Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

bTV СПИРА излъчването в БУЛСАТКОМ

Започната от nurgyn, Декември 21, 2012, 05:41:16 PM

« назад - напред »

Досев

Ако БТВ пакета се спре от всички големи кабелни и трите сат.бг. оператора то резултатът ще бъде сериозно стреснато БТВ и спешно намаление на цените на пакета.  Ако си спре БТВ пакета само един оператор то негативите ще са само за него.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veskop

Цитат на: pmhawk;207778Цитат:

блаблабла,нас кво ни боли?жената си иска "часът на мама"!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Дедал

Оправданията им леко издишат ,щото и техните 2 канала станах 5 лв , пък "уж мислят за нас" ...;;573

Ooo_Pepi

Екстра !!!
От НоваТВ сега да пуснат Нова ХД и Нова Премиер Лига ХД и Булсат ще са напред.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Пламен Тачев

Абе те динозаврите измряха, че бТВ ли ще е вечно. Мисля да погледам Слави за последно, че почва вечерта на Северозапада ;;650

До Булсат: до утре да сте ги маанали и да сте сложили нещо по-смислено, да не стоят така празни транспондерите! :lol15:

Дедал

:) Ама то и "по-смисленото" с пари :) - няма да останат за изстрелването на сателита ...:)

Чък Норис

Цитат на: Дедал;207788Оправданията им леко издишат ,щото и техните 2 канала станах 5 лв , пък "уж мислят за нас" ...;;573

Ама да си в отделен пакет, да пускат и босфора отделно и да им гледаме сеира, на тези башибозуци!

Cavalry

бТВ са некоректни с този ненормален брой програми, които създават - всяка нова все по-странна със странно съдържание. Повтарящи се канали, HD канали с 20-30% HD съдържание, канали "само за дами", Комедита, Синеми... преди 10 години даваха Приятели и Женени с деца по бТВ, сега направиха канал за тях... И сигурно искат от операторите да трошат пари за всички канали заедно в пакет, а всеки един от тези канали със сигурност е адски скъп. Иначе и Булсат не се развиват правилно, можеха да помислят за CBS Reality и CBS Drama като тръгнаха, за ESPN, за немски канали... спират HBO...

Veskop

Цитат на: Дедал;207788Оправданията им леко издишат ,щото и техните 2 канала станах 5 лв , пък "уж мислят за нас" ...;;573

тва ми звучи,като да ида в бакалията да си купя една буца сиренье,да си я платя,ама да не ми я дадат,щото бакалията не си е платила на доставчика и сиренье нема :)ама видиш ли,по-добре така,щото сиреньето било от палмово масло и други сиреньеподобни гадости и е добре за здравето ми да не го ям!

blagynchy

Ето на каква картинка заби преди малко :lol15:

Дедал

:) Да , най-мразим някой да "мисли" за мен и какво е най-добре за мен . ;;650 Ще се поплюят ден-два пред коледно , така да се каже и така до следващото преподписване . :)

PayNera

Цитат на: blagynchy;207806Ето на каква картинка заби преди малко :lol15:

Маи вече тотално СПРЯ:D
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

munchi

Цитат на: PayNera;207813Маи вече тотално СПРЯ:D
Все още работят най вероятно ще ги спрат тази нощ до утре сутрин.

Veskop

Цитат на: PayNera;207813Маи вече тотално СПРЯ:D

само бтв,другите бълвочи работят...

Хиена

Тия от БТВ са за кол в кратуните.
Все искат повече и повече. Ми оправете си програмната схема па тогава искайте повече пароци.Аман от пиявици.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания