Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

bTV СПИРА излъчването в БУЛСАТКОМ

Започната от nurgyn, Декември 21, 2012, 05:41:16 PM

« назад - напред »

tenev666

Гледайте на живо пресконференция за спирането на каналите на bTV в пакетите на Булсатком!
Старт на пресконференцията е в 12:00 на живо по KANAL 3:
SKYPE tenev666

nurgyn

честито от 16 чеса днес отново ще има бтв но само за празниците по булсат

Veskop

жалко,има клякане с надупване!бск ако са пичове,няма да пуснат нищо в 16:00!ама не са!па после,що ги гърбят с тройна цена...:hammer:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

евросат

Цитате немам думи,ако това е обективност....освен ако не си върл поклонник на ГРОБ
!
Колега Veskop , вие май гледате друг канал БТВ. Този, който аз гледам, предлага най-различни позиции и гледни точки. Справка - ,,Шоуто на Слави", ,,Сеизмограф",,,Отпечатъци"..
Та в тази връзка да ви попитам коя според вас е независимата медия в Бг  ? Може би К1 или ТВ7 ?

Veskop

Цитат на: евросат;208556!
Колега Veskop , вие май гледате друг канал БТВ. Този, който аз гледам, предлага най-различни позиции и гледни точки. Справка - ,,Шоуто на Слави", ,,Сеизмограф",,,Отпечатъци"..
Та в тази връзка да ви попитам коя според вас е независимата медия в Бг  ? Може би К1 или ТВ7 ?
Нито една!Донякъде само Сашо Диков!Всички са послушковци на силните на деня,щото иначе ще им се стъжни!Натиск в/у самите тях,върху фирмите да не рекламират в тези медии и т.н.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Brian

Цитат на: Rabin;208528Кво са виновни хората, като ги гледат "с неоператорски приемници":D

Не са виновни и, че отдавна не се знае точния брой на операторските приемници и карти
;;612

klapa

ьТВ пуска сигнала на булсат в 16,00ч.
Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

Rabin

Май ти не гледаш свободни канали, ама това е друга тема.

spgi

Цитат на: d3v1c3nv11;208559Не са виновни и, че отдавна не се знае точния брой на операторските приемници и карти

Те була,много бързо могат да ги научат.... за кака шер само трябва да пуснат номера на картите да се появят на екрана, отам нататък баня за тая карта.... така, че не пишете много, да не плачете после.... особенно за в.2 дето много малко се знае къде и как  хвърчат данните из процесора....

пешето

Цитат на: Rabin;208561Май ти не гледаш свободни канали, ама това е друга тема.

евросат маи гледа само БТВ и са успяли да го промият.

Brian

Цитат на: spgi;208562Те була,много бързо могат да ги научат.... за кака шер само трябва да пуснат номера на картите да се появят на екрана, отам нататък баня за тая карта.... така, че не пишете много, да не плачете после....

Аз имам съвсем друго предвид
;;612

Иво006

Спря и тв 7,почвайте да плюете и там,гледам презконференцията като ангели са но пот всичко това има нещо гнило щом спира и тв 7 вината не е тяхна а на кой на виваком не ми се вярва ,имам три договора със булсат от 1 януари ги прекратявам ,сигурен съм че ги очаква бъдището на айтв то

Rabin

Риторичен въпрос - защо ьТВ не са на конференцията? Навява съмнения истинността на думите им.

евросат

ЦитатМай ти не гледаш свободни канали, ама това е друга тема.
Ами кажи ми кои са тези свободни канали, че да ги гледам. Или ще си  говорим общи приказки. Аз посочих предавания, които са на позиция различна от тази на управляващите. Чакам конкретен и обоснован отговор.

petar258

Скат

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания