Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Булсата се опитва да си върне клиентите.

Започната от Хоризонт, Февруари 08, 2013, 08:47:09 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

БатеГойко

То бива дискриминация,ама това вече не се търпи.И на мен не са ми звънели.Тъпи булсатски мошенници.
Пардон,аз май не съм им оставил телефона си,защото знам,че ще ми предлагат 1 плащаш,4 гледаш,а това не е редно.Затова 1 си плащам,едно си гледам и дори и сънен,съвестта ми е чиста и спя спокойно.

bu12tras

На мен вчера в офиса ми дадоха бонус: 1месец HBO,CINEMAX и HD пакета фри заради бтв, искаха само HD ,но има казах,че няма да плащам и пуснаха още гювеч.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Veskop

Цитат на: hitman;225599На мен вчера в офиса ми дадоха бонус: 1месец HBO,CINEMAX и HD пакета фри заради бтв, искаха само HD ,но има казах,че няма да плащам и пуснаха още гювеч.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Те хубаво са ти го дали HD пакета,ама работи ли?Щото и на мен ми го пуснаха уж като бонус,ама к*рец! ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

bu12tras

На захарина бачка, на другата карта ,не съм обърнал внимание ,но не ме интересува имам заместител там ;)

ВалчоП

Цитат на: hitman;225606На захарина бачка, на другата карта ,не съм обърнал внимание ,но не ме интересува имам заместител там ;)
И на захарин и на заргарин - бацат си ейчдитата...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Дедал

За февруари платих 14.80 с ХД-та , а иначе тая "промоция" не е нова - преди 2 години не бях плащал януари и февруари и ми се обаждаха точно с такава "оферта" - 2 за 4 .;)

Milenrec

Аз се отказах да плащам за Филм+ HD и мисля че преди два или три дни ми го спряха ,явно авантата свърши или поне за някой!

alexteam

40rceco

Прочетох всички мнения до тук,и се убеждавам че в мислите ни комунизма
е дошъл,остава само да стане и на практика!
За по-младите обяснявам що е то комунизъм:
не плащащ нищо и получаваш каквото ти е нужно!
И на мен ми се иска ама няма да стане.
Тези от нас които са достатъчно наясно,знаят защо се спряха IRDETO
картите,знаят че DVB-T не е слънце да огрее навсякъде и там където
няма друга възможност се гледа сателитна телевизия.

В нашата държава е в сила максимата:
 "И без пари да ти го дам,пак ще речеш скъпо е." !!!

Антонио

Абе, че булсат се издъниха, това е факт. Заради няколко бабички и още толкова заблудени по бичивито, се наведоха, та даже и разтвориха бузи като на военна комисия. Вместо за грешните пари, които дават на БЕЗПЛАТНО разпространяващи се тв, да бяха инвестирали в качество и разнообразие на програмите и най-вече в качество на продукта, що се отнася до компресии, битрейти, HD-приемници, те се хвърлиха да запазят моментното статукво по отношение на приходи, спасиха от фалит най-неприятната медийна група (след самоделката на Бареков), явно и жълтия картон под формата на проверка изигра своята роля. Но Булсатком загуби позициите си на силов играч с това навеждане, точно в момент когато те можеха да извиват ръце, можеха да пратят ьтв и недоносите ѝ в отделен пакет, а Ибриков с директен червен картон. Те се свиха, а така не се става голям...
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

sarivano2

Цитат на: Антонио;225749Абе, че булсат се издъниха, това е факт. Заради няколко бабички и още толкова заблудени по бичивито, се наведоха, та даже и разтвориха бузи като на военна комисия. Вместо за грешните пари, които дават на БЕЗПЛАТНО разпространяващи се тв, да бяха инвестирали в качество и разнообразие на програмите и най-вече в качество на продукта, що се отнася до компресии, битрейти, HD-приемници, те се хвърлиха да запазят моментното статукво по отношение на приходи, спасиха от фалит най-неприятната медийна група (след самоделката на Бареков), явно и жълтия картон под формата на проверка изигра своята роля. Но Булсатком загуби позициите си на силов играч с това навеждане, точно в момент когато те можеха да извиват ръце, можеха да пратят ьтв и недоносите ѝ в отделен пакет, а Ибриков с директен червен картон. Те се свиха, а така не се става голям...
Колко е лесно да се бръщолевят небивалици по форумите.;)

Антонио

Цитат на: sarivano2;225750Колко е лесно да се бръщолевят небивалици по форумите.;)
Нали... :worry:

Стивт

Цитат на: Антонио;225749Абе, че булсат се издъниха, това е факт. Заради няколко бабички и още толкова заблудени по бичивито, се наведоха, та даже и разтвориха бузи като на военна комисия. Вместо за грешните пари, които дават на БЕЗПЛАТНО разпространяващи се тв, да бяха инвестирали в качество и разнообразие на програмите и най-вече в качество на продукта, що се отнася до компресии, битрейти, HD-приемници, те се хвърлиха да запазят моментното статукво по отношение на приходи, спасиха от фалит най-неприятната медийна група (след самоделката на Бареков), явно и жълтия картон под формата на проверка изигра своята роля. Но Булсатком загуби позициите си на силов играч с това навеждане, точно в момент когато те можеха да извиват ръце, можеха да пратят ьтв и недоносите ѝ в отделен пакет, а Ибриков с директен червен картон. Те се свиха, а така не се става голям...

Колега не че нещо, ама си много далече от истината....
Без лоши чувства, не се обиждай....
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

Антонио

Цитат на: Стивт;225753Колега не че нещо, ама си много далече от истината....
Без лоши чувства, не се обиждай....
Окей, може да спорим... Аз лично държа на мнението си, че Булсатком трябваше да извлекат много повече дивиденти от ситуацията, а не сега да прозвъняват бившите, за да ги захранват с "промоции"...

register

съгласен съм с антонио
дори смятам, че булсат трябваше да пуснат ПЛАТЕН донгъл за цифров прием на бтв безплатно от ефира
който гледа безплатни ефирни програми по сателит просто не е в ред

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания