Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Подкрепяте ли ьтв и тв7 във войната им срещу Булсатком ?

Започната от Чък Норис, Декември 23, 2012, 08:07:45 PM

« назад - напред »

За кой сте в спора?

?одкрепям Булсатком
338 (71.9%)
?елевизиите са в правото си
43 (9.1%)
?реме ми
89 (18.9%)

Общ брой гласове: 597

Гласуването приключено: Януари 10, 2013, 08:08:46 PM

Rabin

Бърникат всички канали, на някои канали се види и чуе, но казва unknown channel.
Сакън, пепел ти на езика, дано устискат.

Rabin

Бърникат всички канали.

new

Булсат, рамо до рамо до БТВ  по печалбарство, и вие тука не спряхте да въздишате по Булсата,колко мъка в тая държава.:hammer::hammer::hammer:

дрим

Цитат на: new;213440Булсат, рамо до рамо до БТВ  по печалбарство, и вие тука не спряхте да въздишате по Булсата,колко мъка в тая държава.:hammer::hammer::hammer:

Е то като гледам статистиката на личният ти профил, бая въздишаш във всички теми касаещи въпросния казуз.
;;573
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

new

Цитат на: dream;213446Е то като гледам статистиката на личният ти профил, бая въздишаш във всички теми касаещи въпросния казуз.
;;573

Аз не въздишам по никой колега,щото имам абонамент  към три оператора без Салатата,ама вие тука не се спряхте да възхвалявате тези печалбари от Булшитком.То си е за ваша сметка.;;573

дрим

Цитат на: new;213448Аз не въздишам по никой колега,щото имам абонамент  към три оператора без Салатата,ама вие тука не се спряхте да възхвалявате тези печалбари от Булшитком.То си е за ваша сметка.;;573

Мисля, че се разбра, че в този форум никой не дреме на един оператор само ;)
Така, че ;;650
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

new

Цитат на: dream;213450Мисля, че се разбра, че в този форум никой не дреме на един оператор само ;)
Така, че ;;650

Абе не е точно така, ама нейсе.;;650

GeorgiD

Цитат на: Rabin;213434Бърникат всички канали.

:s104 :s103

Какво бърникат по всички канали? ;;601

Rabin

Цитат на: new;213448Аз не въздишам по никой колега,щото имам абонамент  към три оператора без Салатата,ама вие тука не се спряхте да възхвалявате тези печалбари от Булшитком.То си е за ваша сметка.;;573
Никой не ги възхвалява, просто ги подкрепяме в конкретния казус. ьТВ имали мисия - ориенталски сапунки и на връх трети Март.

Алекссан

Според мен Булсат трябва да премести TV7 от 701-а на 103-а позиция на захаринката, за да стане по-интересно.
Много чета, ама нищо не разбирам.

STUDITOV

Цитат на: new;213448Аз не въздишам по никой колега,щото имам абонамент към три оператора без Салатата,ама вие тука не се спряхте да възхвалявате тези печалбари от Булшитком.То си е за ваша сметка.;;573

Въздишаш, въздишаш , по Анадолските "цивилизационни" модели, но зле  прикрито, не че ти дреме за оператора. Ако нямаше чалмалийски бълвочи по БТВ щеше да мълчиш като риба. Я си гледай 42 Е и се кротни, дискусията касае вътребългарски проблеми

ГУМНЕРОВ

То га ся замислиш си е  въпрос на Национална сигурност. Да се будиш без Фатмагюл и привкус на малеби

Хермес

Цитат на: SatBox EOOD;213037Е НЕ МОГА ДА СЕ СДЪРЖА ДА НЕ КАЖА ЧЕ БТВ СА НАЙ НАГЛАТА МЕДИЯ НА ПАЗАРА...МАЙНАТА ИМ:s104

bTV се мислеха за непобедими, надуваха си рейтинга по всякакви начини но най-после си намериха майстора. Те се мислеха че тяхната медия барабар с пакетите им са най-по хубавите и извиваха ръце както си искаха. Пъхаха си гагата и там където не им е работата - пиратство, авторски права, предизвикаха агресия на Орлов мост - или за по-кратко на всяка манджа мерудия. bTV не знаят ли че в Република България има пазарна икономика колкото и да е куца и сляпа, те не знаят ли че има и други тв канали с подобна на тях програмна сцена, те не знаят ли че в тази страна има няколко сат оператори които наред с излъчваните бг тв канали предлагат и чужди такива. Да не би bTV си мери гагата с TV 1000, Cinemax, HBO и ред други филмови канали, да не би новините им са нещо повече от Евронюз, Новости24, CNN и ред други програми, да не би предлагат повече спорт от другите спортни чужди канали ..... ?

Тяхната детска грешка бе наказана жестоко от Булсатком така както те мародерстваха на нашия медиен пазар. И си го заслужаваха както в онази приказка че които търсеше зло - зло намираше. Булсат много хубаво им отвърна на удара - предложи на потребителите 10 нови програми на мястото на каналите на bTV - спорт, музика,новини и филми. Дай, Боже повече грешки от тяхна страна та белким станем свидетели на още нови програми на спътника на Булсатком.

Тука из форума имаше бас между Пайнера и Продуцента - бас обречен още в началото на загуба от Пайнера. Продуцента да ходи да си купува билет защото го очаква хубава пиячка. :) :drink::drunk000: И двамата хубаво да се почерпят и да помнят този сага за добро.

Не чета писанията на този или онзи от Интернет за сагата Булсатком & bTV - драскачи и клакьори бол из нашето web пространство - аз просто гледам ходовете както на Булсатком така и на bTV от техните официални становища. Там макар и малко като информация се виждат основните им ходове.

Това което направи Булсатком е че разчупи статуквото на един мародер на медийния пазар у нас. Те първа ще се очакват и още такива събития между самозабравили се монополисти с криворазбрано мислене за бизнес у нас. В крайна сметка ние потребителите ще се облагодетелствуваме. Чест прави на Булсатком че тръгнаха сами в тази битка и много хубаво си изиграха картите като търговец. Нека да споменем че победата на Булсатком бе подпечатана още в началото от олигофренските грешки на bTV.

Antonio

Цитат на: STUDITOV;213509Въздишаш, въздишаш , по Анадолските "цивилизационни" модели, но зле  прикрито, не че ти дреме за оператора. Ако нямаше чалмалийски бълвочи по БТВ щеше да мълчиш като риба. Я си гледай 42 Е и се кротни, дискусията касае вътребългарски проблеми

Много много си далече от истината.
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

STUDITOV

Приближи ни, като си толкова окумуш.  Всяка гледна точка е интересна.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания