Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Astra 2E

Започната от themaster301, Декември 18, 2012, 10:48:34 AM

« назад - напред »

pantsiani

Цитат на: eeevgeniii;271800Мисля че това е отговора http://www.satbeams.com/footprints?beam=5595ако го нямаше това петънце в югозападна българия и с250 см чиния нямаше да ви излезе иначе чинията ми  не е разцентрована щом гледам SPORT1 US HD в момента от 19изток

Ти си абсолютно неспасяем. Я си постни няколко пълни спътникови позиции със снимки, та да ти видим резултатите.

eeevgeniii

Цитат на: pantsiani;271802Ти си абсолютно неспасяем. Я си постни няколко пълни спътникови позиции със снимки, та да ти видим резултатите.
Пич това http://www.satbeams.com/footprints?beam=5595 видя ли го или говориш наизуст като не знаеш този лъч в лом излиза но след 18часа до към 10часа на другия ден иначе сигнал когато има нивото му е L-80 и Q-90вечер до такива нива скача сигналът след това е нула гледай петното и ще видиш що имаш сигнал 24часа иначе като дойде АСТРА2Е пак ще говориме;;650

pantsiani

Цитат на: eeevgeniii;271804Пич това http://www.satbeams.com/footprints?beam=5595 видя ли го или говориш наизуст като не знаеш този лъч в лом излиза но след 18часа до към 10часа на другия ден иначе сигнал когато има нивото му е L-80 и Q-90вечер до такива нива скача сигналът след това е нула гледай петното и ще видиш що имаш сигнал 24часа иначе като дойде АСТРА2Е пак ще говориме;;650

Алооооооооооооооооооооуууууууууууууу. Как искаш да има 10 децибела разлика между София и Лом? Ти си просто една голяма смешка.

eeevgeniii

Цитат на: pantsiani;271806Алооооооооооооооооооооуууууууууууууу. Как искаш да има 10 децибела разлика между София и Лом? Ти просто една голяма смешка.
Добре вече ще те наричам Майсторе кажи какво е нивото на сигнал На NRK 2HD на Тор 0,8 запад можеш ли да отговориш

pantsiani

Цитат на: eeevgeniii;271807Добре вече ще те наричам Майсторе кажи какво е нивото на сигнал На NRK 2HD на Тор 0,8 запад можеш ли да отговориш

Обещавам да ти покажа всички резултати, които те интересуват, само да видя снимките ти на същите, но на цял спътник. Не ми излизай само с една програма. Случайно антената ти локнала нещо и "елате ме вижте". И коментирай транспондери, не име на програма.

eeevgeniii

Цитат на: pantsiani;271809Обещавам да ти покажа всички резултати, които те интересуват, само да видя снимките ти на същите, но на цял спътник. Не ми излизай само с една програма. Случайно антената ти локнала нещо и "елате ме вижте". И коментирай транспондери, не име на програма.
Не отговори на въпросът ми-явно не можеш и си търсиш повод да се заяждаш с празни приказки

eeevgeniii

Цитат на: pantsiani;271809Обещавам да ти покажа всички резултати, които те интересуват, само да видя снимките ти на същите, но на цял спътник. Не ми излизай само с една програма. Случайно антената ти локнала нещо и "елате ме вижте". И коментирай транспондери, не име на програма.
Сириус и Тор ми излизат Full кажи при теб как са само за инфо

pantsiani

Цитат на: eeevgeniii;271815Сириус и Тор ми излизат Full кажи при теб как са само за инфо

Дай снимки и резултати в децибели, не в проценти. Кажи и с какъв приемник. След това ще ти покажа и аз. Но да не се окаже, че в София има десетина децибела повече и от северните лъчи?

eeevgeniii

Цитат на: pantsiani;271818Дай снимки и резултати в децибели, не в проценти. Кажи и с какъв приемник. След това ще ти покажа и аз. Но да не се окаже, че в София има десетина децибела повече и от северните лъчи?
С ЕДИСИОН пингу плюс Затова е в проценти

pantsiani

Цитат на: eeevgeniii;271820С ЕДИСИОН пингу плюс Затова е в проценти

Добре, и аз ще ти покажа в проценти от Ариона. Само снимай силата на сигнала на ВСИЧКИ транспондери от двете позиции. Като твой плюс е, че имам 75 метра кабел и съответно голямо затихване, както и по-неблагоприятно географско положение ама ти не се успокоявай с това.

eeevgeniii

Цитат на: pantsiani;271824Добре, и аз ще ти покажа в проценти от Ариона. Само снимай силата на сигнала на ВСИЧКИ транспондери от двете позиции. Като твой плюс е, че имам 75 метра кабел и съответно голямо затихване, както и по-неблагоприятно географско положение ама ти не се успокоявай с това.
Аз  още чакам отговор на въпросът ми  от пост номер 80

sirius123

Hollywood HD , 11.127v , Astra 19.2 , Смолян , в момента 9.5 db. Антена 220см.

spider78

Цитат на: sirius123;271832Hollywood HD , 11.127v , Astra 19.2 , Смолян , в момента 9.5 db. Антена 220см.
колега и при мен в Хисаря е 9.4-9.5 дб в момента с 220 см., 11914 h също 9.00 дб  но излизат само вечер за няколко часа....от 28.2 Е 1N UK нещо закачаш ли;;650

eeevgeniii

Ти да не си се локнал на някоя от чиниите на копитото и си мислиш че имаш руска и си фантазираш некви резултати бе смешник:worry::lol15:И некви 70 метра до 4 километр

pantsiani

Цитат на: eeevgeniii;271859Ти да не си се локнал на някоя от чиниите на копитото и си мислиш че имаш руска и си фантазираш некви резултати бе смешник:worry::lol15:И некви 70 метра до 4 километр

Малка поправка - имам 2 руски 2.10. Но ако теб не те бива може да си подариш антената на някой от форума. И не е срамно да свиеш знамената, вместо да се правиш на велик и цял живот нито една снимка. Има само едно нещо за което можеш да получиш много поздравления - ако си от цигански произход (не искам да те обидя, не мога да зная дали е вярно) за старанието да се ограмотиш. Иначе всеки твой пост има граматически грешки, но не са чак толкова много.
   Та ще си ги мерим ли или ще свиваш знамената? И престани да спамиш.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания