Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с телевизор Finlux

Започната от хдмизона, Януари 21, 2013, 10:21:19 AM

« назад - напред »

bodurov

Айде да пуснем боба в действие .... Да не би да е този телевизора.

ТВ LCD Finlux 32FLHY905 FULL HD

Това е единственият модел Финлукс 32 инча Фулл HD.

Проблема според мен определено е в приемника на Виваком. Щом е пробвано с други HD успройства и при тях няма проблем.
XTrend ET9200  + Zgemma H7s powered by OpenPli 7.0 and SONY KDL-50W808C

armaturata

Цитат на: хдмизона;220144Ще напиша модела на твто малко по късно , че майка ми е прибрала документите , а сега я няма да ми ги даде, не знам модела на изуст бяха много букви и цифри .

Сега съм го нагласил на 720п и съм го изключил за 30 минути , да видя дали пак ще прави така.

И отзад на ТВ-то пише модела :worry:

Чушкопека

Цитат на: хдмизона;220144Ще напиша модела на твто малко по късно , че майка ми е прибрала документите , а сега я няма да ми ги даде, не знам модела на изуст бяха много букви и цифри .

Сега съм го нагласил на 720п и съм го изключил за 30 минути , да видя дали пак ще прави така.
Няма нуджа от документи виж на обратната страна на телевизора - то си го пише.
FINLUX е само търговска марка, произвеждана от Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. - Turkiye.

Antonio

Цитат на: Brian;220123500 лв пари ли са? :lol15:

Я ми дай 500 лв.:D
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Brian

Цитат на: bodurov;220147Айде да пуснем боба в действие .... Да не би да е този телевизора.

Проблема според мен определено е в приемника на Виваком. Щом е пробвано с други HD успройства и при тях няма проблем.

Е айде да сме го хвърлили боба вече ;;513
;;612

хдмизона

Цитат на: bodurov;220147Айде да пуснем боба в действие .... Да не би да е този телевизора.

По горе написах че приемника на виваком , с другите ми два хд тв които са марка ЛГ и Самсунг , не прави този проблем .

Въйко

И заглавието е променено.Няма как да се петни името на верига магазини по отзиви на хора които не се справят с техниката.
aatns
gmkd

Brian

;;612

хдмизона

На гърба на бележката на твто пише модел 32FLHY930PV предполагам това е моделът сега го гледах.

Чушкопека

Цитат на: Въйко;220155И заглавието е променено.Няма как да се петни името на верига магазини по отзиви на хора които не се справят с техниката.
Браво бе Въйко, модераторската част напоследък много вдигна нивото! Поздравления!;;650;;513

Цитат на: хдмизона;220158На гърба на бележката на твто пише модел 32FLHY930PV предполагам това е моделът сега го гледах.

Телевизорът работи с DVD и други уреди , но не и с приемник на Виваком.
Правим елементарно логично разсъждение - явно просто не се разбират, и аз имам HD-Ready телевизор, но проблеми да гледам 1080i нямам, е аз не гледам български сателитни оператори, но това е друга тема.

Досев

Цитат на: Въйко;220155И заглавието е променено.Няма как да се петни името на верига магазини по отзиви на хора които не се справят с техниката.

Твърде силно казано е петнене на име Зора - Техно/полис-маркет.  
Кому е нужна калпавата им практика на трите вериги,  за всеки дребен ремонт, стоката да се праща в София, когато е купена във Варна - Бургас - Русе?  И най-важното. Редовно се чака по три седмици!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Въйко

ТВ LCD Finlux 32FLHY905 FULL HD...

Цитат на: хдмизона;220158... модел 32FLHY930PV...

Иииии почти имаме познал, получава бонус една безплатна обява в раздел "Борса" ;;602

Цитат на: Досев;220161Твърди силно казано е петнене на име Зора - Техно/полис-маркет. ...
Ако беше прочел заглавието и началото на поста щеше да разбереш защо е редактирано заглавието, още повече ако прочетеш внимателно темата и завръзката.За развръзка е мноооого рано :worry:
aatns
gmkd

хдмизона

Ако си пенсионер и нямаш други доходи , естетвено е да са пари , това че ти си богат и за теб тия пари са нищо , е друг въпросът ...

Brian

Хайде, че замириса на "Гоше, спиш ли мама?" ;;573

Ти кажи какво стана с експеримента и ако не тръгне пробвай от дистанционното на Вивакомския приемник да го изключиш и включиш пак. И докладвай
;;612

хдмизона

Пробвах при всичките опции , за настройкa на хд резюлиция , първончално дава сигнал след 30 минути изключване , пише няма видео сигнал нищо не помага .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания