Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Каква нова система трябва на България

Започната от Ники, Февруари 20, 2013, 08:57:21 PM

« назад - напред »

лтрифонов

Ок, а сега кое е различното?

чисто формално и сега е точно така.
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

Brian

Ето сега и Болен Сидеров демонстрира непознаване на действащата Конституция ;;602 А горното е Конституцията от 1947-ма година, леко редактирана.

"За да просъществува малкия и среден бизнес трябва да бъдат изгонени големите вериги хипермаркети!" В. Сидеров - хахахахахаха ;;602;;602;;602 баси клоуните са тези в НС. Прав е народа да им чупи кратуните
;;612

cdi

Не симпатизирам на никоя партия. Имам мнение и то ще е едно от многото на хора не можещи да помогнат с нищо на тази страна.
Бях малък и помня 1991 в зараждащата се вихрушка от недоволство за тогавашното управление. В продължение на около 4 години нещата поеха по път който уж беше добре за народа и това си личеше. Огромно впечатление ми направи как никнаха партии и как настървяваха хората един срещу друг с своите възгледи за модерна демокрация и по този начин разделиха обществото и общественото мнение до степен че то изчезна и стана като глас в пустиня. В годините до сега се случи какво ли не и точно това е модела който не работи.
Нямам идея как тази държава може да се оправи поради липса на основни детайли които са необходими за изграждане на демокрация. Нямаме почва. Промяна в положителна посока трябва да започне от самите нас. Тези които са били до сега в народното събрание – нямат място повече там.
1. Обществено самосъзнание
2. Хора професионалисти в областта със която ще се ангажират.
3.Ограничаване на вноса и създаване условия за производство за задоволяване първо на вътрешния пазар в отрасли които са възможни – така ще се открият работни места.
4. Трябва да се научим да работим и то здраво – без работа няма прогрес. ( Предполагам тук в форума има хора които са работили и работят в чужбина – те знаят как се работи навън).
5. Поетапно съживяване на икономиката ( най важното за една държава )
Със мошеници виждате до къде стигнахме.
Модела на управление трябва да се състави според народа в държавата.
Съдебната власт е ясна – тя не работи.
 Когато народа е задоволен може да изискваш от него – в противен случай го поставяш на колене!!!
Много неща могат да се кажа, изтъкна и разтакават. От всичко на света най не обичам да се говори а накрая нищо да не се е свършило. Толкова присъщо за Българина.
Общо взето това е моето мнение като един глас в пустинята.

GeorgiD

В партия гроб всички са нищожества с ехидно отношение, с иронично отношение към целия народ, а всеки, които гласува отново за тях е болен мозък, който никога няма да види БГ в по-добро състояние.

Сидеров е може би единственият човек в народното събрание, който може да помогне и исканията на протестиращите да се изпълнят.

Brian

Цитат на: GeorgiD;229289Сидеров е може би единственият човек в народното събрание, който може да помогне и исканията на протестиращите да се изпълнят.

Сидеров не може да си оправи собственото семейство, ти чакаш от него да оправи всички българи ;;602 Както и да го погледнеш все е вярно! Той е един мишок с папагалски мозък :worry:
;;612

stilo72

Цитат на: GeorgiD;229289В партия гроб всички са нищожества с ехидно отношение, с иронично отношение към целия народ, а всеки, които гласува отново за тях е болен мозък, който никога няма да види БГ в по-добро състояние.

Сидеров е може би единственият човек в народното събрание, който може да помогне и исканията на протестиращите да се изпълнят.
А ти щом мислиш, че Болен е човека на България теб как да те наречеме?
Ти с какъв мозък си? Ако той е човека то с него нашата среда за съществуване ща бъде пълна изолация в световен план, с изключение на Северна Корея, Куба и Венецуела ако още е жив Уго Чавес!!!:lol15::worry:
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

Brian

Което ме подсеща, че трябва да се покани Зонка Спасова за премиер и да състави кабинет ;;650
;;612

archibal

За мен демократичния път на решаване на проблемите е, тези които сега са на улицата да направят някакво "Гражданско движение", да се явят на избори и там ако получат доверието на мнозинството да управляват, но 100,000 човека да решават съдбата на 7,000,000 нещо не ми се връзва. Не са само те в тази държава, и ако мислят да създават безредици полицията трябва да се намеси най-строго

Brian

Демократичния път на решаване на проблемите е когато няма никой на улицата! Не може 100 лумпена да блокират 1 милион град!
;;612

an

Има човек - има проблем. Няма човек - няма проблем. Да, доста демократично...

Brian

Ей комунист! Не ми криви думите! Не съм казал, че не може да протестираш! Протестирай си на воля без да пречиш на другите граждани!
;;612

an

Може да съм комунист, но не смятам протестиращите за лумпени. Щом демократ като теб ги смята за такива...

И да допълня. Не ни трябва нова система. Трябват ни нови хора.

deepd

За всичко има решение,макар и утопично или.... дали? Свят без всякакви -изми. Накратко - "ресурсно базирана икономика". Оттам изникват всякакви аномалии. http://thezeitgeistmovement.bg/

Brian

Цитат на: an;229304Може да съм комунист, но не смятам протестиращите за лумпени. Щом демократ като теб ги смята за такива...

И да допълня. Не ни трябва нова система. Трябват ни нови хора.

Аз не съм демократ! Аз съм за диктатура! (ама не на пролетариата) :worry:
;;612

an

Нали знаеш как се римува диктатура?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания