Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с телевизор Finlux

Започната от хдмизона, Януари 21, 2013, 10:21:19 AM

« назад - напред »

Пламен Тачев

Предполагам, че и на 4-те HDMI порта е пробвано? Някаква power-safe или economy опция да няма включена?

хдмизона

А пробва ли да изключиш приемника и да го включиш пак, без да пипаш ТВ? Тръгва, нали. Значи къде е проблема?[/QUOTE]

И ако прави така къде е проблема , нищо не разбрах от отговорът ти ?

лтрифонов

Цитат на: Brian;220128И при това положение изключваш приемника и го включваш пак. Има картина нали?!

по онзи мой проблем със видеокартата на ПЦ-то, си бях направил скрипт на един от бутоните на клавиатурата - ресет на видеодрайвера.
Монитора светваше мигновено. Иначе му липсва някаква сигнализация, вероятно се разминават хдми стандартите 1.2 - 1.3
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

Пламен Тачев

Цитат на: лтрифонов;220132по онзи мой проблем със видеокартата на ПЦ-то, си бях направил скрипт на един от бутоните на клавиатурата - ресет на видеодрайвера.
Монитора светваше мигновено. Иначе му липсва някаква сигнализация, вероятно се разминават хдми стандартите 1.2 - 1.3

;;510 но със сигурност не е повреда в ТВ. В книжката на ТВ няма ли описан коя HDMI версия са портовете?

хдмизона

Цитат на: Пламен Тачев;220130Предполагам, че и на 4-те HDMI порта е пробвано? Някаква power-safe или economy опция да няма включена?

Да и на 4те букси е пробвано все така прави , а за другите опции мисля че ги няма но ще проверя.

wlad_69

Ако телевизорът ти не е FULL HD, а само HD Ready ще трябва да промениш настройките на резолюцията на вивакомския приемник (да не е по-висока от 720р). Не знам доколко е възможно с този "скопен" уред да се променят подобни настройки, но ако има такава възможност, пробвай.

Досев

Цитат на: ВалчоП;220122п.с. За пръв път чувам за такъв модел телевизор... ;;601

Няма как да чуеш в обетованата бяла земя Бавария за Финлукс!
Това е турски боклук предназначен за страните от четвъртия свят: България - Сърбия - Черна гора и Босна.

Пламен Тачев  -    Предполагам, че и на 4-те HDMI порта е пробвано? Някаква power-safe или economy опция да няма включена?

Пламен -  Автора явно нарича всички портове отзад HD?
 Няма Финлукс 32 инча с 4 hdmi порта!
Явно и usb изходите и rgb  ги нарича hd?  

Автора явно има изгорял hdmi порт.
[SIGPIC][/SIGPIC]

BULLET

Хд рейди телевизорите си работят на 1080 и без никакъв проблем, затова се водят хд рейди, просто приемника и телевизора не се харесват
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

Brian

Досев - не му е изгорял хдми порта, стига и ти налива масло в огъня :worry:
;;612

Brian

Цитат на: bulllet;220137Хд рейди телевизорите си работят на 1080 и без никакъв проблем, затова се водят хд рейди, просто приемника и телевизора не се харесват

Те работят ама като на тати 12-така. Само да запали и е звер! ;;573
;;612

хдмизона

Телевизорът пише е фулл хд , ако му е изгорял порта нямаше изобщо никаква картина и сигнал да дава, а той все пак дава но не винаги.

Brian

Напиши му модела на този телевизор най накрая де! Свърши ланския боб и караме само на мръвки вече:;810
;;612

Досев

Напиши модела точно на телевизора ти.
[SIGPIC][/SIGPIC]

хдмизона

Цитат на: Досев;220143Напиши модела точно на телевизора ти.

Ще напиша модела на твто малко по късно , че майка ми е прибрала документите , а сега я няма да ми ги даде, не знам модела на изуст бяха много букви и цифри .

Сега съм го нагласил на 720п и съм го изключил за 30 минути , да видя дали пак ще прави така.

Въйко

Цитат на: Brian;220142Напиши му модела на този телевизор най накрая де!
Цитат на: Досев;220143Напиши модела точно на телевизора ти.
Е дееее зор, Финлукс от Зора:worry:
aatns
gmkd

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания