Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Лили Иванова пее пред 15 000 души в "Арена Армеец"

Започната от PayNera, Ноември 22, 2012, 07:53:53 PM

« назад - напред »

PayNera

Някои да знае кога и от къде може да се намери запис от концерта на НАЙ-ВЕЛИКАТА ПЕВИЦА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА?
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

Veskop

Цитат на: PayNera;201650Някои да знае кога и от къде може да се намери запис от концерта на НАЙ-ВЕЛИКАТА ПЕВИЦА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА?
24.12-bTV
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

PayNera

Мерси Veskop дано концерта да е заснет в ХД-формат което не се съмнявам.
60% от българите живеят в стрес. Останалите 40% живеят в Англия, Германия, Щатите, Испания, Франция....

roro91

Може би вестник "Трета възраст" с коледния брой ще предлага бонус DVD с концерта на баба Лили :D:;810
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

PayNera

Цитат на: roro91;201666Може би вестник "Трета възраст" с коледния брой ще предлага бонус DVD с концерта на баба Лили :D:;810

Да благодаря колега , имам един познат които продава весници , ще го информирам да ми се обади когато получи броя с диска.Нямам възможност да си копувам всеки брои от третата възраст (пенсията недостига)

PayNera

Има ли някои записал концерта в ХД-формат ? , ще вчера съм пропуснал да го запиша:lol15: (бях качен на една череша);;650

tedo

Днес го имаше в списанието за праисторическите животни на цена 2.99 на Blu-ray.
Взел съм няколко броя повече мога да ти продам един :)
Весела Коледа .

ПП: утре и концерта на Веско Маринов пак на реп-а

Veskop

Цитат на: PayNera;209328Има ли някои записал концерта в ХД-формат ? , ще вчера съм пропуснал да го запиша:lol15: (бях качен на една череша);;650
Аз... :)

PayNera

Когато някои успее да напълни Арена Армеец и още Х10 да са готови да отидат на концерта , но да няма билети
(продадени за 2 дена) тогава ще ми говорите :D

slayercho

В замунда го има. Ако искаш мога да ти го пратя някъде торента ако не го намираш в сайта им.

Veskop

ако някой иска да го качва някъде,обработва-да свирка да му го пратя! ;;650

PayNera

archibal

Цитат на: PayNera;209339Когато някои успее да напълни Арена Армеец и още Х10 да са готови да отидат на концерта , но да няма билети
(продадени за 2 дена) тогава ще ми говорите :D
Като започне да си плаща на Митко Щерев и Тончо Русев тогава ще ми говориш :D

PayNera

Цитат на: archibal;209345Като започне да си плаща на Митко Щерев и Тончо Русев тогава ще ми говориш :D
И що си мислиш , че Митко Щерев и Тончо Русев са ВЕЧЕ актуални за това което иска Лили Иванова ?

Veskop

абе бастуни :) искате ли концерта хд или не искате? ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания