Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

FiberNet и в Бургас

Започната от butch_bs, Октомври 16, 2012, 10:35:20 AM

« назад - напред »

Златанов

Ами вероятно с касова бележка, в случай, че плащаш за 50 мегабита. Ако плащаш за 30 или са те подвели /никак няма да се учудя/ или не си гледал/слушал като са ти оферирали.

Musakata

И на фактурата пише "Месечен абонамент FiberNet 30" :hammer:  Като подписвахме казах, че искам 50мбпс и телевизия Standart и служителката изчисли и излезе 33 лв с всички промоции които бяха тогава +1 приемник направо незнам

petar258

Май си зяпал циците на служителката. А аз чета преди да подписвам.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

Musakata

Е добре де как до сега си ги получавах тези 50 ? То пък да нямаш доверие на никой в тази държава :s100 Нищо не съм зяпал аз откъде да знам че ще ме метнат

petar258

Цитат на: Musakata;233748Е добре де как до сега си ги получавах тези 50 ? То пък да нямаш доверие на никой в тази държава :s100 Нищо не съм зяпал аз откъде да знам че ще ме метнат

Пуснали са аванта щото са били малко маймуните на клона. В тая държава вярвай само на себе си.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

AleksK

Цитат на: Musakata;233748Е добре де как до сега си ги получавах тези 50 ? То пък да нямаш доверие на никой в тази държава :s100 Нищо не съм зяпал аз откъде да знам че ще ме метнат
Обаждаш се и казваш, че искаш да минеш на FiberNet 50 при преминаване към по-висока тарифа няма проблеми.

Златанов

Е, щом на фактурата пише 30...
Винаги чета преди да подписвам, ама като ти казвам чета, разбирай, че чета от началото до края, особено задълженията на оператора и моите, та да знам за какво мога да ги гоня.
По принцип аз съм на 25 мегабита даун и ми стигат. Само на едно място имам почти 100 мегабита, но като се замисля колко им ползвам капацитета, сигурно веднъж на няколко месеца и то за торенти. 25 мен ме устройват, въпреки, че има какво да желая от дауна. На другото място със стоте даун има около 70 ъп, което е сериозна разлика с другия ми нет, ама не е болка за умиралка.

Цитат на: AleksK;233751Обаждаш се и казваш, че искаш да минеш на FiberNet 50 при преминаване към по-висока тарифа няма проблеми.

Той ще мине на по-висока, но и ще има нов договор с нов срок и нова по-висока такса... Дали си заслужава?

митев

Какво пише на фактурата : +fiber30 или Fibernet 30. Ако си на пакетна услуга с ТВ и пише + fiber30 значи трябва да имаш 50 mbs, тъй като 20 са от пакета и 30 са от добавката :)

Musakata

Когато отидохме имаше промоция Duo Fibernet+Tv обаче тя беше с 40 канала  и аз казах че искам с 70(стандарт) и интернет 50мбпс, а не 20мбпс както  е в промоцията и допълнителен приемник и момичето отиде нанякъде и се  върна с изчислената сума 33.00 лева и всичко беше точно.
Цитат на: митев;233769Какво пише на фактурата : +fiber30 или Fibernet 30. Ако си на пакетна услуга с ТВ и пише + fiber30 значи трябва да имаш 50 mbs, тъй като 20 са от пакета и 30 са от добавката :)
На договора има 2 реда:
+Fibernet 10  Да:|  |   Не:|V|
+Fibernet 30  Да:|V|   Не:|  |  
С V съм означил къде са тикчетата.

На Име на пакета пише +TV 20 Standart(-)

Златанов

Тогава май колегата е прав и трябва да си на 50 мегабита...

Галин Тодоров

Цитат на: Musakata;233781Когато отидохме имаше промоция Duo Fibernet+Tv обаче тя беше с 40 канала  и аз казах че искам с 70(стандарт) и интернет 50мбпс, а не 20мбпс както  е в промоцията и допълнителен приемник и момичето отиде нанякъде и се  върна с изчислената сума 33.00 лева и всичко беше точно.

На договора има 2 реда:
+Fibernet 10  Да:|  |   Не:|V|
+Fibernet 30  Да:|V|   Не:|  |  
С V съм означил къде са тикчетата.

На Име на пакета пише +TV 20 Standart(-)

В базовия пакет са включени FiberNet20 (20mbps) и 40+ канала (Start).
+fibernet 30 ще рече че имаш добавени 30mbps  към твойте 20 (тоест общо 50), а +TV20 прави каналите ти на Standart (което са 60+ канала, а не както си мислиш 70+ ). 70+ са Extra и за него трябва да се добави пакет +TV30 вместо +TV20 :)

Musakata

Цитат на: Галин Тодоров;233911В базовия пакет са включени FiberNet20 (20mbps) и 40+ канала (Start).
+fibernet 30 ще рече че имаш добавени 30mbps  към твойте 20 (тоест общо 50), а +TV20 прави каналите ти на Standart (което са 60+ канала, а не както си мислиш 70+ ). 70+ са Extra и за него трябва да се добави пакет +TV30 вместо +TV20 :)
Имам 75 канала преброих ги на телевизора :)

Musakata

Днес реших да пусна 1 спийд тест и оп оправили са го. Само дето вече нямам 55-60 upload както преди :lol15::D (не съм звънял на съпорта)

Досев

Браво!  Към сървъра на Виваком в София изкарваш 47 мбита.

Я дай тест към Осло как е...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Musakata

Осло в Норвегия ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания