Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Булсатком със съобщение относно БТВ казуса

Започната от pmhawk, Януари 02, 2013, 12:13:38 PM

« назад - напред »

pmhawk

Цитат на: PayNera;220215Тя логиката е ясна - още преди да започне.Или плащаш колкото кажа или ходи го духаи.Няма как на мен някои да ми определя цената след като ПРОИЗВЕЖДАМ НЕЩО.В нашето село е така. При вас как е?:D
Така е, и никой не е длъжен да ти купува "скапаната" продукция. И когато никой не ти купува скапаната продукция сваляш гащите :D

stilo72

Цитат на: PayNera;220215Тя логиката е ясна - още преди да започне.Или плащаш колкото кажа или ходи го духаи.Няма как на мен някои да ми определя цената след като ПРОИЗВЕЖДАМ НЕЩО.В нашето село е така. При вас как е?:D
Спора се води у градо ве ей Пайнеро!:D
Има разлика, затова едното е село а другото град!:worry:
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

Antonio

Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Zlatev75

Цитат на: stilo72;220219Спора се води у градо ве ей Пайнеро!:D
Всичко което е далеч от морето е провинция та каде е градът;;573

PayNera

Цитат на: stilo72;220219Спора се води у градо ве ей Пайнеро!:D

Я съм си от село -вас не ви знам.Аз като изора нивата и като събера царевицата - си казвам цената - които иска да купува , които не иска да си оди в градо.;;573
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

stilo72

Цитат на: Zlatev75;220223Всичко което е далеч от морето е провинция та каде е градът;;573
Еееее ти утрепа рибата;;573
DМ500HD; PARABOLIC 1.50; INVERTO 0.3dB; 42e<<>>7w; ZHD200; Fusion TV; TRIAX-TD88; INVERTO BLACK Ultra Twin 0.2dB-39e

pmhawk

Пайнер отиваш в болни теми за българският земепроизводител! Какво произвеждат бтв и тв7? Писал съм го, не ми се повтаря едно и също.

Brian

Цитат на: Zlatev75;220223Всичко което е далеч от морето е провинция та каде е градът;;573

Нито Виница е на морето, нито е град. :worry:
;;612

Гепарда7472

Цитат на: dtvbguser;220198Въпроса е дали в 14.80 остават HBO-тата :;803
То е ясно, че за БТВ пакета няма кой да плаща :)
Що , аз ще плащам :D

Zlatev75

Цитат на: Brian;220231Нито Виница е на морето, нито е град. :worry:
А къде е Виница на луната ли аз от прозореца си виждам морето

PayNera

Цитат на: Brian;220231Нито Виница е на морето, нито е град. :worry:

А къде е Виница ??? НА 2 км от МОРЕТО.Като изляза на терасата и погледна морето - мога да ви преброя колко рускини се пекат на плажа и дали има вълна - че да вляза с лодката за риба.Баси селенията.Отвратителна гледка.
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

Brian

Цитат на: PayNera;220235А къде е Виница ??? НА 2 км от МОРЕТО.Като изляза на терасата и погледна морето - мога да ви преброя колко рускини се пекат на плажа и дали има вълна - че да вляза с лодката за риба.Баси селенията.Отвратителна гледка.

Айде леко с лъжите моля :worry: Ако това е вярно - касата с уиски аз ще я купя на Продуцента, ако не е - идваш с две каси :worry: И аспаруховския плаж не се брои!
;;612

PayNera

Цитат на: Brian;220238Айде леко с лъжите моля :worry: Ако това е вярно - касата с уиски аз ще я купя на Продуцента, ако не е - идваш с две каси :worry:

То уискито на Продуцента - не се губи - значи аз пия ВОДКА.Които ме познава - може да подвърди - Явор , Марто и др.

Чък Норис

klapana

Заради тия помии, май няма да видим последните канали, за които вито говореше. Пентхауз ХД, и филмовия и комедийния канал ( освен ако не е говорил, за плявата на боклук тв) :s103:s103

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания