Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Възможен мултифийд ?

Започната от sh000ck, Декември 23, 2012, 08:05:58 PM

« назад - напред »

sh000ck

Цитат на: yavor1;208891ами зависи къде живееш
има и 100 см алуминиеви и стоманени антени , мисля че съм постнал и снимка в темата за 36е,
имам текател 120 , но в момента я ползвам като фиксирана за 36е, защото на покрива на 7-я етаж зимата направо блокира мотора , та взех алуминиева за мотора,

Пловдив , живея в къща и имам алтернативи така, че да бъде сравнително на завет от къщата.
Triax 88, Golden Media 990 Reloaded, Powersat DG380S, Inverto Sinle Black Ultra, Inverto Single Black Pro Circular

PayNera

За Пловдив маи ще ти трябва нещо повече от 120 см. , но нека Пловдивската таифа да сподели за 36Е
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

dzumba

фолкръм

За Пловдив Триакс 88 който си споменал, със странично изнесен конвертор до основния ще ти свърши работа! А защо не една на 36 стационарна и 88см на мотор ;)
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

sh000ck

Цитат на: фолкръм;208923За Пловдив Триакс 88 който си споменал, със странично изнесен конвертор до основния ще ти свърши работа! А защо не една на 36 стационарна и 88см на мотор ;)

Утре съм при вас и ще се разберем. Поздрави :)
Triax 88, Golden Media 990 Reloaded, Powersat DG380S, Inverto Sinle Black Ultra, Inverto Single Black Pro Circular

sarivano

W4 от 36 E в Пловдив няма да ти "отхапе" и с 3 м. парабола. С текател ще гледаш само W7. Ако искаш руска телевизия, пакет Радуга и с булсатски размер в Пловдив се гледа.

Цитат на: dzumba;208903Те си падат по платата!

Нещо като не става с ПЛАТНО ( 36 Е ), става с ПЛАТО ( от мръвки );;650
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

donnuzzo

Слага мотор- добре,но ако повече от 2-3 телевизора как ще стане  с мотора така че всички да си гледат приемниците по едно и също време без да зависи от другия приемник дали е включен или изключен?Има ли вариянт за това и какъв е той ако има?

yavor1

Цитат на: donnuzzo;209045Слага мотор- добре,но ако повече от 2-3 телевизора как ще стане  с мотора така че всички да си гледат приемниците по едно и също време без да зависи от другия приемник дали е включен или изключен?Има ли вариянт за това и какъв е той ако има?
http://www.satshop.bg/product.php?id_product=305

PayNera

Да има - слага се 4-ворен конвентор и се пуска към всеки телевизор (3-4 телевизора) сигнал.Недостатъка е , че само от единия приемник ще се завърта антената и всички телевизори ще работят като вземат сигнал само от сателита на които е антената , в смисъл всички телевизори могат да гледат само от един сателит.Не може един да гледа на 13Е , друг на 19.2 и трети на 39Е
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

donnuzzo

Цитат на: PayNera;209047Да има - слага се 4-ворен конвентор и се пуска към всеки телевизор (3-4 телевизора) сигнал.Недостатъка е , че само от единия приемник ще се завърта антената и всички телевизори ще работят като вземат сигнал само от сателита на които е антената , в смисъл всички телевизори могат да гледат само от един сателит.Не може един да гледа на 13Е , друг на 19.2 и трети на 39Е

Tочно това имах в предвид докато при мултифийда може всеки да гледа вси4ко от вси4ки спътници към които е настроен  мултифийда по едно и също време.....например като тази схема ako има повече телевизори:
http://www.satlex.de/bg/8participants-type_conf_8p_4s_ms178.html

поправете ме ако греша

yavor1

Цитат на: donnuzzo;209051Tочно това имах в предвид докато при мултифийда може всеки да гледа вси4ко от вси4ки спътници към които е настроен  мултифийда по едно и също време.....например като тази схема ako има повече телевизори:
http://www.satlex.de/bg/8participants-type_conf_8p_4s_ms178.html

поправете ме ако греша
няма грешка, всичко е така и не съвсем ;;601
всичко чак няма да гледа , а особено всеки, но това си е твое съждение :worry:

donnuzzo

говорех по принцип,а това кой какво ще гледа и за какво си плаща е друга работа ;)

yavor1

Цитат на: donnuzzo;209090говорех по принцип,а това кой какво ще гледа и за какво си плаща е друга работа ;)
за качество и количество на каналите, които би хванал иде реч, а дали ще ги гледаш, това е друга бира ;;650

PayNera

Цитат на: donnuzzo;209090говорех по принцип,а това кой какво ще гледа и за какво си плаща е друга работа ;)
И аз бях като теб преди 3 години - не че гледам всичко  ,но искам да имам всичко.За 28.2 от Варна за да гледаш - ходих на 150 км. с буса да свалям една антена 210 см. - руска от един покрив на 12-тия етаж - 3-ма човека с въжета - 2-ма свалят отгоре 3-тия опъва отдолу да не се сурка по стената на блока.Това нашето не е шега-работа - това е ДИАГНОЗА за което и хапчетата не помагат (пробвал съм)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания