Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

bTV СПИРА излъчването в БУЛСАТКОМ

Започната от nurgyn, Декември 21, 2012, 05:41:16 PM

« назад - напред »

munchi

бТВ не казаха ли, че ще спрат излъчването в 03:00? Или просто не им е верен часовника :D Или часовата им зона е +5.

Чушкопека

Цитат на: munchi;207863бТВ не казаха ли, че ще спрат излъчването в 03:00? Или просто не им е верен часовника :D Или часовата им зона е +5.
Аз Байрям ТВ имам. Или се заравяте в дебелите книжки, евентуално си слагате UHF антенка към близкия предавател на шланг, или ревете.

blagynchy

Welcome to Bulgaria! :)

Това съобщение не е от тях, а е от буля ;;650

munchi

Аз също както и повечето в този форум вероятно имат БТВ , но въпроса е принципен.

НАА

Цитат на: Джак;207861"потурчената" бтв прави едни от най-добрите български сериали в HD качество.
Най-добрият бг сериал е само един и той е на БНТ!

Чък Норис

Цитат на: Джак;207861"потурчената" бтв прави едни от най-добрите български сериали в HD качество.

Май не сме на едно мнение, Столичаните свършиха, Къде е-бети(маги) и разликата са абсолютно бози, тоя в четвърт май става, стига да го раздвижат малко иначе ще заприлича и той на боза...

Чушкопека

Абе толкова ли е сложно да си сложиш една стайна антенка на телевизора и да гледаш bTV. Разбирам да спрат VH-1, VH-1 Classic, Viasat History, те спрели Байрям ТВ, голям рев.

ivo

Малко им остана на операторите. Пуснат ли 30 канала по цифровата DVB T, поне половината абонати ще се изпарят. Бабите по селата със сигурност. На тях им трябват 2-3 програми и това е. А и ако кодират някои програми и поотделно може дасе плаща за всяка, направо ще избият рибата. Нещо, което операторите нямаха желание да направят толкова години. Но какво да се прави - монополисти. Циркът започва колеги.

Хиена

Цитат на: munchi;207863бТВ не казаха ли, че ще спрат излъчването в 03:00? Или просто не им е верен часовника :D Или часовата им зона е +5.
Така написаха, но явно си промениха мнението.
Тук вече опира до кой го вади по-голям.
Само едно не ми стана ясно ? Защо "адже ба", спряха програмчетата си след като имат договорени отношения с сат оператора до 31.12.2012.
Наказателна акция ли провеждат, що ли?
По лошото е, че хората, които отговарят за сат. оператора мълчат като риба на 6 декември.Има нещо гнило веднага да си кажат, щото после ще е трагикомично.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

gentu

Цитат на: ivo;207872А и ако кодират някои програми и поотделно може дасе плаща за всяка, направо ще избият рибата.
-имаш ли си на представа как може да стане тая работа с плащането по отделно , а?Особено пък за "бабите на село"!;)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Чушкопека

Аз не мога да разбера, как пък аджеба всички успяха да се споразумеят с bTV, само Булсатком не успяха? Това е голяма мистерия. Даже нашата кабеларка си излъчва Байрям ТВ със надписите че спират картината за булсат. Как всички може, Булсат не може?

Хиена

Чупят пръсти с големи цифри, ако мине номера.Това е мое мнение, но ме притеснява мълчанието на оператора.Това което са праснали в форума им едва ли ще удовлетвори гладния пенсионер, на който се опитват и зрелището да му отнемат.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

нелим

Цитат на: koko_varna;207876Аз не мога да разбера, как пък аджеба всички успяха да се споразумеят с bTV, само Булсатком не успяха? Това е голяма мистерия. Даже нашата кабеларка си излъчва Байрям ТВ със надписите че спират картината за булсат. Как всички може, Булсат не може?

Явно си забравил че един друг DTH оператор до скоро имаше проблеми с същите босфорци :)

Джак

Цитат на: Продуцентът;207869тоя в четвъртък май става, стига да го раздвижат малко иначе ще заприлича и той на боза...
Напикавам се от смях само като видя Директорът и учителката по литература. Вече няма как да гледам тези колоритни образи в HD от сателит.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

ivo

Цитат на: gentu;207875-имаш ли си на представа как може да стане тая работа с плащането по отделно , а?Особено пък за "бабите на село"!;)
При днешния технически напредък би трябвало да може. Те на Марс още малко ще стъпят с хора, що да не може и това. Просто трябва техника и желание.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания