Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

bTV СПИРА излъчването в БУЛСАТКОМ

Започната от nurgyn, Декември 21, 2012, 05:41:16 PM

« назад - напред »

ivo

Поредната маймунарска постъпка на БТВ. Все ми е тая. Имам си ефирна антенка. Да вземат и ефирно да спрат сигнала и да пропаднат в дън земя. И без това си гледам Нова с приоритет. По БТВ чат пат новините гледах. А ми е интересно, как ще реагират рекламодателите на Дългия примерно, които са си платили солено за рекламно време точно по време на неговото предаване. Двата най-големи доставчици на телевизия няма да ги излъчват. Колко ли ще издържат и едните и другите.

Чушкопека

Тръгнаха и информационните карета горе на екрана, ще ги спрат, не е шега. Змея ще му изстине столчето на работа ми се струва, колкото и да трие, как другите се споразумяха, пък баш Булсат не може? Тоя нет и 4G мрежата им изядаха капитала, ама и аз не съм тръгнал да изстрелвам ракета, всеки да си прави сметката и да мери според своя аршин.

dyldiq67

Бате  Бойко  ще  оправи  работата  той  на  Банкя  е  на  Булсат  и  не  може  да  гледа  също  Бтв

ivo

Цитат на: koko_varna;207845Тръгнаха и информационните карета горе на екрана, ще ги спрат, не е шега. Змея ще му изстине столчето на работа ми се струва, колкото и да трие, как другите се споразумяха, пък баш Булсат не може? Тоя нет и 4G мрежата им изядаха капитала, ама и аз не съм тръгнал да изстрелвам ракета, всеки да си прави сметката и да мери според своя аршин.

Те вече не вървят. Спираха, тръгваха и в момента са замръзнали на Слави шоу.

Денислав

Цитат на: dyldiq67;207847Бате  Бойко  ще  оправи  работата  той  на  Банкя  е  на  Булсат  и  не  може  да  гледа  също  Бтв

Бат Бойко не ги гледа, той предварително знае какво ще кажат.
LG LB730V BNT HD, bTV HD, bAction HD, RingBG HD, News7 HD, NovaSport HD, DiemaSport HD,DiemaSport2 HD & IPTV

Чушкопека

Цитат на: ivo;207849Те вече не вървят. Спираха, тръгваха и в момента са замръзнали на Слави шоу.
Прав си Иво, аз съм на кабелна в момента, че съм на гости. Ами на печелившите честито.

Veskop

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Хоризонт

Цитат на: Денислав;207850Бат Бойко не ги гледа, той предварително знае какво ще кажат.

;;513 Да се даде път на ефирната цифрова
;;650;;513
;;513

панорамна

Цитат на: Milenrec;207658Змея казва че трябва да се плаща по 3 таксата за Бтв !

Змея и тем подобните му триглави уроди да го духат по 3. Великият оператор също да го духа. Може да са 38 лв. но Сателайт БГ е по-добрият оператор в момента.

Чушкопека

Цитат на: Veskop;207852И тука яко ги насират!

http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/545961917-bTV_spira_izlachvaneto_na_kanalite_si_v_mrejata_na_Bulsatkom.html
Ама Веско, кой кого насира, вадиш стайната антенка на вградения DVB-T тунер /може и аналог/ и си ти. Пак си гледаш Байрям ТВ. Голямото насиране ще почне с цифровизацията, щото народа като усети че с една проста антена ще хваща 30 канала на шланг, е тогава ще види дядо Поп има ли в гърнето боб.

Хиена

Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 599
Майкооо, дали не ни отвличат вниманието от нещо значително, то ще си покаже.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Джак

Цитат на: панорамна;207855Може да са 38 лв. но Сателайт БГ е по-добрият оператор в момента.
По-добрият, ама няма bTV HD. Яд ме е за българският сериал в четвъртък.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

панорамна

Цитат на: d3v1c3nv11;207681Темата ме заинтригува и от любопитство разцъках по каналите - навсякъде турски сериали, само по Нова е "Отмъщението". Не съм абонат на Бск, но бТВ определено няма да ми липсва ако я спрат и по Сателит.

И аз споделям твоето мнение. "Отмъщението" от 20.00, "От местъпрестъплението" от 21.00. Следват " Фирмата" и т.н. Много по-добре като програмна схема от потурчената БТВ.

Джак

"потурчената" бтв прави едни от най-добрите български сериали в HD качество.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Чушкопека

Цитат на: Джак;207861"потурчената" бтв прави едни от най-добрите български сериали в HD качество.
Потурчената Байрям ТВ само дето не е пуснала турските сериали със субтитри, та да може говора да е на майчин език за някои хора в България.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания