Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови промени

Започната от Вито, Януари 09, 2013, 03:01:45 PM

« назад - напред »

Серхио Агуеро

Да отключват от време на време и Diema Sport егати. Този канал откакто е пуснат, никога не е бил включен да се види поне какво дават.

4 лева за Диема Спорт + 4 (6) лв за F+ HD е доста, 2 канала = 8 (10) лв.

БатеГойко

Кодираха го F+ HD точно по време на мача на Цвети.Но момето си е Убаво и на SD канала, само играта и по F+ SD не вървеше...

stoianmitkov

Цитат на: AGT;377067Ох как се уплашиха само :)
Не се плашат, защото като дойде време за плащане хората отиват и си плащат като попове, без да имат претенции за какво си дават парите. Аз лично за мен съм си взел решение, че повече няма да им давам пари за едно, а те да се гаврят с мен. До сега се инатех заради Барселона и Реал по F+HD, но не смятам че за два мача седмично и два добри турнира по тенис годишно  си струва да им даваме по 4 лв . всеки месец. А качеството на сигнала изобщо няма да коментирам. Всичко си лъсна след смяната на 32" с 42"-ов телевизор.

Дедал

Кодиран - свободен ,4лв за него не давам (вече:)) - в IPTV приложението си го има канала и май даже е с по-добро качество ;;573

Цец0

Цитат на: AGT;377071Още ли има наивници дето си мислят , че ще събират пари от Бг абонати за сателита ( ако изобщо има такъв ) :)
Качеството е ясно - няма да го коментираме :lol15:
Ти май изобщо не разбра иронията ми :)  А който и каквото да пише, това, което направиха снощи за мача на Гришо си беше 100% заралийско педерастко изпълнение.... Респект!

njor

По важните спортни събития имат изискване да не се предават по свободни канали.
Не стига че ви пускат фъстък да гледате през останалото време а и мрънкате.
Няма угодия.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Цец0

Глупости. Доколкото знам вчера Ф+HD не беше свободен,  а беше в премиум. И преди мача го резнаха за тези, които не са им доплатили за тази помия.

Златанов

Цитат на: Виктор;377076Тези глупаци от RAI, защо ли ту е свободен, ту е кодиран? :s101 Става въпрос за интерес, за търговия, не е благотворително дружество! :s101 ;;650

RAI кодират, но RAI предупреждават. Тук можеш ли да кажеш кога Cinemax е свободен за основните приемници, когато е кодиран за всички и кога е свободен за всички? Същото и с F+HD. Кога е свободен за всички? От колко до колко? Кой ден? Същото - кога е кодиран за допълнителните, а върви на основните само? Някъде да е обявено? Защо го има изобщо тоя канал? Що му смениха името? И такива неща?

dzumba

Да бе, РАИ предупраждавали,никога ни са ми се обаждали,хем съм им абонат!
Ако имаш мултирум с 4 приемника, 2HD  и 2SD и плащаш F+HD,ще го получиш само на 2те HD карти,въпреки,че си го платил,така и трябва да бъде!Булсата го бяха пуснали на всички карти половин година и ощетиха,тези които го бяха платили!На версия 1, забравете за F+HD!Така,че има да връщате,а не да плачете!

stoianmitkov

Нищо нямам да им връщам. Това F+HD беше донякъде компенсация за останалата боза дето я пускат и спирка за отказване на много абонати.

dzumba

И боза да е,си компенсиран за 10 години напред,за 18те лева които си плащал!Сигурен съм че и HBO не си поръчвал!

sky2

Много често, въпросният оператор, напълно си заслужава псувните, и аз ги "храня" когато се оакът. В конкретния случай обаче, не виждам причина за недоволство. Убеден съм, че всички дето сега недоволстват, отлично знаят че F+HD е платен канал и който си е платил го гледа, тоест е достъпен за тях и не е кодиран, както се пише по-горе в темата. Това, че операторът е решил да пусне бонус, не означава, че ще продължи вечно. Между другото, когато була даде достъп на всичките си абонати до канала, без значение дали са платили за него, или не, не видях някой до отвори тема и в която да кажа, примерно мерси за авантата, ама като врътнаха кранчето, почна воя.

AGT

Че ти къде си видял Българин да "забележи -похвали"  хубавото ...... винаги се "реве" когато нещо не ни изнася ;)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

БатеГойко

Цитат на: AGT;377119Че ти къде си видял Българин да "забележи -похвали"  хубавото ...... винаги се "реве" когато нещо не ни изнася ;)
Даже като гледам какво става в южната ни съседка,си мисля,дали не сме далечни потомци на византийците....;;650

Leon

К'во се чудите толкова, хорото поведоха идиотите от нова с диема спорт пролетта, булсат просто се възползват от създалата се ситуация. Само ьтв спят, но не вярвам да е за дълго. От догодина като нищо сме с нови цени за абонамент.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания