Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Правителството с оставка - Честито комунисти!

Започната от Brian, 20-02-2013, 09:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дедал

;;650 Продуценте , що ми копираш аватара :) - само дето някой си е "играл" върху оригинала на Доньо Донев .

пешето

Който за когото иска да гласува след 3-4 месеца.
Най- хубавото нещо за начало на годината е че МУТРАГЕНѝО си отива заедно с кликата дето докара народа и дребния бизнес до просешка тояга. Честито и наздраве;;650
На този етап само гробарите ги е страх кой ще доиде на власт(тези който имат изгода и позиции от това е***но управление)

dman

Цитат на: пешето;229009Който за когото иска да гласува след 3-4 месеца.
Най- хубавото нещо за начало на годината е че МУТРАГЕНѝО си отива заедно с кликата дето докара народа и дребния бизнес до просешка тояга. Честито и наздраве;;650
На този етап само гробарите ги е страх кой ще доиде на власт(тези който имат изгода и позиции от това е***но управление)

Браво! Много точно казано! Това че мутрата и идиота Дянков унищожиха дребния и голяма част от средния бизнес и оставиха сума ти хора без препитание е най-голямото престъпление към хората и икономиката на страната!

Досев

Най-мащабните протести в държавата. Тези във Варна продължават за 10-ти пореден път от 18 часът.  Този път с исканe за оставката на кмета Кирил Йорданов и пълна ревизия в общината.

[SIGPIC][/SIGPIC]

Златанов

На тоя като му видя впиянчената физиономия и ми се повръща... :hammer:

Цец0

Цитат на: Златанов;229018На тоя като му видя впиянчената физиономия и ми се повръща... :hammer:
И най-интересното е, че вече 3-4 пъти варненлии си го преизбират за кмет... Май наистина в този град странен въздух се вдиша ;;573

Питагор

@Досев

Кирил Йорданов няма да напусне кметския пост  до другите избори през 2015 .

Цитат на: tzvetann;229019И най-интересното е, че вече 3-4 пъти варненлии  си го преизбират за кмет... Май наистина в този град странен въздух се  вдиша ;;573

На миналите избори трябваше да избират между него и Марешки  .
Да не забравяме, че спечели  с помощта  на ГЕРБ и Цветан Цветанов .

koscom

Цитат на: tzvetann;229019И най-интересното е, че вече 3-4 пъти варненлии си го преизбират за кмет... Май наистина в този град странен въздух се вдиша ;;573
Ми и ние от Хасково си преизбираме Георги Иванов. И той не китка за мирисане, ма като видяха хората предложенито на ГЕРБ-по-добре един дето са му свикнали на "КамаСутра"-та;;650

pmhawk

Цитат на: Досев;229017Най-мащабните протести в държавата. Тези във Варна продължават за 10-ти пореден път от 18 часът.  Този път с исканe за оставката на кмета Кирил Йорданов и пълна ревизия в общината.
Тимаджиите ви ще се захване ли да разследва някой. Ами другите СИК ВИК МИК НАСА :D

Цитат на: пешето;229009Който за когото иска да гласува след 3-4 месеца.
Най- хубавото нещо за начало на годината е че МУТРАГЕНѝО си отива заедно  с кликата дето докара народа и дребния бизнес до просешка тояга.  Честито и наздраве;;650
Предишните, тези преди тях? Защото хората напускат държавата от десетки години.

BOBIKAT

Веско, с теб се познаваме от няколко години, не лично, но от форума. Според теб, това че през 2000 година един августовски следобед съм играл белот с Венци Стефанов и Коце Маца на гръцкото черноморие, също ли ме прави мутра?!
In the beginning was dark, and then bang...

koscom

Цитат на: BOBIKAT;229026Веско, с теб се познаваме от няколко години, не лично, но от форума. Според теб, това че през 2000 година един августовски следобед съм играл белот с Венци Стефанов и Коце Маца на гръцкото черноморие, също ли ме прави мутра?!
Щом не си документиран на яхта-няма проблем;;650
п.с. Когато една държава е "макростабилност", това не означава,че тук живота е по мед и масло.Вижте малките фирми,които дават"хляб" поне на 4 човека!

Царски

Цитат на: Питагор;229020@Досев

Кирил Йорданов няма да напусне кметския пост  до другите избори през 2015 .

На миналите избори трябваше да избират между него и Марешки  .
Да не забравяме, че спечели  с помощта  на ГЕРБ и Цветан Цветанов .

Ето това е модела, който ни чака в следващите месеци, този път на национално ниво. Понеже няма реална алтернатива, "умниците" дето викаха "Оставка" пак ще си изберат Костов, Станишев или Кунева (т.е. Царя), на които най-вече дължим сегашното състояние на държавата. Управление от избрани от "улицата" / "протеста" са приказки на дървени философи или обществено неграмотни.

pmhawk

ВалчоП

Цитат на: Никола67;228984Затова протестирам да  се  потърси персонална отговорност от виновните през  целия период на  демокрация и лафа ами толкова можем да не минава всички които  са крали  под отговорност и забрана да заемат държавни длъжностти ако отърват затвора ...  не да ми ги местят от длъжност на длъжност защото ни е удобен или  е свършил някаква услуга .
А преди 1989? Или тогава е нямало виновни? Щото цъфтяхме и връзвахме тогава, ама като гледам годинките на повечето революционери, едва ли имат представа какво беше. Съмнява ме, дали имат и реални спомени какво беше през зимата на 1996-97 г., защото сегашната ситуация в сравнение с онова време, е доста по-различна. Тогава не само че нямаше пари за да си плащаме тока, то никъде нямаше пари изобщо...
А забрави ли закона, който си приеха онези от тройната коалиция, дето им даваше амнистия за "неумишлени" длъжностни престъпления?
И кой ще ги съди? Независимият български съд?....:s101
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания