Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ВИВАКОМ (бТК) пръдна

Започната от Didko, Октомври 02, 2012, 06:41:04 PM

« назад - напред »

Пламен Тачев

Цитат на: Досев;189783От дълго време чакам абонат на Файбър 50 или 100 мбита да пише, колко реално получава, ама нито един не се обажда.
Доста ми е любопитно справя ли се БТК с такива скорости. Ама на, няма нито един такъв абонат да пише - само спам от други фирми.

Иначе не знам защо не предлагат НВО ХД в малкия пакет от 6лв.

От 4 дни сме на него, но в офиса - на Биз 100 тарифата. Даунлоуда стига 90 мбит и със спийдтест, и с торент. Ъплоуда обаче не минава 25, заради което утре ще идват на място. 18-20 компа сме в мрежа, всеки цъка, плейва нещо, пращат се и се теглят тежки файлове по фтп-та - чудесен е. Говоря за района на Спортна зала, понеже знам, че си от Варна.

ме109е7

Цитат на: petar258;189787На 15 трябва да теглиш с 1,8 мб/с макс. На 10 е нормално към 1,2 . Но тези скорости са много зле за 2012 година :D

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

Колега сори че спамя, но аз с 14мб по договор дърпам точно с 3,3мб от торентите. Е разбира се с малки тарикатлъци, но това са подробности. И скоростите са супер поне на хартия. Бяха писали че интернета в БГ е най-бърза от цяла Европа на база статистика от  Speedtest.net

Досев

Цитат на: Пламен Тачев;189877в офиса - на Биз 100 тарифата. Даунлоуда стига 90 мбит и със спийдтест, и с торент.  18-20 компа сме в мрежа, всеки цъка, плейва нещо,.

Звучи удивително добре 18-20 компа да държат 90 мбит.  
 Дано и при частния абонат се стигат 90 мбит.  
Уж до средата на ноември най-късно ми обявиха че идват в квартала Файбър и мисля да пусна 50 мбит - надявам се на 45мбит даунлоуд.
[SIGPIC][/SIGPIC]

вассил46

Цитат на: ме109е7;189879Колега сори че спамя, но аз с 14мб по договор дърпам точно с 3,3мб от торентите. Е разбира се с малки тарикатлъци, но това са подробности. И скоростите са супер поне на хартия. Бяха писали че интернета в БГ е най-бърза от цяла Европа на база статистика от  Speedtest.net
12часа мисля тарикатлък как от 14 ябълки да дам по 3 на 8 деса;)

ме109е7

Цитат на: вассил46;18999012часа мисля тарикатлък как от 14 ябълки да дам по 3 на 8 деса;)

Е как като не дадеш на всички деца цели ябълки, а само на тези приблежени на властта в случая на теб :D;;573:;803. А относно моя тарикатлък има една програмка ЧИЙТ ЕНЖИН е със нея става номера, поне при мен действа.;)

Rabin

Цитат[/SIZE]Трябва ми съвет за Адвокат срещу Виваком       
[/SIZE]
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=166983&p=2209619

сарандов

Цитат на: Rabin;253809http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=166983&p=2209619
Няма такава услуга без договор.Имаш подписан договор под някакъв начин и вариант.Успех.

Rabin

Цитат на: сарандов;253825Няма такава услуга без договор.Имаш подписан договор под някакъв начин и вариант.Успех.
Искаш да кажеш, че колегата лъже и се чуди как да си уплътнява времето и да се бъзика с оператора ли? Че му е много кеф да се разправя с бесни лели зад гишета? Някои са толкова тъпи парчета, че и за чистачки не са ги взели явно. Имал съм досег с такива, с точно тоя оператор. Хората се изучиха, че тия подаръци са като прокълнати, и дори не говорят за тях, камоли да ги вземат. За телефоните имам предвид. 5 пъти звъниха на майка ми за това. И на мен са попадали като съм на село. Хората се познават, и дори една българска дългосвиреща не върви да тегля, знам колко им е трудно да тероризират комшиите си. За единия хляб - на село е така.

сарандов

Цитат на: Rabin;253828Искаш да кажеш, че колегата лъже и се чуди как да си уплътнява времето и да се бъзика с оператора ли? Че му е много кеф да се разправя с бесни лели зад гишета? Някои са толкова тъпи парчета, че и за чистачки не са ги взели явно. Имал съм досег с такива, с точно тоя оператор. Хората се изучиха, че тия подаръци са като прокълнати, и дори не говорят за тях, камоли да ги вземат. За телефоните имам предвид. 5 пъти звъниха на майка ми за това. И на мен са попадали като съм на село. Хората се познават, и дори една българска дългосвиреща не върви да тегля, знам колко им е трудно да тероризират комшиите си. За единия хляб - на село е така.
Не съм казал,че лъже.Моля.

Rabin

Цитат на: сарандов;253832Не съм казал,че лъже.Моля.
Ами то други варианти не се сещам. Прочете ли въобще за какво става въпрос?

сарандов

Цитат на: Rabin;253833Ами то други варианти не се сещам. Прочете ли въобще за какво става въпрос?
Много ясно ,че прочетох за какво става въпрос,иначе как ще отговоря няма логика.Казвам ,че под някакъв вариант има договор.Няма услуга без договор.

roro91

Цитат на: сарандов;253837Няма услуга без договор.

Ти така си мислиш ;;601

От доста време отпадна автоматичното подновявяне на договорите и ако тия мизерници не ти спретнат някой номер като на колегата услугата си върви без обвързващ договор като само си плащаш месечно за "услугата" на  виваком :worry:
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

Rabin

Цитат на: сарандов;253837Много ясно ,че прочетох за какво става въпрос,иначе как ще отговоря няма логика.Казвам ,че под някакъв вариант има договор.Няма услуга без договор.
В другия форум, дето дадох линк има случай на фалшификация на документи. За такова се полага кариран въздух и съквартиранти. И решетки за лична сигурност. За какво си говорим въобще? Като сдавах ADSL модема взех приемо-предав. протокол. След някой месец в сметката цъфва глоба за невърнат модем. 2 пъти ходене и разправии. Дори се опитаха да вземат оригинала на ПП протокол, който е в мен. Язък им за перфектната услуга, за 2 г. ни един път не прекъсна, и си държи обещаната скорост.

tedo

@Rabin

ЦитатМнение на Майкъл  
Пратиха ли ти телефонен апарат по еконт ?
Ако са пратили и си го приел- това те го считат за твое съгласие да има сделка.
Бяха изпратили, но изобщо не го взех!

Пича се е съгласил с договора когато са му се обадили за да му предложат телефон.
Няма какво да мрънка :( сам си е виновен.

Rabin

Цитат на: tedo;253844Пича се е съгласил с договора когато са му се обадили за да му предложат телефон.
Няма какво да мрънка :( сам си е виновен.
Бате, ако ти кажа директно и ще отнеса банана! Да знаеш обаче, че заслужаваш. Да защитаваш тая сган, имам предвид някои конкретни служители... как се гледаш в огледалото сутрин? Телефонът ти го обявяват като подарък. Като отидеш да го вземаш и ти мушват в ръцете договор. Аз съм го чел, комшийката се върза. На първо четене не намерих бомба, явно са омотали нещо с номерче на клауза. После осъмваш с 2 такси за един и същ месец, като се застъпват. Аз поне знам за тая мошенгия, ама са досадни, най-малкото. Като откажеш и пак звънят. А да лъжеш и мамиш бабите с по 100 лева пансия - дори не намирам дума да го квалифицирам. Злоупотреба с нещастието на човек се нарича мародерство.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания