Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Възможен мултифийд ?

Започната от sh000ck, Декември 23, 2012, 08:05:58 PM

« назад - напред »

sh000ck

Здравейте,
Бих искал да попитам дали е възможен мултифийд на 13*,19*,23*,28*,36* с Текател 120см ПРО. Мисля, че трябва да се правят някакви промени в държача , кои сателити трябва да са ми със силните конвертори и кой да ми е център? Въпрос имам и относно антената дали е добър избор или да се спра на Триакс 110!? Поздрави и весели празници.
Triax 88, Golden Media 990 Reloaded, Powersat DG380S, Inverto Sinle Black Ultra, Inverto Single Black Pro Circular

dzumba

Възможен, но безперспективен!

sh000ck

А как да създам перспектива и в своя дом г-н dzumba :) ?
Triax 88, Golden Media 990 Reloaded, Powersat DG380S, Inverto Sinle Black Ultra, Inverto Single Black Pro Circular

PayNera

60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

dzumba

Пайнерчето ме изпревари!Като оставиш най Силниа конвертор за себе си,а вместо другите сложиш едно моторче!

new

Цитат на: dzumba;208859Пайнерчето ме изпревари!Като оставиш най Силниа конвертор за себе си,а вместо другите сложиш едно моторче!

Силниа

dzumba

new

Цитат на: sh000ck;208852А как да създам перспектива и в своя дом г-н dzumba :) ?

Като му пратиш файл за изпразване.:worry:

dzumba

Освен една твоя усмихната снимка да му пратя!
да ти попълни кариесите!

new

Цитат на: dzumba;208866Освен една твоя усмихната снимка да му пратя!
да ти попълни кариесите!

Или пък твоя,хванал си се за палците.

sh000ck

Г-н dzumba а как ви се струва тогава вариант мотор POWERSAT DG380S с Triax TD 88 ? Ще стигне ли за изброените сателити (чудя се най-вече за 36 дали ще е достатъчна) ?

new

Цитат на: sh000ck;208872Г-н dzumba а как ви се струва тогава вариант мотор POWERSAT DG380S с Triax TD 88 ? Ще стигне ли за изброените сателити (чудя се най-вече за 36 дали ще е досаттъчна) ?

Струва му се че му идва.:worry:

yavor1

Цитат на: sh000ck;208824Здравейте,
Бих искал да попитам дали е възможен мултифийд на 13*,19*,23*,28*,36* с Текател 120см ПРО. Мисля, че трябва да се правят някакви промени в държача , кои сателити трябва да са ми със силните конвертори и кой да ми е център? Въпрос имам и относно антената дали е добър избор или да се спра на Триакс 110!? Поздрави и весели празници.
пайнера ти каза много точно , всички други фортификации са безсмислени и с много компромиси , а парите са танто за кукуригу ;;650
ама всеки сам си решава, може и други антени освен триакс да потърсиш,
текатела е добре да е на завет все пак е тежичка и е добре да не се товари допълнително мотора ветрово ;;650

sh000ck

Цитат на: yavor1;208879пайнера ти каза много точно , всички други фортификации са безсмислени и с много компромиси , а парите са танто за кукуригу ;;650
ама всеки сам си решава, може и други антени освен триакс да потърсиш,
текатела е добре да е на завет все пак е тежичка и е добре да не се товари допълнително мотора ветрово ;;650

Явор , благодаря ви за съвета! А какво бихте ме посъветвал вие като комбинация от антена и мотор достатъчно и за 36 градуса. Поздрави.

yavor1

Цитат на: sh000ck;208882Явор , благодаря ви за съвета! А какво бихте ме посъветвал вие като комбинация от антена и мотор достатъчно и за 36 градуса. Поздрави.
ами зависи къде живееш
има и 100 см алуминиеви и стоманени антени , мисля че съм постнал и снимка в темата за 36е,
имам текател 120 , но в момента я ползвам като фиксирана за 36е, защото на покрива на 7-я етаж зимата направо блокира мотора , та взех алуминиева за мотора,

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания