Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

И М-Тел обяви сателитна телевизионна услуга

Започната от Ланселот, Октомври 09, 2012, 04:46:28 PM

« назад - напред »

Дензел

Цитат на: Ламерът;192105Четох статията в капитал и от далече си личи че почти са взели салатата фромално не е но и това ще стане.
Щом са почнали плащания за наема на транспондерите нататък отива работата

Цитат:За да привлече "Сателайт БГ" в орбитата си "Мобилтел" дава първоначална сума, която се пази в тайна, и след това ежемесечно ще плаща, от една страна, за капацитета, нает от дружеството на спътника "Астра" (определен брой транспондери, тип линия под наем, но за телевизионен сигнал), а от друга - на самия оператор за това, че ползва платформата му. В замяна мобилният оператор ще може да предложи 50 цифрови канала, 28 с HD качество, плюс близо 200 чуждоезични канала, които се предоставят безплатно от спътника

Сателайт стават  ''сателит'' на М-тел
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Златанов

Интересно каква оферта ще направят. Ако пуснат само 3-4 канала и коригират таксата, току-виж дръпнали сериозно...
Само интересно какво ще стане с томболата и дали ще има срочни договори. Гледам, че на сайта им няма инфото за томболата, в което се казваше какво получават печелившите ;)

силният

Цитат на: Дензел;192106Щом са почнали плащания за наема на транспондерите нататък отива работата

Цитат:За да привлече "Сателайт БГ" в орбитата си "Мобилтел" дава първоначална сума, която се пази в тайна, и след това ежемесечно ще плаща, от една страна, за капацитета, нает от дружеството на спътника "Астра" (определен брой транспондери, тип линия под наем, но за телевизионен сигнал), а от друга - на самия оператор за това, че ползва платформата му. В замяна мобилният оператор ще може да предложи 50 цифрови канала, 28 с HD качество, плюс близо 200 чуждоезични канала, които се предоставят безплатно от спътника

Сателайт стават  ''сателит'' на М-тел
Групата "Lord" да не се ослушват, ами да ни кажат какво точно става. И да вземат да ни поканят на сватбата - че годежа, май, го пропуснахме...

Дензел

Цитат на: Златанов;192107Интересно каква оферта ще направят. Ако пуснат само 3-4 канала и коригират таксата, току-виж дръпнали сериозно...
Само интересно какво ще стане с томболата и дали ще има срочни договори. Гледам, че на сайта им няма инфото за томболата, в което се казваше какво получават печелившите ;)
Те М-тел ще са като сив кардинал, а Сателайт -марионетката.Промяната на пакета може да дойде единствено от салатката(деюре). Иначе ако дойде от М-тел ще трябва да се бръкнат за лицензионни такси и куп глупости който са измислени от КРС. А (дефакто) който плаща той поръчва музиката
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

valbg

подценяваш факта, че като Сателайта (ако) почнат да оперират не на загуба, винаги могат да заиграят нечии болни амбиции и после ще гледаме абонати на мтел с черни екрани докато си "предоговорят" условията ;;650
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

Златанов

Анджък де, ако платят от МТел, ще излъчват каквото трябва. От друга страна това ще е дюшеш за Мтел, защото не могат да покрият навсякъде с оптика, а с антенката е най-лесно и сладко.
Edit: Сателайт нямат шанс тези цени. Наясно са, че единственото, което могат да направят е да предложат пакетна услуга, но тъй като само не могат, добре са ориентирали към друг оператор.

Бай Джейсън

За болните амбиции ще трябва да се плати. Можем само да гадаем, разбира се, но щом веднъж са се хванали с ментел, трудно ще се откачат.

Cavalry

Мен ми е интересно за канала Nova Premier League. Сатълайт искаха да го пускат, но се оказа че ще е само наземен и затова и Булсат го нямат. Мтел обаче го имат на iptv платформата си и се чудех дали могат по някакъв начин да го осигурят на SatBG...

Дензел

Цитат на: burlbury;192117Мен ми е интересно за канала Nova Premier League. Сатълайт искаха да го пускат, но се оказа че ще е само наземен и затова и Булсат го нямат. Мтел обаче го имат на iptv платформата си и се чудех дали могат по някакъв начин да го осигурят на SatBG...
Пак опираме до кесията. Но ако се прояви креативност може да се стигне до интересни резултати. нали казват:-Клиентите ни са скъпи! Ха сега да видим дали казват истината?!;;573

GeorgiD

Цитат на: Дензел;192110Промяната на пакета може да дойде единствено от салатката(деюре). Иначе ако дойде от М-тел ще трябва да се бръкнат за лицензионни такси и куп глупости който са измислени от КРС. А (дефакто) който плаща той поръчва музиката

На мен ми мяза на чисто и просто симулкрипт. Два оператора наемат еднакви канали. И пак Мтел ще трябва да плащат каквото е според закона.
Но дори и да не е така, това за плащането е доста относително, какво им пречи да шернат сметката.

Цитат на: Дензел;192118нали казват:-Клиентите ни са скъпи! Ха сега да видим дали казват истината?!;;573

Ц ц ц,  виждат клиентите само като ходещи 50толевки, без никакъв респект, без никаква грижа за тях като други хора. :;803

strange

Цитат на: GeorgiD;192127На мен ми мяза на чисто и просто симулкрипт. Два оператора наемат еднакви канали. И пак Мтел ще трябва да плащат каквото е според закона.
Но дори и да не е така, това за плащането е доста относително, какво им пречи да шернат сметката.

Ц ц ц,  виждат клиентите само като ходещи 50толевки, без никакъв респект, без никаква грижа за тях като други хора. :;803

Абсолютно, съгласен съм с теб.
В един друг форум, представителя им каза, че ще доставят канали от който те ще имат облаги. А какво искат абонатите им кучета ги яли.

wlad_69

За да не се сърди "преставителят", че си го цитирал неправилно;;573-  по-скоро беше, че нама да доставят канали, от които нямат облаги (или по-точно: не си било струвало да се пускат HBO каналите в HD.) Мизерията е пълна!:s104
Изобщо за какви облаги може да става въпрос с има-няма 5000 абоната!!!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания