Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Правителството с оставка - Честито комунисти!

Започната от Brian, 20-02-2013, 09:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Зелен

Цитат на: tzvetann;229019И най-интересното е, че вече 3-4 пъти варненлии си го преизбират за кмет... Май наистина в този град странен въздух се вдиша ;;573
Аз и друг път съм казвал,но да напомня-Във Варна няма значение кой е кмет. Управляващите са винаги едни и същи.
На национално ниво е почти същото. Но от политиците зависи,дали ще се мисли и за народа,или само за собствени облаги. Който разбрал-разбрал. За това е важно всички да гласуват.

Зелен

Цитат на: ВалчоП;229034А преди 1989? Или тогава е нямало виновни? Щото цъфтяхме и връзвахме тогава, ама като гледам годинките на повечето революционери, едва ли имат представа какво беше. Съмнява ме, дали имат и реални спомени какво беше през зимата на 1996-97 г., защото сегашната ситуация в сравнение с онова време, е доста по-различна. Тогава не само че нямаше пари за да си плащаме тока, то никъде нямаше пари изобщо...
....:s101
Тогава бях сметнал,че с две средни заплати можеше да се купи едно CD.

themaster301

Цитат на: Зелен;229035Аз и друг път съм казвал,но да напомня-Във Варна няма значение кой е кмет.
На национално ниво е почти същото. Управляващите са винаги едни същи. Но от политиците зависи,дали ще се мисли и за народа,или само за собствени облаги. Който разбрал-разбрал. За това е важно всички да гласуват.

За сега резултата е 47 срещу 5.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

ВалчоП

Цитат на: BOBIKAT;229026Веско, с теб се познаваме от няколко години, не лично, но от форума. Според теб, това че през 2000 година един августовски следобед съм играл белот с Венци Стефанов и Коце Маца на гръцкото черноморие, също ли ме прави мутра?!
Не, но като гледам си дал Черноморието на гърците, което е по-тежък грях... ;;573
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

ПламКолев

Цитат на: bulllet;228804Народа си го начука много яко, под диригентската палка на комунистите, започна се с атентата на доган, стрелбата по баретата и надписване на сметките за тока
Народа си го начука когато избра тези да ни управляват:
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи  за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай  Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ  отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева  е съпруга на настоящ лидер от БСП...
Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

koscom

филасат

Цитат на: dman;229012Браво! Много точно казано! Това че мутрата и идиота Дянков унищожиха дребния и голяма част от средния бизнес и оставиха сума ти хора без препитание е най-голямото престъпление към хората и икономиката на страната!
Първо Банките го сториха това раздадоха едни пари които ще се връщат 20-30г.
Простотията е тотална и необратима.

панорамна

Цитат на: авиан;228793Народа за пореден път се доказа прост.Да ви е честита завръщането на тройната станишево-доганова-кунева мафия:s104

По-точно е Станишево-Местанова-Кунева. Ако БСП се върнат на власт вече нищо няма да ме спре да имигрирам.

Зелен

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5543711  
Първо смятах да го сложа в ЗАБАВНО,но тук е повече по темата;;573

Златанов

Ами те БСП, всъщност, не са слизали от власт.
По-горе е списъкът с кабинета Борисов, което си е изродено БСП откъдето и да го погледнеш. Тогава, к'о прайм?

GeorgiD

Цитат на: pmhawk;229003http://news.ibox.bg/news/id_1493548541
ЦитатДо седмица инициативните комитети на протестиращите от цялата страна ще излязат с общ план за ново статукво, това стана ясно на пресконференция в БТА.
Янко Петров, един от организаторите на демонстрациите от неделя, заяви по повод днешната оставка на кабинета, че ,,ако премиерът е мъж, ще постъпи мъжки и ще свика Велико народно събрание".
Днес съм обнадежден, просълзи се Петров. Поклон пред това, което направиха във Варна, Бургас, София, Хасково, Пловдив и цяла България. Искам да видя обединена страна, която се бори за правата си, обяви той.

:clickme

Veskop

Цитат на: Зелен;229061http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5543711  
Първо смятах да го сложа в ЗАБАВНО,но тук е повече по темата;;573

Ще са си лика-прилика с т.нар. президент на РБ!Очакваме гей-паради всеки месец!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

ВалчоП

Цитат на: GeorgiD;229063:clickme
Линкът "Click me!" не работи, ако изобщо е линк ;;601
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

BOBIKAT

Цитат на: ВалчоП;229040Не, но като гледам си дал Черноморието на гърците, което е по-тежък грях... ;;573
Виноват.;;573 Чак сега загрях какво съм писал.
In the beginning was dark, and then bang...

Brian

Цитат на: GeorgiD;229063:clickme
Янко Петров, един от организаторите на демонстрациите от неделя,  заяви по повод днешната оставка на кабинета, че ,,ако премиерът е мъж, ще  постъпи мъжки и ще свика Велико народно събрание".

Гошко, премиера няма никакво касателство по свикването на ВНС, нито има нужда от свикването на такова! ВНС се свиква от президента или при кворум 1/2 от народните представители
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания