Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Дайте съвет за Blu-Ray плеър

Започната от Jovanoty, Декември 04, 2012, 09:05:27 PM

« назад - напред »

Jovanoty

Колеги дайте съвет за закупуване на Blu-Ray плеър интересува ме да може да чете почти всички формати и divx, Mkv,DivX HD и т.н. Интересува ме да ли ще може по принцип от USB  порта да разпознава на пример външен HDD primerno 1,5-2 TB? Горе долу до към 250 лева примерно, не е за мен по принцип, но идва Коледа :)
Примерно това: LG BD660 Blu-Ray Player  Линк: http://www.plesio.bg/domashno-video-c-69977495/lg-bd660-blu-ray-player-p-289040.html
Това само го давам като пример LG-то.

d.ivanov

Цитат на: Jovanoty;204471Колеги дайте съвет за закупуване на Blu-Ray плеър интересува ме да може да чете почти всички формати и divx, Mkv,DivX HD и т.н. Интересува ме да ли ще може по принцип от USB  порта да разпознава на пример външен HDD primerno 1,5-2 TB? Горе долу до към 250 лева примерно, не е за мен по принцип, но идва Коледа :)
Примерно това: LG BD660 Blu-Ray Player  Линк: http://www.plesio.bg/domashno-video-c-69977495/lg-bd660-blu-ray-player-p-289040.html
Това само го давам като пример LG-то.

Ако искаш читав плеър да чете всичко, задължително LG  ;)

Дедал

То че ги чете от ХДД ги чете , ама за какво ти е тоя BD плеър ? Вземай един мултимедиен плеър и ще имаш много повече формати и по-малко проблеми . Вградените в BD плеърите са леко по-добри от тия в ТВ и пак си отстъпват на мултимедийните .;;650

Хоризонт

Цитат на: Дедал;204473То че ги чете от ХДД ги чете , ама за какво ти е тоя BD плеър ? Вземай един мултимедиен плеър и ще имаш много повече формати и по-малко проблеми . Вградените в BD плеърите са леко по-добри от тия в ТВ и пак си отстъпват на мултимедийните .;;650

;;573:lol15:
Като нямаш блурай не давай оценка за синия лазер. Твоя мултимедиен плеер като възпроизведе истинско 3D, а не рипнато от торентите, и изкараш качество, ще дойдеш да те почерпя! Или обикновено двд да възпроизведе в 3D за истински 3D телевизор, а не измислено като на LG ... :worry:
;;650
;;513

Jovanoty

Добре де все пак какво ви е мнението за LG плеърите и евентуално на кой модел да се спра?

Дедал

Цитат на: Хоризонт;204475;;573:lol15:
Като нямаш блурай не давай оценка за синия лазер. Твоя мултимедиен плеер като възпроизведе истинско 3D, а не рипнато от торентите, и изкараш качество, ще дойдеш да те почерпя! Или обикновено двд да възпроизведе в 3D за истински 3D телевизор, а не измислено като на LG ... :worry:
;;650

Нямам мултимедиен плеър , имам 3 BD плеъра (LG570 и 2 PS3) :D , за това и давам мнение - едва ли ще купува дискове по 35 лв (45 за 3D) ... А мултимедийни с поддръжка на 3Д iso  вече колкото искаш от 200 лв нагоре .

Хоризонт

принципа е на мечо пух- колкото повече толкова повече.  
На самсунг са по-добри от шестата серия нагоре. Но едните и другите са изчислени за 3-5 години, гледаш не гледаш лазера спира да работи.
;;513

Херисто

Абсолютни глупости били разчетени за 3 до 5 години.Аз имам самсунг блу рей плеър единия е на около 6г. вече а новия е на 2 години и си работят перфектно,като трябва да отбележа че детето ги къса от гледане на детски дискове а и аз гледам.А стандартния ми двд плеър на панасоник работи вече 8 години.Всичко е въпрос на късмет.

civica

Имаш богата колекция от блу-рей дискове ? Само питам .
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

митко12345

взимай задалжително LG новия модел BP730 чете всичко и ще останеш много доволен
LG60PM6800 FULL HD-VU+DUO-2m.inverto 90E--30W:n020:

civica

Цитат на: митко12345;318306взимай задалжително LG новия модел BP730 чете всичко и ще останеш много доволен

Малка корекция - новия модел е BP 740 ! Но едва ли си заслужава да се инвестира в него , лично мнение , освен ако нямаш колекция от филми на блу-рей дискове .

Чък Норис

Абе спамери, за какво сте извадили тая тема от преди 2 години? :lol15:

Херисто

От скоро съм и с модел BP640 на LG поради това че си взех 42-ка 3д телевизор и вече има нужда от такъв плеър.И отзивите за него са перфектни,зарежда диск бързо работи с всички формати през флаш или външен хард диск.Има wi-fi и смарт 3d,и е успешен избор за колеги който се колебаят какво да изберат.

civica

Имаш колекция от такива дискове и смяташ и да си купуваш ? Тогава наистина ти трябва и плеър за това . Аз нямам колекция и не смятам и да имам и съм инвестирал в добър телевизор и качествен интернет . ;)

скиптар

.......за ЛГ незнам но някой модели на сони плейват и супераудиоСД,
......
;;587

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания