Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Булсатком със съобщение относно БТВ казуса

Започната от pmhawk, Януари 02, 2013, 12:13:38 PM

« назад - напред »

PayNera

Цитат на: Brian;220238Айде леко с лъжите моля :worry: Ако това е вярно - касата с уиски аз ще я купя на Продуцента, ако не е - идваш с две каси :worry: И аспаруховския плаж не се брои!

Плажа на Дружба - брои ли са?Швецкия хотел ??
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

кокович

Нещо се размърда канала, сменя ту цветната таблица, ту съобщението от булсат ту черен екран..

Zlatev75

Цитат на: PayNera;220239То уискито на Продуцента - не се губи - значи аз пия ВОДКА.Които ме познава - може да подвърди - Явор , Марто и др.
Aми купувай вярно е не на 100 ами на 1000%

черните ягуари

Цитат на: кокович;220243Нещо се размърда канала, сменя ту цветната таблица, ту съобщението от булсат ту черен екран..

Задават се ама не се виждат.;;573
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

Досев

Цитат на: Brian;220238И аспаруховския плаж не се брои!

От  Виница до кв.Аспарухово има едни 35 км. - нали не ги бъркаш?  
Пък плажа на Аспарухово - какво му е?  Влизаш в морето там и кеф ти мазут по тялото, който после събираш за печката у вас!  ;;573
Същото като градските - южния плаж.

Най-хубавите плажове във Варненския район са от Траката 4-та буна - само дето вече почти  няма пясъчна ивица и нагоре към Слънчев ден - Кабакум и Златните.  
И естествено на противоположния край Фичоза.

Накарай го да те закара на Фичоза - е малко ще се пооръси за гориво..но си заслужава.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Гепарда7472

Цитат на: Продуцентът;220240Кашоните с виски са 2 за мен!
и тесния кръг!!!!!;;601

PayNera

Цитат на: Досев;220246От  Виница до кв.Аспарухово има едни 35 км. - нали не ги бъркаш?  
Пък плажа на Аспарухово - какво му е?  Влизаш в морето там и кеф ти мазут по тялото, който после събираш за печката у вас!  ;;573
Същото като градските - южния плаж.

Най-хубавите плажове във Варненския район са от Траката 4-та буна - само дето вече почти  няма пясъчна ивица и нагоре към Слънчев ден - Кабакум и Златните.  
И естествено на противоположния край Фичоза.

Накарай го да те закара на Фичоза - е малко ще се пооръси за гориво..но си заслужава.
Като доиде в Варна да донесе Водката - ще го заведа на Нои - Кабакум и ще го повозя с лодката - може и въдица да му дам в ръката - стига Водката да е СПЕЦИАЛНА.;;573
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

klapana

Моите съболезнования на всички който се шибнаха с 2 години договор, при вивашит. Ще пия довечера една ;;650 заради вас.

ПС: И дано боклук тв хд, дойде последна след месеци. :D:D

Гепарда7472

Цитат на: klapana;220249Моите съболезнования на всички който се шибнаха с 2 години договор, при вивашит. Ще пия довечера една ;;650 заради вас.

ПС: И дано боклук тв хд, дойде последна след месеци. :D:D
Напротив - първа требе да се яви!!:D

Brian

Цитат на: Досев;220246От  Виница до кв.Аспарухово има едни 35 км. - нали не ги бъркаш?  
.

Не знам. Аз във Варна не съм живял никога ;;573
;;612

PayNera

Тоз къде те засили бе ?? От Виница до Аспарухово е 15 км - като се има в предвид , че 2-та квартала са краини точки по морето.Виница се намира точно над ГРАНД ХОТЕЛА на Дружба на 2.5 км.

Пламен Тачев

Вито ако е имал предвид бТВ HD и бТВ Йекшън/Комеди, е за бой :lol15:

Brian

Цитат на: PayNera;220252Тоз къде те засили бе ?? От Виница до Аспарухово е 15 км - като се има в предвид , че 2-та квартала са краини точки по морето.

Оспамихме "хубавата тема". Иначе от 78-ма до 96-та съм живял във Варна и я познавам доста по различна и по хубава от вас. За жалост сега е една огромна клоака в която сере цяла Северна България + Ямбол и Сливен. Нищо лично към никого, но това са фактите.
;;612

Хермес

Сагата рано или късно трябваше да приключи. В задачата се питаше КОЛКО ОЩЕ потребителя ще намразят bTV......, колко още сглупили абонати на Булсатком ги "сурвакаха" :hammer:с едногодишен договор към оранжевия оператор. На последните да им е честит новия оператор и с пожелание ЦЯЛА ГОДИНА да се радват на програмите му :worry:
Равносметката:
- bTV си изгуби HD канала  :D
- bTV увеличи анти поклонниците си и както е тръгнало ще спечели наистина заслужено наградата "Златни малинки"
- абонатите на Булсатком се поздравиха с 10 нови канала ;;650 / Дай Боже  :;810 още грешки по Великден bTV направи пак подобен гаф и ... та белким станем свидетели на още нови канали на спътника на Булсатком
- TV7 се хванаха на въдицата на bTV и бяха отсвирени
- Продуцента спечели 2 каси уиски пиячка, Пайнера заложи на чуствата си към bTV и загуби, Продуцента заложи на логиката и естествено спечели.

В крайна сметка ВЕЧЕ започна отсяването на некадърните медии - до сега куцо,сакато и рогато което притежаваше тв камери, студия и "журналисти" се биеха в гърдите и диктуваха правилата за представяне на малоумни програми със замахване на пръст и ОПРЕДЕЛЯЩО САМА САМОДОВОЛНО тарифите за излъчване на каналите си. Крайно време беше да се появи сат-оператор които да постави на място самозабравилите си тв медии. Жалкото в сагата бе липсата на солидарност между сат-оператори които солидарно да защитават клиентите си. Чест прави постъпката на Булсатком към абонатите им, при подобни действия рано или късно тяхната аудитория ще бъде удвоена,утроена и учетворена ...... Които мисли за своите си клиенти рано или късно просперира независимо от дългосрочната икономическа криза. :)

yavor1

Цитат на: Brian;220231Нито Виница е на морето, нито е град. :worry:
прав си не е град, а е квартал на варна, а иначе е отгоре над шведския :worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания