Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"Булсатком" - на прага на големия бизнес

Започната от ТИНТИН, Септември 26, 2012, 10:19:31 AM

« назад - напред »

Veskop

Цитат на: haha;189903Като не ти отърва недей плаща, бягай при ония с 1000г. напред,тогава да видиш за какво става въпрос.:hammer:
аз знам за какво става на въпрос,ти знаеш ли?само че,знам ,че
 като съм живял там, съм взимал на ден пари,колкото тук на месец ;)така че,не ми сравнявайте ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

haha

Цитат на: Veskop;189904аз знам за какво става на въпрос,ти знаеш ли?само че,знам ,че
 като съм живял там, съм взимал на ден пари,колкото тук на месец ;)така че,не ми сравнявайте ;)

Абе то тъй ама,какво правим още в тази скапана държава ами не си бием шута.:hammer:

BOBIKAT

Да отбележа за протокола, че има и такива с ЛСД, МЛСД и ЛЕД-самолед, дето не плащат за ХБО, ами още си карат на минималната такса, нищо че имат 2 приемника. Един познат. Аз и докато бях с 21, после с 29 ЦРТ пак плащах за пълен пакет, ама тва беше заради спорта. Но на този етап не ми се спортува. Не си заслужава при сегашните условия на операторите. Така че всичко е относително.
In the beginning was dark, and then bang...

каменниколов

ЦитатСпоред мен всичко от пакет HBO+Cinemax трябва да изчезне като SD сигнал!Едва ли некой мухльо със кинескоп плаща 10лв да ги гледа!
Става дума само за 1 канал - HBO SD. Останалите нямат HD версии така или иначе. И не мога да разбера какво общо има телевизора. Ако се махне HBO SD, човек и CRT телевизор да има пак ще може да си гледа HBO HD на него стига да има HD приемник. Или аз греша нещо?

ЦитатЗнаем, че има вече много оператори с по 25 HD на по-ниски цени от булшита и с по-висок битрейт!
Аз пък не го знам това. Кой е тоя оператор с 25 HD канала и цени по-ниски от bulsat?

BOBIKAT

Цитат на: каменниколов;189932Става дума само за 1 канал - HBO SD. Останалите нямат HD версии така или иначе. И не мога да разбера какво общо има телевизора. Ако се махне HBO SD, човек и CRT телевизор да има пак ще може да си гледа HBO HD на него стига да има HD приемник. Или аз греша нещо?

Аз пък не го знам това. Кой е тоя оператор с 25 HD канала и цени по-ниски от bulsat?
Май става въпрос за "салатата", ако си поделиш таксата и картата с брат, сестра, братчед и т.н.
In the beginning was dark, and then bang...

Пламен_

Цитат на: каменниколов;189932Става дума само за 1 канал - HBO SD. Останалите нямат HD версии така или иначе. И не мога да разбера какво общо има телевизора. Ако се махне HBO SD, човек и CRT телевизор да има пак ще може да си гледа HBO HD на него стига да има HD приемник. Или аз греша нещо?

Дали? HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD

Никола67

Цитат на: Veskop;189575Искаме да гледаме и "тигрите".....знаете кои,тия дето летят с правителствения самолет!Как може,там играе "татенцето"*,какво е това неуважение?!? :lol15:

*Татенцето,щото ни е*а мамата!

Татенцето  трябва да ми плаща за да го гледам така ми е писнало  от  тъпотия че нямам думи ...

Досев

Цитат на: каменниколов;189932Кой е тоя оператор с 25 HD канала и цени по-ниски от bulsat?

Виваком -  IPTV HD Smart 13,80лв.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Никола67

Цитат на: Досев;189942Виваком -  IPTV HD Smart 13,80лв.

За сега само в София и Варна  не става за сравнение   ;) По твоята логика РН в Бургас  са най добрите не че е лъжа де ;) :)

Досев

Цитат на: Никола67;189945За сега само в София и Варна

Тя и сателитната на Вивакам пак е по-евтина със седем лева и повече HDканали.  :D   И не те задължават, като булшита да плащаш най-скъпия пакет, за да имаш достъп до HD канали.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gentu

Цитат на: Veskop;189575*Татенцето,щото ни е*а мамата!
-а бре , твой та мама къде си бута оная работа по голямото добрутро?;;513
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Nicks1

Колко струва на месец при виваком-а пълният пакет на месец? Говорим за сателитната им телевизия.

каменниколов

ЦитатДали? HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD

Имах предвид, че при булсатком нямат HD версии. Мислех, че говорим за оптимизация на каналите, а не за добавяне на нови 3 HD канала на мястото на SD версиите им.

ЦитатВиваком - IPTV HD Smart 13,80лв.

А този пакет можеш ли да си го вземеш само него да си го гледаш? Или трябва да вземеш и още поне start пакет за още 10лв. А дали ще ти е достатъчен само пакет старт или ще искаш extra за 17.80. И тогава дали 30-те лева, които се получават ще ти харесат и все още ще ти се струват по-малко от 15-те на Булсат?

ЦитатТя и сателитната на Вивакам пак е по-евтина със седем лева и повече HDканали.  И не те задължават, като булшита да плащаш най-скъпия пакет, за да имаш достъп до HD канали.

Говорите си колкото да се намирате на приказка. Къде ги видя тия повече HD канали на сателитната на Vivacom? И дали човек, който иска 25HD канала ще се задоволи с 45-те програми в старт пакета, половината от които са пълнеж.

Не защитавам булсат за всичко и на всяка цена, но дайте все пак да си говорим реални неща.

ВАНИ_БГМ

Цитат на: Veskop;189843Според мен всичко от пакет HBO+Cinemax трябва да изчезне като SD сигнал!Едва ли некой мухльо със кинескоп плаща 10лв да ги гледа!Тия бози,алфа,фолклор,НБТ,Българиа он еър,скат,канал3 да се разкарат.Каналите,който имат СД и ХД версии да останат само ХД версиите,както направиха салатата с нат.гео уайлд....И ето ви място,да не говорим,че ако минат на мпег-4 всички канали,нещата доста ще се подобрят...
Пич назначен си веднага за шефъ на маркетиговия отдел в Булсатком. Със заплата 250 лв. месечно и безсрочен трудов договор. Честито! ;;510
Че вече си служител там не означава че си освободен от правото да си плащаш месечната такса за TV...
WARRANTY VOID IF BROKEN!

GeorgiD

Цитат на: ВАНИ_БГМ;189969Със заплата 250 лв. месечно и безсрочен трудов договор. Честито! ;;510

Демек- доживотно роб. ;;601 Само че такава заплата май няма в БГ, нали минималната е повече. ;;620

A че в булсатком имат нужда от свежи кадри с добри идеи си личи от далеко... ;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания