Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Българска телевизия в чужбина през Dreambox

Започната от Лорда, Ноември 13, 2012, 01:24:41 AM

« назад - напред »

Лорда

Здравейте,
първо да кажа че съм абсолютен лаик на тема телевизия и съответно да се извиня за "умните" въпроси! Все пак се надявам някой да се смили над мен и да отговори :) Ето и ситуацията в която се намирам:
Живея в Швеция и до преди месец си гледах БГ телевизия през сателитен приемник на Булсатком но взех че се снабдих с нов апартамент и нямам право да си кача сателитна антена! Въпроса ми е дали е възможно да гледам БГ канали чрез Dreambox без наличието на сателитен приемник...през Internet един вид?! Нямам нищо против това да ми струва някаква сума просто искам да гледам БГ канали. Какво устройство ми е необходимо става ли например с най-ниският клас на Dreambox DM500 HD C/T?! Благодаря за вниманието.

njor

Не един и двама човека гледат по този начин.;;573
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

marinrm

Аз знам за услугата на neterra.tv и я ползвам, но качеството на картината е доста ниско, особено ако се гледа на по-голям телевизор.

Ако някой знае за друг оператор, предлагащ подобни решения, нека сподели.
91, 910, ME, SX6, 8000, 2.1m 19E-30W, 1.42m 75E-30W, 1.0m 23.5E, 0.6m 39E, 0.88m 23.5E 19E 16E 13E 4.8E, 0.8W, 0.78m 45E 42E 39E 28E, 46ST30

ВалчоП

Цитат на: njor;199352Не един и двама човека гледат по този начин.;;573
На Дриймбокс, без сателитна антена, през интернет? ;;601  Може би имаш предвид друго... ;)
Иначе по въпроса - българска телевизия с хубаво качество за голям телевизор, която да може да се гледа навсякъде по света, май все още няма по нета, или греша? Освен за нетера, аз друго не съм чувал.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Rabin

Tия бахти тъпанарите, не можело антена, не можело секс в банята. Бабешки истории, сори за спама.

ВалчоП

Цитат на: Rabin;199372Tия бахти тъпанарите, не можело антена, не можело секс в банята. Бабешки истории, сори за спама.
Тъпо е, наистина, но очевидно хората имат увлечението да си създават странни за нас правила и да си ги спазват. Сателитните антени се считат за неестетични от определени специалисти по градска среда, но за мен пък са доста красиви произведения. Странни правила има навсякъде. Например, в Дания е забранено да вдигаш друго знаме, освен датското. В БЮРМ пък, само ако вдигнеш Българското знаме, ще имаш проблеми. У Немачку са забранени свастиките и въобще всякаква символика, книги и песни от времето на Третия райх. У нас пък е забранена проституцията...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,

themaster301

Става с IP-TV Player , без сателитен приемник. За да гледаш със сателитен приемник независимо по какъв начин ти трябва антена.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

njor

Слагаш си някъде у нас един дрийм или се договаряш с някой които предлага такава услуга и си гледаш стрийм от вън.;;573
Това имах в предвид.:worry:
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Rabin

Цитат на: ВалчоП;199374Сателитните антени се считат за неестетични от определени специалисти по градска среда, но за мен пък са доста красиви произведения. ...
В някои бели държави не са забранени, в други са... Тъпаци!

Чушкопека

До колкото си спомням ВалчоП може да потвърди, поне в Германия имаше закон, според който имаш конституционно право да се сдобиваш с информация на майчиния си език. И ако това включва поставяне на сателитна антена, май отпадаха забраните. При всички положения трябва да се заиграе колегата с човешките права, на запад са много чувствителни на тая тема и бързо омекват. Само да каже че му нарушават човешките права и ще има яко клякане....;;513

Veskop

Цитат на: koko_varna;199389До колкото си спомням ВалчоП може да потвърди, поне в Германия имаше закон, според който имаш конституционно право да се сдобиваш с информация на майчиния си език. И ако това включва поставяне на сателитна антена, май отпадаха забраните. При всички положения трябва да се заиграе колегата с човешките права, на запад са много чувствителни на тая тема и бързо омекват. Само да каже че му нарушават човешките права и ще има яко клякане....;;513
Само дето ако си някой илиджъл,най-много да те качат на рейса за родното село :)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Чушкопека

Слага си човека антена и толкова, там един бюлюк Пакистанци, Бангладешци и Индийци и дето ги хванеш от кол и въже имат антени. Само да каже някой гък имат 50 организации за защита на човешките права, пускаш до 5 оплакване, че ти ограничават достъпа до информация  и гледай кво става.

ВалчоП

Наскоро някакъв съд, май във Франкфурт беше, беше излязъл с решение, че щом вече може по интернет, не е задължително да си слагаш антена на фасадата. На покрива обикновено може и няма проблеми, но по фасади и прозорци са забранени на много места. Колегата в Швеция не може ли да скрие антената в балкона, ако има такъв? Или да се пребори за такава на покрива?
Стрийминга дрийм-дрийм е ясен, но така се гледа само един канал, а и не знам дали става да си сменяш каналите на далечния дрийм с команди по интернет ;;601. Варианти много.
VU+ Ultimo 4K,

new

Цитат на: koko_varna;199393Слага си човека антена и толкова, там един бюлюк Пакистанци, Бангладешци и Индийци и дето ги хванеш от кол и въже имат антени. Само да каже някой гък имат 50 организации за защита на човешките права, пускаш до 5 оплакване, че ти ограничават достъпа до информация  и гледай кво става.

Тъй става то.:lol15:

Чушкопека

Цитат на: new;199396Тъй става то.:lol15:
Става става, само се оплачи че ти нарушават основни човешки права и гледай кво става.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания