Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Булсата се опитва да си върне клиентите.

Започната от Хоризонт, Февруари 08, 2013, 08:47:09 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zita74

Арабелите са купили Хелас Сат за 208 милиона евро;;602 висока цена за 10 годишен спътник....http://www.arabsat.com/pages/PressReleaseDetails.aspx?id=243

40rceco

Цитат на: register;225756съгласен съм с антонио
дори смятам, че булсат трябваше да пуснат ПЛАТЕН донгъл за цифров прием на бтв безплатно от ефира
който гледа безплатни ефирни програми по сателит просто не е в ред

Безплатна е само новинарската програма на БТВ,а не всички канали.

Цец0

Цитат на: zita74;225758Арабелите са купили Хелас Сат за 208 милиона евро;;602 висока цена за 10 годишен спътник....http://www.arabsat.com/pages/PressReleaseDetails.aspx?id=243
А не смяташ ли, че сделката е за позицията, а не за самия спътник, който освен, че остаря няма и толкова голям капацитет? :) А иначе тема за тази сделка вече е пусната.

http://dtv-bg.com/showthread.php?t=27469

40rceco

Цитат на: Антонио;225755Окей, може да спорим... Аз лично държа на мнението си, че Булсатком трябваше да извлекат много повече дивиденти от ситуацията, а не сега да прозвъняват бившите, за да ги захранват с "промоции"...

Тези "прозвънявания" и "промоции" БСК ги правят от доста години,а не след
проблема с БТВ.
Лично аз не виждам нещо лошо или некоректно в този начин да си върнат
клиенти които по някаква причина са спряли да ползват оборудването,
което даже в голям процент от случаите не е собственост на клиента.
Дали Виваком и Сателит БГ предлагат подобни промоции?
 Знаете ли колко от братята Роми си взеха оборудване от БСК и ITV
навремето и след изтичането на безплатните 2-3 месеца,въобще не плащаха
повече?

tchefo

Ако наистина смятат да си връщат клиенти да намалят цената за допълнителен HD приемник.

register

Цитат на: 40rceco;225762Безплатна е само новинарската програма на БТВ,а не всички канали.
много добре знам това - но сделката на бтв беше да продават дъщерните канали заедно с основния, че и всички да бъдели в базисния пакет на булсат
което си е чисто и просто изнудване - аудиторията на всички техни дъщерни канали не се равнява и на половината на тази на бтв
чрез донгълчето бтв издухваше супата, а дъщерните канали фалираха

ВАНИ_БГМ

Цитат на: Досев;225587При мен също не са звънели - пък и може би имат стария ми телефон. :)
Стоят си двете захарини с две антени и два двойни конвертора и прашлясват в гаража.
Е как така прашлясват бе колега??! Толкоз рев изрева - орева форума, че нямало захарници... ;;601
WARRANTY VOID IF BROKEN!

Хоризонт

Цитат на: ВАНИ_БГМ;225930Е как така прашлясват бе колега??! Толкоз рев изрева - орева форума, че нямало захарници... ;;601

това бе преди новата година, сега е наобратно клиентелата понамаля:D
;;513

ВалчоП

Цитат на: ВАНИ_БГМ;225930Е как така прашлясват бе колега??! Толкоз рев изрева - орева форума, че нямало захарници... ;;601
Той от тогава мина на виваком, а сега вече е на м-сат кабел и очевидно е отказал сателитната телевизия. ;;573
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

ВАНИ_БГМ

Цитат на: ВалчоП;225937Той от тогава мина на виваком, а сега вече е на м-сат кабел и очевидно е отказал сателитната телевизия. ;;573
:o080:
WARRANTY VOID IF BROKEN!

painkillerbg

Цитат на: register;225902много добре знам това - но сделката на бтв беше да продават дъщерните канали заедно с основния, че и всички да бъдели в базисния пакет на булсат
което си е чисто и просто изнудване - аудиторията на всички техни дъщерни канали не се равнява и на половината на тази на бтв
чрез донгълчето бтв издухваше супата, а дъщерните канали фалираха
Колега, ти ако си мислиш, че толкова лесно може да стане това с донгълчето, много се лъжеш. Не говоря за чисто технически. Това, че бтв са безплатни ефирно, не означава, че някой ще ги остави да се излъчват свободно в мрежата на булсат. По приблизително същата логика и сат бг е можело да разрешат pvr-а на оптикумите, ама не..

sarivano

Цитат на: sarivano2;225750Колко е лесно да се бръщолевят небивалици по форумите.;)

Особено от плагиати като тебе, Серданчмо Делиормански, Ха-ха Antonio New. ТИ нали гледаше Топрак ТВ,кво се отплесна по български оператори?
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

tchefo

БЕЗПЛАТНА СМЯНА на основните СД приемници с НД                                     
Смяната на старите приемници,от сериите DL-STB S100,S200,S300 и S1000 с нови НД приемници вече е безплатна.
 Става въпрос обаче само за основни такива. Изискването е да е плащан  три месеца пакет по-голям от стандартен. Т.е. 14,80 и нагоре!
   Смяната на допълнителен приемни,за момента става срещу 58 лв.

Това от форума на Булсат като хората се оплакват, че им искат пари за дистанционно управление :)

Златанов

Изобщо и без пари да го дават това плоско подобие на дистанционно, не го сменяйте. Старите са си най-добрите. Тези боклуци, да си ги държат. Използвах такова 3-4 дни, но след като няколко пъти ми се случи да натисна бутон за увеличаване на звука, а то да ми смени канала, беше метнато в шкафа. Със старите няма такива проблеми.

GeorgiD

:) Новите HD применици имат ли опция за нареждане на каналите по собствен вкус, и работа с дайсек?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания