Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Подкрепяте ли ьтв и тв7 във войната им срещу Булсатком ?

Започната от Чък Норис, Декември 23, 2012, 08:07:45 PM

« назад - напред »

За кой сте в спора?

?одкрепям Булсатком
338 (71.9%)
?елевизиите са в правото си
43 (9.1%)
?реме ми
89 (18.9%)

Общ брой гласове: 597

Гласуването приключено: Януари 10, 2013, 08:08:46 PM

Antonio

Цитат на: кокович;215681Ми оставяй ги бе! Някой да те кара на сила да ги гледаш? Оператори колкото искаш. Отивай при виваком. Те имат всичко. Поне няма да тръгнат да те съдят за неустойки , за разлика от останалите.

Аз ги оставям,ама те не ме оставят.:worry:
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Пламен Тачев

Абе някой в другия форум писа, че нямали всичко, например - сигнал-индикатор на приемниците ;;573 Дано не е вярно, че голямо проклятие ще е "да ти мръдне вятъра антената дано"! ;;573Иначе имат и карти за модул, на черното бяло да не се опитваме да казваме.

Antonio

Цитат на: Пламен Тачев;215690Абе някой в другия форум писа, че нямали всичко, например - сигнал-индикатор на приемниците ;;573 Дано не е вярно, че голямо проклятие ще е "да ти мръдне вятъра антената дано"! ;;573Иначе имат и карти за модул, на черното бяло да не се опитваме да казваме.

При тях ли отиваш.:lol15:
Atlas asr 5000,Next 18500 hd,ZHD 200

Зелен

Чакайте сега...;;601. Ако съм разбрал правилно,има теоретична вероятност една банка да стане собственик на Булсат и на Сателайт:;803.  И кво прайм тогаз?;;573

кокович

Теоретична има , ама практична поне за първия няма. Вервай ми.

Brian

Нали ти казах какво става - кадрите са обучени и поемат Булсат в движение.
;;612

Rabin

Цитат на: Чобан;215622Би ли ми казал кое е невярно, та да го коригирам?...
Невярно е, че от отлив на баби ще съборят Булсат. Има го тоя канал в ефир. Ако подгонят БСК през изнудване с държавната машина - може да излезеш прав. Това ли искаш?
п.с. В Инвестора имало подобна анкета и пак 70% поддържат БСК, и около 10% са за ьТВ. Такъв автогол си вкараха, че никога вече няма да се върне каквото е било. Рекламодателите не пасат трева. Пари се наливат. Ти би ли наливал при някого, когото не харесват 70% от хората?

Пламен Тачев

Цитат на: Зелен;215706Чакайте сега...;;601. Ако съм разбрал правилно,има теоретична вероятност една банка да стане собственик на Булсат и на Сателайт:;803.  И кво прайм тогаз?;;573

Местим го... надясно, супника :lol15:

gentu

Цитат на: кокович;215708Теоретична има , ама практична поне за първия няма. Вервай ми.
-то и за втория в началото нямаше причина!!!(а после какво стана.....)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Чобан

Цитат на: Rabin;215711Невярно е, че от отлив на баби ще съборят Булсат. Има го тоя канал в ефир. Ако подгонят БСК през изнудване с държавната машина - може да излезеш прав. Това ли искаш?
п.с. В Инвестора имало подобна анкета и пак 70% поддържат БСК, и около 10% са за ьТВ. Такъв автогол си вкараха, че никога вече няма да се върне каквото е било. Рекламодателите не пасат трева. Пари се наливат. Ти би ли наливал при някого, когото не харесват 70% от хората?
70% от колко? От 100, от 200, от 1000, от 1 000 000?

pmhawk

Зарежи тези проценти за Булсатком. Виж процентите за БТВ, че от всяка анкета се получават винаги около 10%. Как ще коментираш това? :D

кокович

Цитат на: Чобан;21572270% от колко? От 100, от 200, от 1000, от 1 000 000?
Предлагам в парламента да вкарат предложение за рферендум. То без това вече за всичко се допитват...

Според мен , след вчерашните събития, едва ли скоро ще се излъчва медията по Булсатком.

Чобан

Цитат на: pmhawk;215723Зарежи тези проценти за Булсатком. Виж процентите за БТВ, че от всяка анкета се получават винаги около 10%. Как ще коментираш това? :D
Тъй де. 10% от колко? От 100, от 200, от 1000, от 1 000 000?

Rabin

Цитат на: Чобан;21572270% от колко? От 100, от 200, от 1000, от 1 000 000?
В какъв смисъл питаш? Няма нещо, дето се харесва еднакво от всички. Аз ако утре си избирам доставчик - ще избера БСК за да ги подкрепя. Двама колеги направиха точно това.
А, сетих се. Упорито избягваш въпроса, че ги има ефирно.

Чобан

Цитат на: кокович;215724Според мен , след вчерашните събития, едва ли скоро ще се излъчва медията по Булсатком.
Ще се излъчва. Въпрос на време, на собственост, на смяна на собственост, на липса на оператор от пазара... или на нещо друго.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания