Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали от Булсат - MTV ROCKS, MEZZO, SUPER ONE,JIM JAM

Започната от valyo.mn, Декември 27, 2012, 09:39:38 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

valyo.mn

Горните програми се отварят ...Дали това няма да са алтернативата на ьТВ ?

Аз съм ЗА :)

elektrik

[SIGPIC][/SIGPIC]Антени Offset: 110 х 120см (Tecatel), 72 х 82см (ITV Partner), приемници: 2x DreamBox 800 HD PVR, Мултифийд: 16E, 19.2E, 39E 45E, 46E.

Досев

Долче румънеще пакета, като се отключи - обикновено си трябва приемник ZHD за гледане. ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Комбина

Снощи пресканирах и излезнаха. Mezzo - oк, но другите 3 канала са пълна скръб. БТВ няма да ми липсва, но се надявам в най-скоро време да пуснат нещо ново и интересно. При сканирането ми се появи и DaVinci Learning, но черен екран.

Пламен Тачев

Един iConcerts HD и един Fox HD ще са прекрасна замяна за 7-8 SD + 1 HD... До 3-4 дена ще се разбере...

Brian

Все канали на салатата. Не, че искам нещо конкретно да кажа де
;;612

minyor4o

Пламен Тачев

Цитат на: d3v1c3nv11;210104Все канали на салатата. Не, че искам нещо конкретно да кажа де

Кaжи го де :D Tо покрай салатата научих за тия канали (и от хваленето тук), иначе не съм чаааак толкова голям фен на гледането на ТВ, че да ги открия сам с други методи :D

БатеГойко

MTV Rocks,Jim Jam и Mezzo са вкарани в листата на ZHD някъде към 500 и нещо,значи трайно са в пакета на Булсат.

GeorgiD

Цитат на: Комбина;210081При сканирането ми се появи и DaVinci Learning, но черен екран.

:c050(1):

Дали ще светне? :c040:

Veskop

Цитат на: GeorgiD;210277:c050(1):

Дали ще светне? :c040:
то си "свети",ама "на запад" :worry:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

GeorgiD

Цитат на: Veskop;210279то си "свети",ама "на запад" :worry:

Знам, то затова и едната чиния се натам гледа. ;;650 Ма нека и другата прогледне. :;803

Veskop

Цитат на: GeorgiD;210280Знам, то затова и едната чиния се натам гледа. ;;650 Ма нека и другата прогледне. :;803
и от къв зор,нека има разнообразие,аз за какво имам 2 карти,да гледам едно и също....

GeorgiD

Цитат на: Veskop;210282и от къв зор,нека има разнообразие,аз за какво имам 2 карти,да гледам едно и също....

Ти-- да, ама много други-- йок. Ок, ако може някои да промиват мозъци с турска помия, то нека други промиват с нещо по-умно. ;;650
Знам, че прост народ по-лесно се управява и манипулира, ама тоя филм вече ми писна... :s104 :s103

Veskop

Цитат на: GeorgiD;210365Ти-- да, ама много други-- йок.
едва ли тука има някой,който да не гледа и 2та оператора,дори и без да се набива като мен за карти ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания