Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

И М-Тел обяви сателитна телевизионна услуга

Започната от Ланселот, Октомври 09, 2012, 04:46:28 PM

« назад - напред »

dzumba

Когато разговарям с тебе,не мисля,иде ми отръки!

макс+

Ако в "стандартния" бизнес методите да се сдобиеш с нечия позиция на  пазара са два: да го купиш или изместиш, в света на технологиите  възможностите са ако не неограничени, то доста по-широки. Това, което  направиха "Мобилтел"  и "Сателайт БГ" през седмицата, не е придобиване, защото GSM операторът  не поглъща доставчика на сателитна телевизия. Не е покупка, защото няма  цена, която да се плаща за акциите на по-малкото дружество, и няма  прехвърляне на собственост. Не е и точно превземане на територия, защото  "Мобилтел"  не гони "Сателайт БГ" от пазара (а и територията не е кой знае колко  голяма). Но сделка има. И тя е достатъчно голяма и важна и за двете  страни, и за пазара като цяло.
Статията продължава тук:
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2012/10/12/1924600_mobiltel_se_izstrelva_v_tv_orbita/?sp=0#storystart

GeorgiD

Бахти идиотите, ако бяха нормални човеци с тези 23 милиона щяха да изградят пакет-мечта и да закопат булшито. Вместо това капацитети като виктор ни убеждаваха за всеки искан канал как не сме разбирали и той знаел какво искаме. Отрепки. И ако Мтел не започнат да градят нов пакет с база сегашните канали, то нищо добро не ги очаква и тях. ;;537

strange

Добре че се махам от тия на 21 Октомври.
И мтела няма да ги спаси.
Ще фалират за 3ти път. ;;650

Veskop

Цитат на: strange;191937Добре че се махам от тия на 21 Октомври.
И мтела няма да ги спаси.
Ще фалират за 3ти път. ;;650
И как пък точно на 21 октомври се махаш? ;;601
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

strange

Цитат на: Veskop;191938И как пък точно на 21 октомври се махаш? ;;601

Дотогава съм им платил да гледам.
На 20ти очаквам модулчето и картата на Виваком. ;;650

Veskop

Цитат на: strange;191952Дотогава съм им платил да гледам.
На 20ти очаквам модулчето и картата на Виваком. ;;650
и как точно се плаща до 21ви?Щото аз като плащам е до края на месеца....Па и ти,от трън ,та на глог!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Iliyan N

Цитат на: ВалчоП;191838Абе вие в най-южната част на немските земи направо трепете рибата с тези 350 канала ;;650
Ние тук, в най-северния италиански град имаме само 24 канала на  DVB-T / MPEG-2... :hammer:
Така е но 80-90% са боза и тор! :lol15:   http://www.daxmedia.net/losservatorioradiotv/losservatoriodigitaleterrestreoggi.htm ;;650

strange

Цитат на: Veskop;191954и как точно се плаща до 21ви?Щото аз като плащам е до края на месеца....Па и ти,от трън ,та на глог!

Да Веско, до края на месеца е моя грешка.
Но аз няма да се възползвам от това може би.
Надявам се да дойде модула и картата на Виваком до 20ти.
Отивам при тях, защото була го гледам и без това.
А и виваком гледам се развиват добре засега ( лично мнение).;;650

GeorgiD

Цитат на: strange;191957Да Веско, до края на месеца е моя грешка.
Но аз няма да се възползвам от това може би.
Надявам се да дойде модула и картата на Виваком до 20ти.
Отивам при тях, защото була го гледам и без това.
А и виваком гледам се развиват добре засега ( лично мнение).;;650

Това е най-важната дума. Имаше само кратък проблясък. Не се заблуждавайте и не очаквайте кой знае колко големи неща.

Личното ми мнение е, че с 2-3 ьТВ повече, макар и HD такива, не стават нещата.

Iliyan N

Цитат на: GeorgiD;191932Бахти идиотите, ако бяха нормални човеци с тези 23 милиона щяха да изградят пакет-мечта и да закопат булшито. Вместо това капацитети като виктор ни убеждаваха за всеки искан канал как не сме разбирали и той знаел какво искаме. Отрепки. И ако Мтел не започнат да градят нов пакет с база сегашните канали, то нищо добро не ги очаква и тях. ;;537
Има още кинти за пране!;;650

valbg

:hammer: според мен е груба грешка от страна на Мтел, че не са ги придобили, ама айде.. и те нали са капацитети в стратегическото планиране. ;;573
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

Дензел

Цитат на: valbg;192079:hammer: според мен е груба грешка от страна на Мтел, че не са ги придобили, ама айде.. и те нали са капацитети в стратегическото планиране. ;;573
Искат да се ориентират като подадат пръчката дали и те няма да нагазят в блатото.Който плаща той поръчва музиката. Рано или късно ако тръгне хорото сигурно и това (да ги придобият)ще се случи ;)
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Илия Иванов

Цитат на: valbg;192079:hammer: според мен е груба грешка от страна на Мтел, че не са ги придобили, ама айде.. и те нали са капацитети в стратегическото планиране. ;;573
Това им е политика. Ако не греша, по същата схема придобиха Мегалан и Спектър нет.

Ламерът

Четох статията в капитал и от далече си личи че почти са взели салатата фромално не е но и това ще стане.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания