Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови промени

Започната от Вито, Януари 09, 2013, 03:01:45 PM

« назад - напред »

auror

след ъпдейта на ZHD 210 ми прави впечатление че EPG-то на друг спътник вече си работи на програми които го поддържат естествено вчера забелязах  че на VTV на 45Е гида си работи а до преди ъпдейта  нямаше

БатеГойко

Точно това и аз забелязах вчера,но не на всички канали (Вивакомски) на 45" излиза ЕПГ-то.

eMTech 300

Има проблем   черен екран на 12524  ,12606 , 12688 !?!?

Серхио Агуеро

Новата промяна е, че F+ HD е кодиран и искат допълнителни пари за него, а по F+ тенис с Григор май се очертава ДА НЯМА?

Какво става ?

Цец0

Е, как какво? Събират парички за сатеУит ;;573
Просто това, което направиха снощи с мача на Григор не съм го очаквал от "българкия оператор".... Хората в интернет масово бяха най-меко казано безни...

Златанов

Каква са я свършили? Врътнаха го по F+HD и го заключиха?
Ако е това - абсолютно педалско е!

alexteam

Цитат на: Серхио Агуеро;377052Новата промяна е, че F+ HD е кодиран и искат допълнителни пари за него, а по F+ тенис с Григор май се очертава ДА НЯМА?

Какво става ?

за F+ HD инаги са събирали допълнителни пари, това не е от вчера или от оня ден...

alexteam

Цитат на: Златанов;377062Каква са я свършили? Врътнаха го по F+HD и го заключиха?
Ако е това - абсолютно педалско е!

що да е педалско, много добре се получава състезанията започват от началото на месеца, точно като се плащат таксите;)

stoianmitkov

Затова в най - скоро време -сбогом булса (ши)т.👎

AGT

Ох как се уплашиха само :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Серхио Агуеро

Цитат на: AGT;377067Ох как се уплашиха само :)

Може да не са се уплашили, щото са безочливи.

Не може в последния ден на месеца да кодираш канала и да изхвърлиш съдържанието от другия.

Ок щеше да е на ПЪРВО число на месеца да кодират, и който има желание - да плати.

Да не говорим, че с такива ГРОЗНИ педалски практики падат в очите на много хора, пари за сателитя така няма да съберат.

Да спомена ли, че F+ по принцип не става за гледане по време на повторения, заради постоянно накъсване, може би картината върви с 20 кадъра в секунда + пикселизация до небесата?

Дато

F+HD дали има регистрация в СЕМ?

AGT

Още ли има наивници дето си мислят , че ще събират пари от Бг абонати за сателита ( ако изобщо има такъв ) :)
Качеството е ясно - няма да го коментираме :lol15:
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Златанов

Педалско е защото този канал ту е свободен, ту е кодиран. Когато предстои нещо, което ще се дава там и смятат да кодират е редно първо да предупредят, че ще се излъчва само там и каналът е кодиран и втори, тоя канал или да е завинаги кодиран или да от отключат. Що се правят на луди и се бъзикат с хората? Не е коректно. А и друго - да го кодират от 1.07. Все някой луд ще плати 6лв. за 2 дни, но е педалско! Аз имам канала на оператора на който съм, като този оператор си плаща за каналите на Булсатком и всичко, включително и F+HD е в основния пакет.

Виктор

Тези глупаци от RAI, защо ли ту е свободен, ту е кодиран? :s101 Става въпрос за интерес, за търговия, не е благотворително дружество! :s101 ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания