живо и част от предаванията им на запис до      сънародниците ни в чужбина. Въпреки че все още не сме фиксирали нов      контракт, има сближаване на позициите между двете компании и се      надяваме в най-скоро време да се стигне до положителна развръзка.

Прекратяването на излъчването на националната медия засяга пряко      интересите на потребителите и възпрепятства Нетера ЕООД при      предлагането на пълната си услуга. Уверяваме ви, че правим всичко по      силите си, защото нашият най-ценен актив са доволните ни      потребители, ползващи безпроблемно услугата Нетера ТВ. След,      надяваме се, успешното приключване на преговорите, ще компенсираме      потребителите за създалата се ситуация.

Молим за вашето търпение и разбиране.

С уважение,
Екипът на Нетера ТВ

--
If you do not want to receive any more newsletters.
:s103:s103:s104:s104

ВалчоП

И аз ги получавам тези меили, но не защото съм клиент, а вероятно защото просто имам регистрация в сайта им от преди две години. ;;601
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

GeorgiD

Нетера да не се занимават с глупости и да клякат на тея миндили от ермалкото тиви, ми да се стегнат като сериозни хора с визия за бъдещето и да преговарят за канали, които си заслужават ;;601

ozata

Добре, официално Telenor купува Globul, всичко идва на мястото си.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания